Vrijblijvende offerte

ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Amerika?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Award 2013
U bent hier : Startpagina | Alamo huurvoorwaarden

 Alamo huurvoorwaarden


Informatie Autoverhuur

Dekking C.D.W. / L.D.W.
Voor alle via GoAmerika geboekte huurauto’s in de Verenigde Staten geldt standaard dat deze, zonder bijbetaling, zijn verzekerd voor diefstal en schade tot de volledige waarde van de auto, vergelijkbaar met all-risk. In sommige staten kan een eigen risico gelden. In Canada geldt afhankelijk van de verhuurder een eigen risico van ca. CAD 800 bij schade aan het voertuig, m.u.v. enkele kleinere verhuurlocaties waar het eigen risico hoger is. Lees dit goed na in uw huurovereenkomst. Deze dekking komt te vervallen indien er sprake is van roekeloos rijgedrag en/of niet aan de bepalingen van de huurovereenkomst wordt voldaan.

Dekking S.L.I. / L.I.S. / E.P.
Voor huurauto’s in zowel de Verenigde Staten geldt dat deze tegen de lokale wettelijke minimumvoorwaarden zijn gedekt (liability). Voor de meeste via GoAmeika geboekte huurauto’s wordt standaard, zonder bijbetaling, een aanvullende aansprakelijksheidsverzekering afgesloten (SLI, LIS of EP), waarbij deze dekking wordt verhoogd tot USD/CAD 1.000.000 per huurauto. Deze dekking komt te vervallen indien er sprake is van roekeloos rijgedrag en/of niet aan de bepalingen van de huurovereenkomst wordt voldaan.

Optionele extra's
Het komt regelmatig voor dat het baliepersoneel van de verhuurder u bij het ophalen van de huurauto optionele extra’s aanbiedt. Zo biedt men vaak tegen bijbetaling een huurauto aan uit een duurdere categorie dan welke u gereserveerd heeft. Tevens kunnen extra (al dan niet overbodige) verzekeringen worden aangeboden, zoals een inzittenden- en ongevallenverzekering, uitgebreidere pechhulpdienst etc.

Het baliepersoneel ontvangt reizigers van overal ter wereld en kan niet inschatten in welke mate u zich reeds zelf verzekerd heeft, bv. middels een reis- en ongevallenverzekering. U dient dan ook zelf na te gaan óf en welke upgrade en/of verzekeringen u wenst af te sluiten. Laat u goed voorlichten door het baliepersoneel voordat u besluit optionele verzekeringen af te sluiten. U bent geenszins verplicht welke verzekering dan ook af te sluiten en/of een te betalen upgrade van uw categorie huurauto te accepteren! Wij raden u met klem aan alleen datgene te accepteren wat u zelf werkelijk noodzakelijk acht.

Op de huurovereenkomst, welke u ter plaatse met de verhuurder aangaat, staat duidelijk vermeld voor welke (optionele) extra’s en/of heffingen u dient (bij) te betalen. Wij raden u aan om de huurovereenkomst goed door te lezen, alvorens u deze ondertekent. Bij sommige verhuurmaatschappijen is de huurovereenkomst ook in het Nederlands of Duits verkrijgbaar. Laat eventuele onduidelijkheden goed uitleggen! Het is altijd jammer om te betalen voor iets wat eigenlijk overbodig is. Prijzen van extra’s worden per huurdag, exclusief lokale taxes, vermeld en die bedragen kunnen bij huurperiodes van soms enkele weken behoorlijk oplopen.

GoAmerika kan achteraf geen claims in behandeling nemen, die betrekking hebben op de door u met de verhuurmaatschappij afgesloten huurovereenkomst. Dit geldt ook voor claims welke betrekking hebben op de door u ter plaatse overeengekomen optionele extra’s en/of verzekeringen, aangezien deze buiten de invloed van GoAmerika vallen. Tevens wordt geen restitutie verleent voor huurauto’s die eerder worden ingeleverd dan op de huurautovoucher vermeld staat. Nogmaals: leest u de huurovereenkomst voor het ondertekenen zorgvuldig door!

INBEGREPEN  BIJ DE HUURPRIJS

- Fully Inclusive
  Tarief  inclusief ongelimiteerde mijlen, CDW, uitgebreide  aansprakelijkheidsverzekering,
  airport fees alsmede lokale belastingen en lokale toeslagen.
- Alamo Gold:
  Tarief  inclusief  ongelimiteerde mijlen, CDW, uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering, 
  maximaal 3  extra bestuurders, de 1e tank benzine, airport 
  fees alsmede lokale belastingen en lokale toeslagen.
- Alamo  Gold Underage:
  Tarief inclusief als GOLD, alsmede toeslag voor maximaal 3 extra bestuurders van 21 t/m 24 jaar.
 
(*) Huurkosten navigatiesysteem GoAmerika : Eur.75,- voor de gehele periode.
Tevens wordt er een borg berekend van Eur.100,-. Het navigatiesysteem wordt naar uw huisadres gestuurd. De borg wordt teruggestort nadat wij het navigatiesysteem in goede orde hebben terug ontvangen (aangetekend versturen).


NISSAN VERSA of gelijkwaardig
Class: Compactsize type: 4-Deurs
Midsize

HYUNDAI ELANTRA of gelijkwaardig
Class: Intermediate (Midsize) type: 4-Deurs
Midsize


TOYOTA CAMRY of gelijkwaardig

Class: Fullsize Auto type: 4-Deurs
Fullsize 

NISSAN MAXIMA of gelijkwaardig

Class: Premium type: 4-Deurs
Midsize


DODGE GRAND CARAVAN  7-seats of gelijkwaardig

Class: Luxury Minivan Auto type: 5-Deurs
Minivan


TOYOTA SIENNA 8 Seats of gelijkwaardig

Class: Luxury Minivan Auto type: 5-Deurs
Minivan


HYUNDAI SANTA FE of gelijkwaardig

Class: 4 Wheel Drive Standard SUV Auto type: 5-Deurs
SUV

FORD EXPEDITION of gelijkwaardig
Class: 4 Wheel Drive Fullsize SUV Auto type: 5-Deurs
SUVFORD MUSTANGof gelijkwaardig

Class: Convertible type: 2-Deurs
Convertible