Zoek op land, regio of reis

×

Gezinsreizen...

Familiereis Amerika en Canada: avontuur voor jong en oud

De USA en Canada zijn dé bestemmingen voor een vakantie met het hele gezin. Of u nu samen de natuur in trekt in Oregon, een bezoek aan Hollywood combineert met de Grand Canyon of kiest voor een ontspannen reis langs de stranden en pretparken van Florida. Of u nu samen een avontuurlijke kanotocht maakt door de Canadese wildernis, samen op zoek gaat naar walvissen of eenvoudigweg geniet aan het kampvuur voor uw eigen cabin of camper. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een familiereis door Amerika of Canada.

Droomsreis voor het hele gezin

Wij helpen u graag met het samenstellen van een droomreis voor het hele gezin. Accommodaties met verblijf speciaal gericht op jonge kinderen, of juist een programma met bijzondere excursies geschikt voor oudere kinderen/jong volwassenen. Ervaringen voor jong en oud die de reis onvergetelijk maken. Een grotere huurauto of een accommodatie met meerdere slaapkamers, alles is mogelijk.... Onderstaand vindt u enkele reissuggesties voor een reis met uw gezin naar Amerika en Canada.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek zullen we uw wensen inventariseren en een voorstel op maat maken. Reizen is beleven, zeker als de kinderen meegaan!

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!