Stedentrip Philadelphia for Art Lovers

Maak kennis met de unieke kunstcollecties van de Barnes Foundation, het Philadelphia Museum of Art en het Rodin Museum tijdens deze stedentrip naar Philadelphia.

Dag 1: Amsterdam - Philadelphia
U vertrekt vanaf Amsterdam naar Philadelphia. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, gelegen in het centrum.

Dag 2 t/m 3 of 5: Philadelphia
Op de eerste dag van uw verblijf gaat u met een gids op pad. Tijdens een 4 uur durende stadsexcursie krijgt u een uitstekende eerste indruk van de stad. U bepaalt zelf in overleg met uw gids de route. Wij raden u aan om ter orientatie een rit te maken door het oude koloniale centrum en langs de Benjamin Frankin Parkway, waar de meeste musea zijn gevestigd. Ook kunt u een kleurrijke Italiaanse markt bezoeken in South Philly. De rest van uw verblijf kunt u op eigen gelegenheid de vele musea bezoeken. De toegang tot onder andere het Philadelphia Museum of Art, het Rodin Museum, de Barnes Foundation en de Pennsylvania Academy of Fine Arts is bij de reis inbegrepen. En u kunt een begeleide wandeling maken langs de vele muurschilderingen van het Mural Arts Program. U beschikt over een Philadelphia Pass, waarmee u gedurende 1 dag gebruik kunt maken van de hop on hop off bus en een bezoek kunt brengen aan het National Constitution Centre, de Eastern State Penitentiary en het Philadelphia History Museum is bij de Philadelphia Pass inbegrepen.

Dag 4 of 6: Philadelphia - Amsterdam
U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 5 of 7: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam waar de stedentrip eindigt.

Warwick Hotel Rittenhouse Square - Philadelphia

Aan het gezellige Rittenhouse Square met zijn vele restaurants en terrasjes vindt u dit eersteklas hotel. Het klassieke gebouw van het Warwick Hotel is onlangs volledig onder architectuur verbouwd tot een modern design hotel. Vanuit het hotel bereikt u te voet eenvoudig alle bezienswaardigheden in het centrum van Philadelphia. De kamers zijn zeer comfortabel ingericht. Ook is er een spa, met een uitgebreide selectie aan behandelingen. In het eersteklas restaurant kunt u terecht voor een uitstekend diner, terwijl het moderne café Bluestone Lane de plek is voor een heerlijke kop koffie.

Holiday Inn Express Midtown - Philadelphia

Dit middenklasse hotel onderscheid zich door een geweldige locatie, midden in het centrum van Philadelphia. Rittenhoouse Square en de vele historische bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Het Holiday Inn Express Midtown beschikt over een buitenzwembad. Bij uw verblijf is een continentaal ontbijt inbegrepen.

Amerika en Canada

philadelphia-hero-shot

Philadelphia

Philadelphia, de City of Brotherly Love is een levendige, vriendelijke stad, vol historie. Het is de stad voor liefhebbers van de Amerikaanse geschiedenis, maar ook wie zich wil laten verrassen door een stad met heel veel verschillende ervaringen, mag Philadelphia niet overslaan.

LEES NU OOK ONS BLOG OVER PHILADELPHIA

Philadelphia is uitstekend te voet te verkennen. Anders dan in veel andere steden, kunt u er uitstekend wandelen door de verschillende wijken, elk met een eigen karakter. De stad staat bekend om de vele uitstekende restaurants.

Men zegt wel dat de Verenigde Staten werden geboren in Philadelphia. Een bezoek aan historische hoogtepunten zoals Independence Hall en de Liberty Bell mag dan ook niet op uw programma ontbreken. Maar wij raden u aan om ook de hedendaagse hoogtepunten niet over te slaan. De Reading Terminal Market bezoekt u vooral voor de echte Philly Cheesesteak. En natuurlijk kunt u ook de trappen van het Philadelphia Museum of Art beklimmen, zoals Rocky dat deed. Het Philadelphia Museum of Arts is een van de vele musea in Philadelphia. De stad is dan ook de bestemming voor kunstliefhebbers. Bewonder de privécollectie van de Barnes Foundation, met schilderijen van Europese schilders zoals Van Gogh, Matisse en Renoir. Maak ook zeker een wandeling, al dan niet met gids, langs de vele muurschilderingen, die u verspreid over de stad vindt. Wat ooit begon als een anti-graffitiprogramma is inmiddels uitgegroeid tot een grootschalig project voor kunstenaars en jongeren.

Philadelphia is ook een paradijs voor wie van winkelen houdt. Naast de grote bekende warenhuizen vindt u er ook vele kleine, unieke boetieks. En er wordt in Philadelphia geen sales tax geheven op kleren en schoenen.


Philadelphia is de ultieme bestemming voor een stedentrip of combineer een bezoek aan Philadelphia met Washington of New York. Met de trein reist u eenvoudig tussen de steden. Of boek een aantal nachten Philadelphia onderweg naar uw volgende bestemming in Amerika. Verblijf een aantal nachten in deze bijzondere stad en laat u tijdens een of meer excursies verrassen door haar veelzijdigheid.

Insider Tips


- Treed in de voetsporen van de Founding Fathers
- Wandel langs de vele muurschilderingen
- Proef het bier van lokale brouwerijen
- Zie de liefdesbrief van 50 muurschilderingen
- Verken de stad met een local

Indicatieprijzen
5-daagse stedentrip
Standaard accommodatie: € 1025,- 
Superior accommodatie: € 1125,-

7-daagse stedentrip
Standaard accommodatie: € 1225,- 
Superior accommodatie: € 1350,-

Indicatieprijzen per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer. Na het insturen van uw reserveringsverzoek controleren wij voor u de actuele beschikbaarheid en prijzen.


Inbegrepen
- vlucht per Amsterdam - Philadelphia. (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheid- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- 3 of 5 overnachtingen in hotels o.b.v. logies - privé excursie met gids (4 uur)
- 3 of 5 dagen Philadelphia Pass.

Niet inbegrepen
- maaltijden
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- transfers
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's.

Wie aan Philadelphia denkt, denkt wellicht in de eerste plaats niet aan kunst. Toch is Philadelphia de stad bij uitstek voor kunstliefhebbers. Er is een groot aantal musea, met unieke collecties met werken van Amerikaanse, maar ook vele Europese kunstenaars. Zo vindt u in de Barnes Foundation een unieke verzameling kunstwerken, waaronder beroemde werken van Matisse, Cézanne en Van Gogh. De werken zijn onderdeel van de nalatenschap van Albert Barnes en mogen uitsluitend in Philadelphia worden tentoongesteld. Ook het Philadelphia Museum of Art en het Rodin Museum zijn een bezoek meer dan waard. Met de Philadelphia Pass heeft u gratis toegang tot deze musea., Moderne kunst vindt u in Philadelphia gewoon op straat, in de vele muurschilderingen. Wat ooit begon als een anti-graffitiprogramma is inmiddels uitgegroeid tot een grootschalig project voor kunstenaars en jongeren. Met een gids maakt u een wandeling langs deze bijzondere kunstwerken. Met de Philadelphia Pass heeft u daarnaast gratis toegang tot meer dan 30 attracties, waaronder het National Constitution Centre, waar u meer te weten komt over het ontstaan van de grondwet. Ook toegang tot de Eastern State Penitentiary en One Liberty Observation Deck is inbegrepen, alsmede een dagpas voor de hop on hop off bus.

 

5-daagse stedentrip
Dag 1: Amsterdam - Philadelphia
Dag 2 en 3: Philadelphia
Dag 4: Philadelphia - Amsterdam
Dag 5: Aankomst Amsterdam

 

7-daagse stedentrip
Dag 1: Amsterdam - Philadelphia
Dag 2 t/m 5: Philadelphia
Dag 6: Philadelphia - Amsterdam
Dag 7: Aankomst Amsterdam

 

2019 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie