VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | wisconsin | Apostle Islands National Lake Shore

Amerika - North East  - Wisconsin - Apostle Islands National Lake Shore

Als vuurwerk uit een raket schieten de eilanden te voorschijn uit het schiereiland Bayfield. Op de oever liggen twee Visitor Centers, één in Bayfield, het andere in Little Sand Bay. Van daaruit kun je wandelen, hengelen of een boottocht maken.

Er worden verschillende uitstapjes naar de eilanden aangeboden. U kunt een rondvaart maken of alleen maar naar het Stockton Island of de vuurtoren op Raspberry Island varen.

Ook is er een veerbootverbinding naar Madeline Island. Doordat het bewoond is, hoort het niet bij Seashore, maar is het één van de Apostle Islands. Op het eiland staat een klein museum, waar de geschiedenis van het eiland wordt verduidelijkt. Ondanks dat het water van het meer vrij koud is, is er wel een heerlijk zandstrand.

Bayfield is een historisch vissersdorp waar nog veel oude “Brownstone” huizen te zien zijn. Deze steen was rond de eeuwwisseling erg in trek in New York en Chicago. Bayfield Peninsula heeft talrijke kunstenaars aangetrokken, die voor een deel open ateliers, galeries en winkels in Bayfield hebben.

Devils Island Sea Caves
Devils Island Sea Caves
Little- Sand Bay
Madeline Island
Apostle Islands National Lake Shore
Bayfield
Vuurtoren, Raspberry Island