U bent hier : Startpagina | amerika | Pacific Northwest

Amerika - Pacific Northwest

De Pacific Northwest van groene westkust- en Rocky Mountain staten, uitlopend tot de prairies van de oostkant van de Dakota’s, is de laatste jaren sterk aan populariteit aan het winnen. De redenen daarvoor zijn niet moeilijk vast te stellen. De natuur is hier spectaculair, in het westen op relatief kleine afstanden, naarmate u meer naar het oosten gaat, verder van elkaar. De leefomstandigheden worden hier hooggewaardeerd, het is niet voor niets dat veel high tech en software bedrijven in deze staten zijn gevestigd.

De mensen die er werken zijn over het algemeen zeer gesteld op hun espressobar, hun outdoors en hun cultuur. En die combinaties zijn hier allemaal mogelijk.

Een tocht vanuit SeattleWashington State maakt het mogelijk om een groot aantal nationale parken met elkaar te verbinden, van zulk verschillende aard als Mount Rainier en Theodore Roosevelt National Park.
De westkust is behoorlijk spectaculair, terwijl de prairies in het oosten van Montana en de Dakota’s op een andere manier indruk maken. Dwars door de regio lopen de Rocky Mountains, een gigantische bergrug die de westelijke staten lange tijd afscheidde van de rest van Amerika, tot Lewis en Clark in 1804-1806 de eerste doorbraak over land forceerden.

Olympic Penninsula
Olympic Penninsula
Oregon Coast
Warm Springs Oregon
Pike Place Market Seattle
Portland Downtown
San Juan eilanden
Hurricane Ridge
Regio Pacific Northwest
Coos Bay Sunet
Oregon Dunes National Recreation Area
Seattle Needle
Portland Japanese Garden
Mount Hood
Crater Lake International Park