VERFIJN UW KEUZE

Plaatsen Individuele motorrondreis

U bent hier : Startpagina | amerika | great-american-west | Individuele motorrondreis

Amerika - Great American West - Individuele motorrondreis

Onze “Individuele Motorreizen” zijn met de grootste zorg samengesteld. De prijzen zijn inclusief retourvlucht en hotels zoals aangegeven in de beschrijving van de motorrondreis. Alle “kostbare” tijd kunt u besteden aan het motorrijden en vooral genieten van de omgeving.

Verder is de motorhuur in dit arrangement op basis van Categorie A motor (bijv Harley-Davidson Electra-Glide, Street Glide, Heritage Softail etc) inclusief alle verzekeringen (WA & All-Risk - geen eigen risico!) en een Road-Book .

U kunt kiezen uit de volgende cat. motoren: A (Harley-Davidson Big Twin) B (BMW & Honda Goldwing) C ( Honda Shadow, Triumph)  D  (HD-Trike & Goldwing-Trike)

Heeft u liever een andere categorie motor? Laat het ons weten.
Bij elke rondreis is ook een uniek motorrondreis handboek inbegrepen. In dit handboek kunt u zeer uitgebreide routebeschrijving met kaarten in het Nederlands vinden.
Het is altijd mogelijk een bestaande rondreis te verlengen of in te korten. Wilt u wat langer blijven in Las Vegas of San Francisco? Geen probleem, wij regelen dit voor voor u.
Of wilt u een luxer hotel in Los Angeles of  Las Vegas, of tijdens de gehele tour. Geen probleem!

Samen met u stellen wij graag uw ideale motorreis samen. Op basis van onze jarenlange ervaring, die wij graag met u delen.
Ons motto: niets moet, alles mag. Uw droom is onze missie