VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Camperspecials USA

Camperspecials USA


Voor kampeerliefhebbers is een camperreis ideaal! Zeker in Amerika!  Er zijn veel campsites, het is betaalbaar, veilig en u zit middenin de natuur…. steek het kampvuur maar aan! 

We hebben momenteel meerdere leuke camper wegbreng acties en andere specials!

Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcampers van Road Bear! Boek snel want op=op.

Haal een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Middlebury, Indiana (nabij Chicago*) en breng deze naar een van de Road Bear locaties Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver, Seattle of Newark. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief.

Deze wegbrengreis is op basis van het ’Run of Fleet’ principe: de verhuurder kiest het campertype waarmee je gaat reizen. Je kunt jouw voorkeur doorgeven, echter wordt dit niet gegarandeerd. De verhuurder kan ter plaate nog wijzigen van campertype.

Het is verstandig om ons je tweede en eventueel derde keus van inleverlocatie te laten weten. Dit kun je vermelden in het ’extra opmerkingen’ veld op het boekingsformulier.

Vertrek van deze wegbrengcamperreis is in maart 2020! 
 

Geen resultaten gevonden, laat eventueel accommodatietypen als hotel, appartement weg in de naam