VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | amerika | new-hampshire | White Mountains

Amerika - New England - New Hampshire - White Mountains

De White Mountains bieden u de ene spectaculaire ervaring na de andere. U vindt er verschillende categorieën wandelingen - van zeer eenvoudig tot heel inspannend, door Donald-Ross ontworpen golfbanen, koele beekjes om te zwemmen en stranden aan de oever van het meer voor het opvangen van de zonnestralen. De omgeving is prachtig en kan verkend worden vanuit de auto, vanuit een trein, vanaf de rug van een paard of vanaf de hoogste piek van de White Mountains: Mount Washington.

De Cog Railway, de oudste tandradbaan ter wereld, welke is aangelegd in 1869, gaat nog altijd de berg op. Op de top heeft u uitzicht over de Presidential Range, waar elke berg naar een president is genoemd. Ga dus zeker aan boord van de nieuwe eco-vriendelijke biodiesel of de, door kolen gestookte, historische stoomlocomotief voor een spannende rit naar de hoogste top van het Noordoosten.

Geniet van een natuurwandeling door Flume Gorge, een spectaculaire natuurlijke kloof. Tijdens de wandeling ontdek je pittoreske bruggen, prachtige watervallen en ongelooflijke uitzichten op de bergen. Of ontdek de schoonheid, mysterie en rust van Lost River Gorge. Verlicht door lantaarns en begeleid door houten loopbruggen laat u zich overweldigen door grotten als de Lemon Squeeze of de Judgement Hall of Pluto met zijn spectaculaire ondergrondse waterval.

U kunt hier ook winkelen in overvloed. Zelfs tax-free, en er is genoeg entertainment. U heeft een heel seizoen nodig om de omgeving te verkennen!

Jackson Bridge White Mountains
Jackson Bridge White Mountains
Lost River Gorge
White Mountains
White Mountains
Sugar Hill Dawn, New Hampshire
The Flume Gorge
White Mountains
White Mountains New Hampshire
White Mountains New Hampshire