Zoek op land, regio of reis

×

Deep South...

Deep South Rondreis

Een unieke mix van historie, muziek en 'southern hospitality' maken het Diepe Zuiden tot een bijzondere reisbestemming. Deze unieke regio is al jarenlang één van onze favoriete reisbestemmingen. Wij kennen er de leukste bars en honky-tonks, vertellen u waar Johnny Cash en Elvis leefden en wijzen u de indrukwekkendste musea. Bij GoAmerika beleeft u het zuiden van Amerika in stijl. U verblijft niet in standaardhotel, maar juist in die accommodaties die karakteristiek zijn voor het Diepe Zuiden. Unieke accommodaties die doordrenkt zijn van geschiedenis en charme. Van majestueuze plantagehuizen tot intieme bed & breakfasts en authentieke sharecroppershuisjes. GoAmerika neemt u graag me op rondreis door de Deep South!

Muziekreis Amerika

Maak een rondreis door de Deep South, waar geschiedenis, muziek en de kenmerkende 'Southern hospitality' samenkomen. Ontdek de roots van diverse Amerikaanse muziekstijlen die diep verankerd liggen in de katoenvelden, de Mississippi Delta en de sfeervolle bars van het Zuiden. Van de blues in Mississippi tot de jazz in het French Quarter van New Orleans, van country in Nashville tot de erfenis van de King of Rock 'n Roll in Memphis. Tijdens uw Rondreis Deep South is muziek overal aanwezig, zoals tijdens onze Deep South & Texas Ultimate Music Tour .

De geschiedenis van het Diepe Zuiden

De zuidelijke staten hebben een cruciale rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis. Van slavernij die welvaart bracht tot het strijdtoneel van de burgerrechtenbeweging onder leiding van Dr. Martin Luther King Jr. Prachtige plantagehuizen getuigen van een roemruchte geschiedenis, en in Memphis bevindt zich in The Lorraine Motel, waar Martin Luther King werd vermoord, nu het Civil Rights Museum.

Gastvrijheid in het zuiden van Amerika

New Orleans, een stad doordrenkt van een unieke mix van cajun en creole, waar voodoo en jazz samenkomen. De hoogtepunten zijn de verrukkelijke gerechten uit de cajunkeuken. Tijdens uw rondreis door de Deep South geniet u ongetwijfeld van heerlijke en overvloedige maaltijden, van verse vis en krab aan de kust tot sappige burgers en country fried chicken in het binnenland. Dit alles wordt geserveerd met een vleugje 'Southern hospitality', waardoor uw ervaring in het zuiden van Amerika onvergetelijk wordt.

Rondreis Nashville, Memphis, New Orleans

Een rondreis van Nashville naar Memphis en langs de Mississippi naar New Orleans is een unieke ervaring. Elke hoek van de Deep South ademt een unieke cultuur en traditie. Laat u betoveren door de rijke cultuur en geschiedenis van deze betoverende regio.

Beste reistijd New Orleans en Deep South

Ontdek de Deep South USA op het perfecte moment! De beste reistijd voor een onvergetelijke ervaring in deze betoverende regio is tijdens de lente en herfst. Gedurende deze seizoenen geniet u van aangename temperaturen. In de lente maakt het milde klimaat het ideaal om de historische plantages te verkennen en te genieten van bruisende steden zoals New Orleans. Ook in de herfst, van september tot november, heeft u aangename temperaturen en daarnaast geniet u van een kleurrijk landschap. Vroeg in de herfst zijn de katoenvelden in volle bloei en is de katoenpluk in volle gang.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!