VERFIJN UW KEUZE

Plaatsen Caribbean Cruise

U bent hier : Startpagina | amerika | florida | Caribbean Cruise

Amerika - Florida - Caribbean Cruise

DE DAG VAN UW  DROMEN

Stelt u zich een voor: intens genieten op een schitterende accommodatie waar u elk moment van de dag en de nacht kunt doen waar u zin in hebt. Dat is het "Carnival van vandaag"! U vaart van de ene droombstemming naar de andere, aan boord van een prachtig varens vakantioord, waar u met hele gezin dagenlang plezier kunt beleven.

In de loop der jaren is carnival synoniem geworden voor de ideale vakantie. Dat komt onder andere door onze aandacht voor kinderen, of het nu peuters  of pubers zijn.

U kunt zelf volop genieten van activiteiten voor volwassenen, terwijl uw kinderen het naar hun zin hebben met nieuwe vriendjes van hun eigen leeftijd. De deskundige jeugdbegeleiding van "Camp Carnival" organiseert dagelijkse activiteiten die zijn toegespitst op diverse leeftijdscategorieen. Tieners kunnen zelfs onder begeleiding hun eigen excursies aan wal maken.

Verder biedt Carnival u in elke anlegplaats en scala aan binnen- en buitenactiviteiten, zoals winkelen, golfen, vissen, watersporten, wandelen, fietsen, historische uitstapjes, natuur-excursies en nog veel meer. Over praktische details hoeft u zich geen zorgen te maken: onze flexibele medewerkers regelen alles voor u, zodat uw verblijf aan wal zorgeloos verloopt!

Caribbean Cruise Florida
Caribbean Cruise Florida
Caribbean Cruise Florida
Caribbean Cruise Florida
Caribbean Cruise Florida
Caribbean Cruise Florida
Caribbean Cruise Florida