Vrijblijvende offerte

ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Amerika?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Vrijblijvende offerte
Zoover Award 2013
U bent hier : Startpagina | Waarom GoAmerika

 Waarom GoAmerika

Waarom GoAmerika

* Personeel met jarenlange ervaring in de reisbranche.
* Pakketreis als geheel bij 1 touroperator valt onder ANVR/SGR dekking. Losse elementen niet.<
* Altijd de voordeligste tarieven.
* Veel passie voor en kennis van Amerika. Al het personeel heeft er veel gereisd.
* Uitgebreide informatie pakketten, waaronder bestemmingsinformatie, wegenkaarten e.d. en bij   sommige rondreizen een gratis handboek in het Nederlands.
* Vaak een gratis extra zoals bijvoorbeeld een Hollywood Bike Tour of een Alcatraz Tour.
* Regelmatig aantrekkelijke acties zoals bijvoorbeeld een gratis upgrade voor de huurauto of een waanzinnige camper wegbrengspecial.
* Zeer goede telefonische bereikbaarheid
* Alles is mogelijk bij GoAmerika; vaste rondreizen, fly & drives of reizen op maat. We maken alle offertes conform uw wensen en eisen.
* Mogelijkheid tot persoonlijk reisadvies op 1 van onze kantoren.

Maakt u wel eerst een afspraak?

Over Amerika

Het is eigenlijk heel logisch dat wij grote liefhebbers zijn van de Verenigde Staten. Amerika kan misschien wel tot één van de meest veelzijdige landen ter wereld gerekend worden.
Naast zijn uitgebreide verzameling monumenten, musea, pleinen, gebouwen en geschiedenis biedt het ook nog eens een hele waaier aan natuurwonderen aan, denk aan de Grand Canyon of Yellowstone. Met deze grote hoeveelheid natuurwonderen, stopt het echter niet. De Verenigde Staten telt veel steden, die een bezoek waard zijn. Denk aan Vegas, New York of San Francisco, maar ook bijvoorbeeld aan het verrassend leuke Seattle of Boston. Van de prachtige oostkust met de Atlantische Oceaan tot de Appalachen, de legendarische Mississippi, de binnenlandse vlaktes en hooglanden, de Rocky Mountains en uiteindelijk tot de prachtige westkust met zijn imposante natuur die je in geen enkel ander land zult tegenkomen. Amerika heeft de reizigers zoveel te bieden om hen nog eens terug te laten keren en vervolgens nog meer te laten ontdekken.

Amerika kent een goed wegennet (wel flinke afstanden). De wegen zijn ook voor campers goed begaanbaar en er is een ruim aanbod aan campings! Er zijn legio hotels en overige overnachtingsmogelijkheden, zoals Bed and Breakfasts of mooie lodges. In Amerika rijdt men rechts, men betaalt met dollars en men spreekt er Engels.

U zult overdonderd worden door het energieke New York, de bulderende Niagara Falls, het bruisende Miami, het sfeervolle muzikale diepe Zuiden, het sympathieke San Francisco, de grillige Rocky Mountains, het wilde westen of het ‘laid back’ California.
En in al deze verschillende gebieden (eigenlijk is Amerika een verzameling van veel landen bij elkaar) zoeken wij dat authentieke dorp, verlaten mijnstadje of die trendy ‘upcoming’ wijk. Het echte Amerika. En.. dit zorgt er dus voor dat wij veel klanten opnieuw terugzien voor een reis naar Amerika!

Wij ontvangen u graag in Amsterdam, en daar vertellen we u graag over dat ‘echte Amerika’!

We Know The States!

Met onze website laten wij u graag zien waar GoAmerika voor staat. Een korte en bondige manier om u kennis te laten maken met onze organisatie: wat wij aanbieden, waar wij zijn geweest en de plekken die wij de moeite van een bezoek waard vinden. GoAmerika onderscheidt zich van andere reisorganisaties: bekijk onze website op uw gemak en u zult zien wat wij bedoelen. GoAmerika helpt u graag op persoonlijke wijze: snel, makkelijk en actueel!

Om te beginnen, stellen wij ons graag voor als ervaringsdeskundigen! Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord, maar wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met om samen een mooie reis naar de Verenigde Staten samen te stellen!
Hebben wij uw interesse gewekt? Bent u net zo enthousiast als wij? Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak voor een bezoek op ons mooie kantoor aan de grachtengordel in Amsterdam, onze Amerika liefhebbers vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Onder het genot van een kop koffie kijken wij welke reis en welke bestemming binnen Amerika het beste bij u past! Dan vertellen wij u ook meteen welke gids in New York u deze geweldige stad door de ogen van een echte New Yorker kan laten zien, waar u van de mooiste uitzichten kunt genieten en waar u de beste hamburgers kunt eten, of juist uitgebreid kunt dineren …. of bij wie u moet zijn in San Francisco, als u de stad op een hele andere manier wilt verkennen; op de fiets bijvoorbeeld! Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

GoAmerika.nl