VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | louisiana | New Orleans

Amerika - Deep South - Louisiana - New Orleans

New Orléans heet niet voor niets de Big Easy. De sfeer is er relaxed en ongedwongen De combinatie van muziek, eten en drinken zorgen voor een vrijwel permanent feest. De Fransen lieten hier niet alleen de French Quarter achter, maar ook een mediterrane cultuur die uniek is voor de Verenigde Staten.

De French Quarter is het interessantste gedeelte van de stad met zijn cafés, restaurants en live muziek. Ook overdag is er altijd wat te doen, al was het alleen maar de stad te zien ontwaken na alweer een gezellige maar vermoeiende nacht. Bourbon Street is de beroemdste straat van New Orleans, maar er is in het French Quarter nog veel meer te zien.

Bezoek als u de kans heeft ook de begraafplaatsen in de stad. Ze liggen niet in de beste buurten (afgezien van La Mairie) maar zijn interessant vanwege de beelden en bouwsels die mensen er hebben opgezet. Dat moest ook omdat je niet onder de grond kon begraven vanwege de hoge waterspiegel.
Zeer interessant is het museum aan Jackson Square. Het geeft een goed beeld van de geschiedenis van de stad, inclusief slavenmarkten.

New Orleans, Louisiana
New Orleans, Louisiana
Bourbon street, New Orleans
New Orleans, Louisiana
Canal Street, New Orleans
New Orleans, Louisiana
New Orleans, Louisiana
French Quarter New Orleans
New Orleans, Louisiana
New Orleans, Louisiana