Vluchten

Vragen per onderwerp

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@goamerika.nl of bel + 31 (0)20 215 20 07.

Online inchecken is heel eenvoudig. In slechts 3 stappen bent u ingecheckt. Ook wanneer u online hebt incheckt dient u op tijd op de luchthaven te zijn om uw bagage af te leveren en langs de paspoortcontrole te gaan. Als u met bagage reist, informeer u dan eerst goed bij welke balie en tot uiterlijk wanneer u de bagage kunt afgeven op de luchthavens.

Stap 1.
Online inchecken doet u op de website van de betreffende airline. Hier kiest u voor de optie Check In of Inchecken. Deze optie is meestal vanaf 24 uur voor vertrek beschikbaar, tot uiterlijk 2 uur voor vertrek. Op de pagina voor online check-in zoekt u uw vlucht op in het systeem van de airline. Dit kan met behulp van uw frequent flyer-nummer (mits opgegeven op het moment van reservering) of met behulp van het nummer van uw e-ticket en/of het bevestigingsnummer wat u van ons ontvangt bij uw reisbescheiden.

Stap 2.
U doorloopt de gevraagde stappen. Soms kan u gevraagd worden om aanvullende informatie in de voeren, zoals uw paspoortnummer. Indien gewenst kunt u een andere stoel kiezen. Hiervoor kan een toeslag gelden, bijvoorbeeld als u een stoel met meer beenruimte wilt.  

Stap 3.
Om het incheckproces te voltooien, dient u uw instapkaart af te drukken. Als u uw stoel wijzigt nadat u reeds bent ingecheckt, dient u opnieuw uw instapkaart af te drukken.

2019 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie