VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Vakantie Woningen Orlando

Vakantie Woningen Orlando


De zeer luxueuze woningen, zijn gelegen in community’s, kleine dorpjes, op korte afstand gelegen van alle grote attracties, bvb Disneyworld, Seaworld, Buschgarden en Universal Studio’s.
Naast de vele bezienswaardigheden zorgt het klimaat van Florida voor 52 weken hoogseizoen. Ook in hartje winter komt de temperatuur niet onder de 20 graden celsius en schijnt de zon altijd. De golfliefhebbers  kunnen hier eveneens hun hart ophalen door de tientallen golfcourses in de directe omgeving. Door deze omstandigheden weten steeds meer mensen hun weg (vakantie) te vinden naar dit vakantieparadijs binnen de USA.
Uw droomvilla is vanaf Amsterdam binnen 10 uur te bereiken. Vanaf Orlando zijn de villas binnen 45 autominuten te bereiken met uw huurauto en vanuit Miami in 4.5 uur. Overnachting in Miami is ook altijd mogelijk.
CLC Encantada Resort
1 CLC Encantada Resort + Amerika, Vakantievillas, Orlando

Dit appartementresort ligt in de uitgaansbuurt, binnen 15 km afstand van Lake Davenport, Disney's Animal Kingdom® Theme Park en Disney's Hollywood Studios®. Ook ChampionsGate Golf Club en Highland Reserve Golf Club liggen binnen 15 km afstand.  

CLC Regal Oaks Resort
2 CLC Regal Oaks Resort Amerika, Vakantievillas, Orlando

Dit appartementresort ligt in de uitgaansbuurt, op 0,4 km van Oude stad en binnen 5 km afstand van Falcon's Fire Golf Club en Celebration Golf Club. Ook Stetson University Celebration en Lake Cecile liggen binnen 5 km afstand.