Zoek op land, regio of reis

×

Maatwerk aanvraag GoAmerika...

Uw reis op maat naar Amerika of Canada

Onze Amerika en Canadaspecialisten hebben uitgebreid door deze indrukwekkende landen gereisd. Wij helpen u daarom graag bij het plannen en samenstellen van uw speciale reis. Geen van onze reizen is hetzelfde. Wij gaan graag met u in gesprek en stellen die reis voor u samen die precies past bij uw wensen. U bent niet gebonden aan vaste routes of arrangementen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Of u nu kiest voor een roadtrip door Californië of een camperreis door de Rocky Mountains. Of u wilt genieten van een strandvakantie in Florida of wilt overnachten in knusse bed & breakfasts in Atlantisch Canada. De keuze is aan u. Wij helpen u graag op weg! U vindt op onze website een keur aan mogelijkheden. Naar wens kunt u een reeds samengestelde reis kiezen, deze aanpassen of met onze hulp een eigen reis samenstellen. Wij gaan graag met u in gesprek om de reis samen te stellen die precies past bij uw wensen.

Uw reis op maat samenstellen?

Vertel ons uw reiswensen en wij stellen een reisvoorstel op maat voor u samen! Na ontvangt van uw reiswensen nemen wij zo spoedig mogeliijk contact met u op om uw wensen verder door te spreken. Vervolgens ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend, een compleet reisvoorstel op basis van uw wensen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw reiswensen zo specifiek mogelijk te omschrijven. Vermeldt u s.v.p. ook de leeftijden van de reizigers in uw aanvraag, zodat wij eventuele leeftijdskortingen direct kunnen toepassen.

Maatwerkformulier GoAmerika

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!