Autohuur

Vragen per onderwerp

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@goamerika.nl of bel + 31 (0)20 215 20 07.

GoAmerika werkt samen met gerenommeerde autoverhuurders. Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! Deze verhuurders hebben een groot aantal kantoren in het hele land en beschikken over een nieuw modern wagenpark. Wij adviseren u de auto altijd bij boeking reeds te reserveren, zeker in het hoogseizoen!

De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuurmaatschappij voor u klaar. Dit kan zijn op de luchthaven van aankomst of op een stadskantoor. Ook is het mogelijk om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt (in hetzelfde land). HIervoor worden vaak zgn. achterlatingskosten berekend.

Voor alle informatie en bijbehorende voorwaarden over onze huurauto's klikt u hier voor Amerika en hier voor Canada.

2019 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie