VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Dagtrips en excursies New York

Dagtrips en excursies New York

Wanneer u een reis geboekt heeft naar New York en u wilt daar een of meerdere excursies bijboeken dan kan dat bij ons! Wij kunnen dit vooraf voor u vastleggen.

Hieronder ziet u een greep uit de excursies die wij voor u kunnen aanbieden. Heeft u zelf een excursie gezien, maar staat deze er niet tussen, dan horen wij dat graag van u. Misschien kunnen we deze dan alsnog voor u aanbieden.
The Beast 30 Min. Speedboat Ride
1 The Beast 30 Min. Speedboat Ride City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

Deze kick mag u niet missen!! Uw kapitein neemt u mee voor een wilde natte rit via de haven van New York!  

Liberty Cruise Tour
2 Liberty Cruise Tour City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

Stap aanboord voor een snelle en inspirerende rondvaart. Bekijk het prachtige Statue of Liberty, Ellis Island, het historische centrum van immigratie, en het World Financial Center. 

Harbor Lights Cruise Tour
3 Harbor Lights Cruise Tour City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

Circle Line Sightseeing Cruises laat u de skyline van New-York op zijn mooist zien! De twee uur durende sunset cruise biedt een bijzonder uitzicht over de skyline van New York. 

Bike Central Park Tour
6 Bike Central Park Tour City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

De beste manier om Central Park te verkennen! Ga met ons mee voor een heerlijke fiets tocht door dit prachtige en wereld beroemde park!  

Harlem op woensdag Gospel Tour
7 Harlem op woensdag Gospel Tour City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

Eens een van de meest trendy wijken van New York. Bezoek Sugar Hill, waar de beroemde muzikanten als Duke Ellington ooit woonde. 

New York CityPass
8 New York CityPass City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

New York CityPass is het toegangsbewijs voor alle belangrijke attracties van New York. Deze pas is negen dagen geldig en gaat in op het moment dat u hem voor het eerst gebruikt.  

Sex and the City Hotspots Tour met ontbijt
9 Sex and the City Hotspots Tour met ontbijt City Tour - Tours New York Amerika, Dagtrips en excursies, Dagtrips en excursies New York

In deze tour ziet u de hotspots van de Sex & the City serie. Dus dit is smullen voor de echte Sex & the City fans!