VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Aanbiedingen USA

Aanbiedingen USA

GoAmerika heeft voor u altijd de beste Last Minute Amerika aanbiedingen. Zo reist u extra voordelig naar de Verenigde Staten. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen, bent u verzekerd van de leukste vakanties tegen de beste prijs.  Dus lekker snel en supervoordelig!

De huidige last minute aanbiedingen

Fly Drive San Francisco
1 Fly Drive San Francisco Fly & Drive Amerika, Fly Drive,

Een Fly & Drive is het perfecte begin van uw reis door West Amerika. Wij reserveren voor u de retourvlucht en de huurauto van uw keuze. Deze Fly & Drive is inclusief 1, 2 of 3 weken autohuur en vlucht. 

Florida's Best
2 Florida's Best Autorondreis 10 dagen-8 nachten Amerika, Autorondreis, Vertrek Miami

Een 10 daagse autorondreis door Florida, waar u een bezoek zal brengen aan Miami, Florida Keys, Everglades, Ft. Myers, Orlando, Kennedy Space Center en Ft. Lauderdale

Fly Drive Miami
3 Fly Drive Miami Fly & Drive Amerika, Fly Drive,

Een Fly & Drive is het perfecte begin van uw reis door de V.S. Wij reserveren voor u de retourvlucht en de huurauto van uw keuze. Deze fly & drive is inclusief 1,2 of 3 weken autohuur en vlucht naar Miami. 

Fly Drive Los Angeles
4 Fly Drive Los Angeles Fly & Drive Amerika, Fly Drive,

Een Fly & Drive is het perfecte begin van uw reis door West Amerika. Wij reserveren voor u de retourvlucht en de huurauto van uw keuze. Deze Fly & Drive is inclusief 1, 2 of 3 weken autohuur en vlucht. Deze fly & drive is inclusief 1,2 of 3 weken autohuur en vlucht naar LA.  

Budget West Amerika
5 Budget West Amerika Autorondreis 16 dagen-14 nachten Amerika, Autorondreis, Vertrek Los Angeles

Een prachtige 16-daagse autorondreis door het zuidwesten van Amerika langs vele hoogtepunten, zoals Highway 1, Yosemite National Park, Las Vegas, LA en San Francisco, Zion & Bryce en de Grand Canyon!