VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Dagtrips en excursies Memphis

Dagtrips en excursies Memphis

Wanneer u een reis geboekt heeft naar Memphis en u wilt daar een of meerdere excursies bijboeken dan kan dat bij ons! Wij kunnen dit vooraf voor u vastleggen.

Hieronder ziet u een greep uit de excursies die wij voor u kunnen aanbieden. Heeft u zelf een excursie gezien, maar staat deze er niet tussen, dan horen wij dat graag van u. Misschien kunnen we deze dan alsnog voor u aanbieden.
Stax Museum of America Soul Music Memphis
2 Stax Museum of America Soul Music Memphis City Tour - Tours Atlanta Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies Memphis

Een essentieel stop tijdens het bezoek aan Memphis, is het Stax Museum of American Soul Music, op McLemore en College in wat bekend staat als Soulsville, USA. Het museum is een hommage aan Memphis soul muziek en de oude Stax Records label. 

Graceland Platinum Tour Memphis
3 Graceland Platinum Tour Memphis City Tour - Tours Atlanta Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies Memphis

Loop in de voetsporen van The King of Rock 'n Roll'. Zie hoe een rock 'n' roll legende heeft geleefd. Geniet van video's, foto's, persoonlijke herinneringen van Elvis Presley, zijn films, kostuums en nog veel meer.