Zoek op land, regio of reis

×

Ons team...

We know the States & Canada...

GoAmerika biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reistraject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis! Ons team bestaat uit enthousiaste bestemmingsspecialisten, die hun passie voor Noord-Amerika graag met u delen.

Otto-Mark Schaap | Eigenaar & Directeur

Als kind al extreem geïnteresseerd in topo- en geografie. Na mijn toerisme studie gaan werken als product manager en in 1998 eigenaar geworden van IOT in Amsterdam. Institute of Travel organiseerde culturele groepsreizen en had een succesvolle lijn met individuele (fly-drive) arrangementen naar Portugal en Spanje. Sinds 2014 worden de individuele reizen verkocht vanuit onze organisatie Style in Travel, gevestigd in Heerhugowaard. Sindsdien is ons aanbod aanzienlijk uitgebreid met veel mooie bestemmingen, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2019 is GoAmerika onderdeel van Style in Travel en bent u bij onze Amerika- en Canada-specialisten aan het juiste adres voor uw reis naar deze bestemmingen.
Naar welke bestemming u ook reist, wij bieden u als klant eenzelfde concept waarbij maatwerk, kwaliteit en slim doordachte routes centraal staan. Reizen is beleven….dat is onze slogan. U mag van ons verwachten dat wij u altijd naar de mooiste plekken brengen. Ieder land heeft zijn hoogtepunten, voor iedereen verschillend, heel persoonlijk. Mijn keuze; Coimbra in Portugal, Caceres in Spanje, Napels in Italië, het Canadese Vancouver of een roadtrip door het Diepe Zuiden van de VS. Ik houd van steden, de geschiedenis, cultuur en de bevolking. Deze is overal weer anders…..dat is reizen, dat is beleven!
Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis. Ons ervaren team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Ik stel ons team graag aan u voor:


Birgitte Bosma | Brand Manager

USA | Canada | Alaska

Amerika en Canada zijn al jarenlang mijn favoriete reisbestemmingen. Ik heb dan ook al veel van deze bestemmingen gezien en raak er niet uitgekeken. Het zijn landen waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren.Van de stilte van de Canadese wildernis tot de gezellige drukte in New York. Van de enorme witte stranden van Florida tot de bergen van de Rockies.

Elke keer blijf ik me weer verbazen over de diversiteit van deze landen. Ik ga regelmatig naar Amerika of Canada op vakantie of inkoopreis en dan verken ik per auto weer een nieuwe regio. Ook reizen met een camper vind ik geweldig. Niets is fijner dan 's morgens wakker worden, midden in de natuur! Graag deel ik mijn passie voor Noord-Amerika met u. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.
Een aantal van mijn favorieten; de staat Oregon, Alaska, Anna Maria Island in Florida en de stad Vancouver.

Corrina Flink | Reisspecialist

USA

Na in ruim 25 jaar bij GoAmerika meer dan 30 staten bezocht te hebben, ben ik inmiddels zo vaak in Amerika geweest dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Ook mijn eigen vakantie breng ik vrijwel altijd in dit mooie land door. Het maakt ook niet uit hoe vaak je gaat, je raakt er nooit uitgekeken. Wat landschappen betreft kan voor mij niks op tegen het overweldigende landschap van het Zuidwesten van Amerika. Binnen een paar uur rijden kom je vrijwel altijd in een compleet ander landschap terecht, wat de reis heel wisselend maakt. Wat sfeer betreft is mijn favoriet het Diepe Zuiden. Hier voel je echt de bekende Southern Hospitality. De mensen zijn vriendelijk, overal live muziek, schitterende plantagehuizen voor het gone-with-the-wind-gevoel, de machtige Mississippi en heerlijke steden als Memphis, Nashville en New Orleans. Buiten deze 2 bestemmingen heb ik al veel gezien van Amerika en deel ik mijn ervaring graag met u.
Meggy Timmer | Reisspecialist

Canada incl. Yukon | USA

Ik heb veel van de wereld gezien, maar landen als Canada en Amerika blijven mij altijd weer boeien, vanwege de weidsheid van het landschap en de afwisseling van de natuur. Pas geleden heb ik bijvoorbeeld met mjin man en zoon nog een camperreis door Oost-Canada gemaakt, met als hoogtepunt een helikoptervlucht over de Niagara Falls. Ook heb ik een geweldige reis door de Yukon mogen maken. Ik vind het fantastisch om met u in gesprek te gaan en samen met u een reis samen te stellen die helemaal aansluit op uw wensen. Of u nu familiebezoek wilt combineren met vakantie, een droomreis wilt maken met het hele gezin of met zijn tweëen op avontuur wilt gaan, ik help u graag op weg. Ook voor advies over reizen met kinderen, bent u bij mij aan het juiste adres.

Renée Peeters | Reisspecialist

USA

Amerika is voor mij de rode rotsen van Utah, uitgestrekte landschappen met helemaal niets, beren spotten in Sequoia National Park....en 35 soorten pindakaas. Als fervent reiziger heb ik al veel van Amerika mogen zien. Van de regenwouden in de staat Washington, tot de gletsjers in Montana, van fietsen over de Golden Gate Bridge in San Francisco tot wandelen op 3.700 meter hoogte in Rocky Mountain National Park in Colorado. Maar ook het Diepe Zuiden van Memphis tot New Orleans kent geen geheimen meer voor mij. Amerika is een indrukwekkend land en heeft zoveel moois te bieden. Ik probeer dan ook ieder jaar een nieuwe plek te ontdekken. Ik stel graag, samen met u, een mooie reis samen zodat u - net zo enthousiast als ik - weer terugkomt uit "The States".Eric Meijer | Routespecialist

USA


Mijn vrouw Monique en ik zijn echte Amerika-freaks. Samen hebben we al ontelbaar veel reizen per camper en auto door de USA gemaakt. Met name het westelijk deel van de Verenigde Staten blijft ons trekken. Met al onze reiservaring vinden we het geweldig om het team van GoAmerika bij te staan met advies over de beste routes, bekende en onbekende plaatsen en tips voor fraaie wandelingen. Voordat u een reis boekt bij GoAmerika kunt u bij ons thuis langskomen voor een uitgebreid reisadvies. En heeft u een camperreis geboekt bij GoAmerika? Ook dan bent u van harte welkom bij ons thuis! Wij plannen dan samen met u uw reisroute, inclusief tips voor de beste campgrounds.


USA | Canada

Ik ben een echte reisfanaat en heb samen met mijn vrouw Herma al heel wat van de wereld gezien. De afgelopen jaren hebben we onder andere door Deep South USA, West-USA gereisd en Canada gereisd. Voordat u een reis boekt bij GoAmerika kunt u bij ons thuis langskomen voor een uitgebreid reisadvies. En heeft u een camperreis geboekt bij GoAmerika? Ook dan bent u van harte welkom bij ons thuis! Wij plannen dan samen met u uw reisroute, inclusief tips voor de beste campgrounds.

Crediteuren | Debiteuren

Reizen is mijn passie... Van backpacken door China tot een verblijf in de meest luxe resorts, maar stedentrips in Zuid-Europa zijn toch wel mijn favoriet. De combinatie van historie, cultuur zon en heerlijk eten maken voor mij het plaatje compleet. Ruim 20 jaar ben ik al werkzaam in de reisbranche en sinds 2014 ben ik het team van Style in Travel komen versterken.

Een gestroomlijnde administratie, dat is waar ik mij voor inzet. Inkoop en verkooporders controleren, betalingen klaar zetten, zorgen dat de betalingen netjes op tijd de deur uit gaan én ervoor zorgen dat onze klanten op tijd betalen. Ik zorg ervoor dat de administratie op orde is! Elke dag doe ik dit met heel veel plezier. Met de passie voor reizen in mijn achterhoofd verzorg ik het gehele financiële traject van uw vakantie. Zodra uw reis gefactureerd is, begint mijn werk!

Groepen, Incentives & FAM trips

Geen dag is hetzelfde op de werkvloer van mijn afdeling, de afdeling groepsreizen en incentives! Elke dag word ik weer verrast door de variatie van projecten; groepsreizen op maat voor kleine en grote gezelschappen. In het verleden heb ik reizen mogen organiseren voor bedrijven, koren, sportverenigingen, rotary's, yoga scholen, vogelaars, wandel- en fietsverenigingen, agrarische bedrijven, de horeca, vriendenclubs en families.

Op verzoek van de klant stel ik een reis samen, die geheel naar wens kan worden ingevuld . Daarnaast geef ik de groepen een extra stukje aandacht door een afspraak aan huis of op locatie, het geven van een presentatie betreffende de reis en het begeleiden van de reis, zowel bij vertrek op de luchthaven als in het buitenland. En, niet onbelangrijk, naast groepsreizen naar Portugal, Spanje en Italië, organiseert de afdeling groepsreizen van Style in Travel tevens reizen naar alle bestemmingen wereldwijd, waaronder Amerika en Canada!

Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, heb ik veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Mijn favoriete bestemming in Zuid-Europa is de provincie Cadiz in Spanje, met haar ongerepte natuur en kilometerslange zandstranden. Steden als Wenen, Rome en Sevilla vind ik prachtig, cruisen op de Middellandse Zee vond ik een fantastische ervaring en ook mijn reis naar Hawaii heeft een geweldige indruk achter gelaten.

Heeft u vragen over een groepsreis of een incentive? Ik help u graag!

Onbezorgde reizen beginnen met het juiste advies.

Ons ervaren team van reisspecialisten staat voor u klaar om u te adviseren over uw droomreis naar Amerika of Canada. U kunt uw vragen of opmerkingen indienen via het contactformulier.. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Uiteraard kunt u met vragen ook bellen met onze reisspecialisten, Tel. 020 428 05 55

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!