VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | idaho | Post Falls

Amerika - Great American West - Idaho - Post Falls

Omgeven door bergen in het hart van het recreatieve mekka van Noord Idaho, vind je de Post FallsPost Falls is de perfecte vakantie bestemming, de gateway naar uw Noord-Idaho avontuur en de moeite waard om toe te voegen aan uw places-to-go lijst. De prachtige omgeving van Post Falls geeft je alle toegang tot avontuur en ontspanning in de vrije natuur.

In 1870, claimde de Duitse Frederick Post als eerste de omgeving van  Post Falls. Hij onderhandelde over het land en sloot een verdrag met Chief Andrew Seltice van de Coeur d’Alene  stam. Dit verdrag is bewaard en tentoongesteld, inclusief authentieke Native American pictogrammen, op een 4 hectare groot terrein ten noorden van de Falls Park.
 
Inmiddels heeft Post Falls  alles om je bezoek aan deze omgeving nooit meer te kunnen vergeten! Waterfront activiteiten op de Spokane Rivier, lekker eten, golfen, wandelen, vissen, winkelen en ontelbare outdoor activiteiten zijn slechts een paar dingen die je hier kunt doen.  Noord Idaho is voor de liefhebber van het buitenleven een paradijs