Zoek op land, regio of reis

×

Over Go Amerika...

Waarom GoAmerika?

GoAmerika is dé specialist in reizen naar Amerika en Canada. Wij zijn overal in Amerika en Canada geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot op Vancouver Island, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het Diepe Zuiden.

Eigen ervaring

Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord. Wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met u om zo samen een uw droomreis naar de Verenigde Staten samen te stellen!

Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een berenlodge, een luxe tent of een cabin midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips!

Persoonlijk advies

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij begrijpen dat u bij het boeken van een reis naar Amerika niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet.

Op deze website vindt u een groot aantal reizen ter inspiratie. Maar er is meer! Vindt u op deze website niet de reis van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op voor een reis op maat. Onze bestemmingsspecialisten helpen u graag met het samenstellen van de reis, die volledig aansluit bij uw wensen! Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Maak kennis met ons team

Maak een afspraak

Wilt u rustig met ons uw reisplannen bespreken? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor in Heerhugowaard of met een van onze routeadviseurs in het land! Natuurlijk kunnen wij u ook telefonisch uitgebreid informeren of als u wilt komen wij zelfs bij u thuis langs. Wij kijken dan welke reis en welke bestemming binnen Amerika of Canada het beste bij u past en geven u advies op basis van onze eigen ervaringen! Dan vertellen wij u ook meteen welke gids in New York u deze geweldige stad door de ogen van een echte New Yorker kan laten zien, waar u van de mooiste uitzichten kunt genieten en waar u de beste hamburgers kunt eten, of juist uitgebreid kunt dineren …. of bij wie u moet zijn in San Francisco, als u de stad op een hele andere manier wilt verkennen; op de fiets bijvoorbeeld!

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, tijdens een videogesprek, bij ons op kantoor of bij u thuis. Maak een afspraak met onze Noord-Amerika-specialisten.

Maak een afspraak

Andere bestemmingen

Wilt u een andere bestemming bezoeken?

GoAmerika is onderdeel van Style in Travel, de flydrive specialist voor reizen binnen Europa en naar verre bestemmingen Kijk op www.styleintravel.nl voor een fly-drive naar Portugal, Spanje, Italië of één van onze andere Europese bestemmingen. Of neem contact

©2021 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!