Zoek op land, regio of reis

×

Texas & de Central States...

Vakantie naar Texas & de Central States

In Texas vindt u het echte Amerika van de cowboys en uitgestrekte landschappen. Een vakantie in Texas betekent een reis door de staat met de uitgestrekte ranches, die ook hun deuren openstellen voor bezoekers. Boeiende steden, zoals Houston, Dallas en niet te vergeten San Antonio, met de gezellige RiverWalk vragen ook om een bezoek. Reist u verder westwaarts, dan mag de adembenemende schoonheid van de woestijn in Big Bend National Park niet op uw programma ontbreken.

De Centrale Staten worden ook wel de "Graanschuur van de wereld" genoemd. Het is misschien niet de eerste bestemming waar u aan denkt voor uw Amerika-vakantie. U vindt hier dan ook vooral de onontdekte en minder bekende bezienswaardigheden en niet te vergeten een groot deel van de beroemde Route 66.

Texas en de Central States zijn de ideale bestemmingen voor een vakantie. U kunt de Southern Hospitality van dichtbij meemaken tijdens een verblijf in een van de vele guesthouses en bed & breakfast accommodaties. Wilt u zich een cowboy voelen, kies dan voor een verblijf op een heuse ranch in Texas. Of rijdt een deel over de legendarische Mother Road, de Route 66. Onze Amerika-specialisten hebben zelf uitgebreid in Texas gereisd en helpen u graag met het samenstellen van uw vakantie naar Texas.

De beste reistijd voor Texas

Denk u eraan om het prachtige Texas te verkennen? De beste reistijd voor Texas hangt af van uw voorkeuren en interesses. Over het algemeen zijn de maanden maart tot en met mei en september tot en met november ideaal. In het voorjaar geniet u van milde temperaturen en prachtige bloeiende landschappen, terwijl de herfst u betovert met aangename weeromstandigheden en levendige herfstkleuren.

Als u graag de zinderende Texaanse zomers wilt vermijden, plan dan uw bezoek in de koelere maanden. Verken de bruisende steden zoals Austin en Dallas, geniet van de uitgestrekte stranden langs de Golfkust, of ervaar de traditionele Texaanse gastvrijheid op een ranch.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!