VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | montana | Bozeman

Amerika - Great American West - Montana - Bozeman

Gelegen in het hart van de zuidwestelijke Montana Rocky Mountains, op slechts 90 mijl ten noorden van Yellowstone National Park, is Bozeman een mekka van het hele jaar door outdoor recreatie en cultuur. De Bridger, Gallatin en tabak Root bergen rond de gemeenschap bieden een aantal zeer populaire activiteiten; skiƫn, wandelen, kamperen, fietsen, raften, fly fishing, klimmen, kajakken hot springs en Yellowstone National Park.

Er is zoveel te doen in Bozeman. Het moeilijkste deel zal zijn om alles dat u zou willen doen in te passen in een kort bezoek aan Bozeman. Kies een activiteit uit die je nog niet hebt ervaren. Daag jezelf uit met een avontuur waaraan je normaal gesproken niet zo snel zou deelnemen. De bergen en rivieren die bij Bozeman liggen, zijn bezaaid met recreatieve mogelijkheden. De stad zelf biedt een allegaartje van festiviteiten welke zijn afgestemd om uw zintuigen te prikkelen.

Outdoor liefhebbers uit de hele wereld vieren vakantie in Montana, maar helaas zijn er maar 75.000 mensen die zo gelukkig zijn om het hun thuis te kunnen noemen.

In Bozeman vindt u een natuurhistorisch museum op de campus van de Montana State University met een uitstekende tentoonstelling van dinosauriƫrs, Indiaanse cultuur en schilderingen van het Wilde Westen.

Bozeman, Montana
Bozeman, Montana
Bozeman, Montana
Bozeman, Montana
Rodeo Bozeman, Montana
Bozeman, Montana
Bozeman, Montana