VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | maine | Kennebunk

Amerika - New England - Maine - Kennebunk

Kennebunk ligt aan de zuidwestelijke kust van Maine slechts 90 mijl ten noorden van Boston en 25 mijl ten zuiden van Portland. Van de levendige dorpen (in totaal drie!) tot de prachtige zandstranden, Kennebunk is een werkelijk prachtige plek om te bezoeken!

Kennebunk is rijk aan traditie en geschiedenis. Glooiende heuvels en een breed scala aan open ruimtes maken deze stad een unieke en bijzondere plek. Het centrum is gelegen langs de rivier Kennebunk, ongeveer een halve mijl (1 km) van de monding van de rivier in de oceaan. Van oudsher een vissersdorp, maar in de afgelopen decennia is de stad uitgegroeid tot een populaire toeristische bestemming aan zee met een kleine wijk van souvenirwinkels, galerieën, visrestaurants, hotels, pensions en bed & breakfasts. Haar reputatie als uitstekende gemeenschap komt voort uit de talrijke grote landgoederen langs Ocean Avenue en andere kustwegen.

Van alle populaire badplaatsen langs de zuidkust van Maine is Kennebunk de meest bekende, omdat president George Bush hier woonde. Het beroemde Bush Compound is gelegen op Walker’s Point, een schiereiland zichtbaar vanaf Ocean Avenue.

In de zomermaanden komen veel mensen uit het noordoosten vakantie houden in Kennebunkport, Kennebunk en het nabijgelegen Goose Rocks Beach. De stad wordt beschouwd als één van de meest romantische vakantie gebieden in het noordoosten. In de herfst is Kennebunkport bekend als een favoriete plek om te genieten van de beroemde New England herfstkleuren.

Kennebunk Port, Maine
Kennebunk Port, Maine
Kennebunk Port, Maine
Kennebunk Port, Maine
Kennebunk, Maine.
Kennebunk Port
Kennebunk Port, Maine
Kennebunkport
Kennebunk, Maine
Kennebunk, Maine