Zoek op land, regio of reis

×

Texas & de Central States...

Texas & de Central States

In Texas vindt u het echte Amerika van de cowboys en uitgestrekte landschappen. Dit is de staat met de uitgestrekte ranches, die ook hun deuren openstellen voor bezoekers. Boeiende steden, zoals Houston, Dallas en niet te vergeten San Antonio, met de gezellige RiverWalk vragen ook om een bezoek. Reist u verder westwaarts, dan mag de adembenemende schoonheid van de woestijn in Big Bend National Park niet op uw programma ontbreken.

De Centrale Staten worden ook wel de "Graanschuur van de wereld" genoemd. Het is misschien niet de eerste bestemming waar u aan denkt voor uw Amerika-vakantie. U vindt hier dan ook vooral de onontdekte en minder bekende bezienswaardigheden en niet te vergeten een groot deel van de beroemde Route 66.

Texas en de Central States zijn de ideale bestemmingen voor een fly-drive vakantie. U kunt de Southern Hospitality van dichtbij meemaken tijdens een verblijf in een van de vele guesthouses en bed & breakfast accommodaties. Wilt u zich een cowboy voelen, kies dan voor een verblijf op een heuse ranch in Texas. Of rijdt een deel over de legendarische Mother Road, de Route 66.

Het reisaanbod...

Houd CTRL of CMD ⌘ ingedrukt om de kaart te kunnen besturen.
©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!