Zoek op land, regio of reis

×

Noordoost Amerika...

Rondreis Noordoost Amerika

Het Noordoosten van Amerika omvat de grote, oude staten aan de Atlantische kust zoals Pennsylvania, Illinois, New York en District of Colombia. De regio wordt ontegenzeggelijk gedomineerd door de 'klassieke' grote steden zoals New York, Philadelphia, Washington DC, Baltimore en Chicago. Ieder voor zich hebben deze steden een hoop te bieden, maar een combinatie van steden met de rest van de regio maakt een rondreis Noordoost Amerika des te interessanter.

Iconische steden: reizen naar New York, Washington, Philadelphia en Chicago

Ervaar de ongeëvenaarde charme van de Verenigde Staten door een reis te maken naar enkele van de meest iconische steden van het land. Van de bruisende straten van New York tot de rijke geschiedenis van Philadelphia, de politieke grandeur van Washington DC, de maritieme pracht van Baltimore tot de culturele diversiteit van Chicago. Combineert u tijdens een rondreis New York en Washington of één van de andere steden? Reis dan per trein tussen de steden. De huurauto haalt u pas op bij vertrek uit de grote steden.

De natuur in Noordoost Amerika

Behalve de dynamiek van de steden vindt u er ook heel wat minder verstedelijkt gebied en zelfs prachtige natuur. Laat u niet misleiden door de afwezigheid van de bekende nationale parken. De Catskills, de Adirondacks en Finger Lakes in New York, de Poconos in Pennsylvania, de Chesapeake Bay in Maryland zijn prachtige natuurgebieden. En juist de combinatie van intrigerende steden, prachtige natuur en de Atlantische kust maakt deze regio tot een afwisselende vakantiebestemming.

Combineer Noordoost-Amerika en Canada in een rondreis

Een rondreis door Noordoost-Amerika is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan Canada. Bewonder het natuurspektakel van de Niagara Falls of bezoek de leuke steden Toronto, Montréal en Québec City. Veel van onze reizigers combineren de hoogtepunten van beide landen in één reis tot een unieke rondreis Noordoost-Amerika en Canada.

Beste reistijd Noordoost Amerika

De lente is de ideale tijd om Noordoost Amerika te verkennen. De steden ontwaken uit hun winterslaap, bloesems sieren de straten en parken, en de aangename temperaturen maken het perfect om te wandelen door iconische steden zoals New York en Washington DC. Voor liefhebbers van warm weer en levendige activiteiten is de zomer een uitstekende keuze. Geniet van zonnige dagen aan de Atlantische kust, verken bruisende markten en bezoek zomerfestivals in steden als Philadelphia en Baltimore. Houd er rekening mee dat in de zomermaanden de temperatuur in de steden soms hoog kan oplopen. In de herfst betovert Noordoost Amerika met een prachtig kleurenpalet als de bladeren veranderen. Ontdek de adembenemende herfstlandschappen in de Catskills en Adirondacks. De milde temperaturen maken het een ideale tijd voor buitenactiviteiten.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!