VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | wyoming | Cheyenne

Amerika - Great American West - Wyoming - Cheyenne

Het stad Cheyenne is de hoofdstad van de staat Wyoming.

Er is gebeurt altijd iets leuks in de Cheyenne omgeving! Of het nu  rodeo is of de cultuur van de high tea! Cheyenne heeft het allemaal. Geniet van de geweldige winkelen dat u hier kunt doen of proef de sfeer van het westen met zijn Frontier Days. Wil je nog meer outdoor avontuur? Cheyenne heeft plenty mogelijkheden , voor elk wat wils!

In Cheyenne kijkt men ieder jaar weer uit naar de Famers Market. In de herfst, kun je deze markt op elke zaterdag van augustus tot en met oktober bezoeken. Aangrenzend vind je het Cheyenne depot. Aangewezen als National Historic Landmark, is dit voormalige Union Pacific Depot is gerestaureerd in zijn oorspronkelijke glorie. Het depot beschikt ook over het Cheyenne Depot Museum, met een rijke spoorweggeschiedenis, tentoonstellingen en interactieve displays. Buiten het Cheyenne Depot Plaza zijn regelmatig concerten en andere evenementen.

Voor een echte western ervaring, maak een spectaculaire toch te paard; de Bit-O-Wyo Ranch Trail Rides. Dit is geen paardrijden op uitgestrekte plette prairies, maar een scenic parcours met hoge bergkammen met uitzicht op valleien en kreken.

Cheyenne, Wyoming
Cheyenne, Wyoming
Cheyenne, Wyoming
Cheyenne, Wyoming
Cheyenne Wyoming Rodeo
Cheyenne, Wyoming