Vrijblijvende offerte

ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Amerika?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Banner Go Or No Go
Zoover Award 2013
U bent hier : Startpagina | Over GoAmerika

 Over GoAmerika

GoAmerika.nl We Know The States!

Met onze website laten wij u graag zien waar GoAmerika voor staat. Een korte en bondige manier om u kennis te laten maken met onze organisatie: wat wij aanbieden, waar wij zijn geweest en de plekken die wij de moeite van een bezoek waard vinden. GoAmerika onderscheidt zich van andere reisorganisaties: bekijk onze website op uw gemak en u zult zien wat wij bedoelen. GoAmerika helpt u graag op persoonlijke wijze: snel, makkelijk en actueel!

Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord, maar wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met om samen een mooie reis naar de Verenigde Staten samen te stellen!
Hebben wij uw interesse gewekt? Bent u net zo enthousiast als wij? Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak voor een bezoek op ons mooie kantoor aan de grachtengordel in Amsterdam, onze Amerika liefhebbers vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Onder het genot van een kop koffie kijken wij welke reis en welke bestemming binnen Amerika het beste bij u past! Dan vertellen wij u ook meteen welke gids in New York u deze geweldige stad door de ogen van een echte New Yorker kan laten zien, waar u van de mooiste uitzichten kunt genieten en waar u de beste hamburgers kunt eten, of juist uitgebreid kunt dineren …. of bij wie u moet zijn in San Francisco, als u de stad op een hele andere manier wilt verkennen; op de fiets bijvoorbeeld! Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

GoAmerika.nl