Vrijblijvende offerte

ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Amerika?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Banner Go Or No Go
Zoover Award 2013
U bent hier : Startpagina | Over Amerika

 Over Amerika


Het is eigenlijk heel logisch dat wij grote liefhebbers zijn van de Verenigde Staten. Amerika kan misschien wel tot één van de meest veelzijdige landen ter wereld gerekend worden.
Naast zijn uitgebreide verzameling monumenten, musea, pleinen, gebouwen en geschiedenis biedt het ook nog eens een hele waaier aan natuurwonderen aan, denk aan de Grand Canyon of Yellowstone. Met deze grote hoeveelheid natuurwonderen, stopt het echter niet. De Verenigde Staten telt veel steden, die een bezoek waard zijn. Denk aan Vegas, New York of San Francisco, maar ook bijvoorbeeld aan het verrassend leuke Seattle of Boston. Van de prachtige oostkust met de Atlantische Oceaan tot de Appalachen, de legendarische Mississippi, de binnenlandse vlaktes en hooglanden, de Rocky Mountains en uiteindelijk tot de prachtige westkust met zijn imposante natuur die je in geen enkel ander land zult tegenkomen. Amerika heeft de reizigers zoveel te bieden om hen nog eens terug te laten keren en vervolgens nog meer te laten ontdekken.

Amerika kent een goed wegennet (wel flinke afstanden). De wegen zijn ook voor campers goed begaanbaar en er is een ruim aanbod aan campings! Er zijn legio hotels en overige overnachtingsmogelijkheden, zoals Bed and Breakfasts of mooie lodges. In Amerika rijdt men rechts, men betaalt met dollars en men spreekt er Engels.

U zult overdonderd worden door het energieke New York, de bulderende Niagara Falls, het bruisende Miami, het sfeervolle muzikale diepe Zuiden, het sympathieke San Francisco, de grillige Rocky Mountains, het wilde westen of het ‘laid back’ California.
En in al deze verschillende gebieden (eigenlijk is Amerika een verzameling van veel landen bij elkaar) zoeken wij dat authentieke dorp, verlaten mijnstadje of die trendy ‘upcoming’ wijk. Het echte Amerika. En.. dit zorgt er dus voor dat wij veel klanten opnieuw terugzien voor een reis naar Amerika!

Wij ontvangen u graag in Amsterdam, en daar vertellen we u graag over dat ‘echte Amerika’!