Waarom GoAmerika?
GoAmerika is dé specialist in reizen naar Amerika. Wij zijn overal in Amerika geweest, wij hebben per camper de mooie natuur doorkruist, met de auto de ideale combinatie ontdekt van de ongerepte natuur en interessante steden. Wij hebben overnacht in dat speciale hotel in New York, beren gespot in Grand Teton National Park, gefietst in San Francisco en wij hebben genoten van de muziek in het diepe Zuiden.

Eigen ervaring
Alles wat wij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord. Wij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd! En dat delen we graag met u om zo samen een uw droomreis naar de Verenigde Staten samen te stellen!

Wij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Wij kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een berenlodge, een luxe tent of een cabin midden in de natuur. Ook bieden wij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Onze Insiders Tips!

Persoonlijk advies
Hebben wij uw interesse gewekt? Wij begrijpen dat u bij het boeken van een reis naar Amerika niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet.
 

Wilt u rustig met ons uw reisplannen bespreken? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor in Heerhugowaard of met een van onze routeadviseurs in het land!  Natuurlijk kunnen wij u ook telefonisch uitgebreid informeren of als u wilt komen wij zelfs bij u thuis langs. Wij kijken dan welke reis en welke bestemming binnen Amerika of Canada het beste bij u past en geven u advies op basis van onze eigen ervaringen! Dan vertellen wij u ook meteen welke gids in New York u deze geweldige stad door de ogen van een echte New Yorker kan laten zien, waar u van de mooiste uitzichten kunt genieten en waar u de beste hamburgers kunt eten, of juist uitgebreid kunt dineren …. of bij wie u moet zijn in San Francisco, als u de stad op een hele andere manier wilt verkennen; op de fiets bijvoorbeeld!

Maak een afspraak!

Hopelijk tot snel!

Andere bestemmingen
Wilt u een andere  bestemming bezoeken?
Kijk dan op onze website www.dreamtravels.nl. DreamTravels is de specialist voor reizen op maat naar Canada, Australie, Nieuw-Zeeland en Cuba.
Of bezoek www.styleintravel.nl voor een flydrive in Portugal, Spanje, Italië of één van onze andere Europese bestemmingen.

Kwaliteit, service en zekerheid
Go Amerika is onderdeel van Style in Travel. Style in Travel is aangesloten bij ANVR en SGR en is gevestigd in Heerhugowaard aan de Gildestraat 1. 

Maak kennis met ons team
Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...