Fly-Ride The Southwest

Een 18 daagse motorrondreis (16 nachten /15 motordagen) door Zuidwest Amerika. Hoogtepunten zijn Los Angeles, Palm Springs, Twenty Nine Palms, Scottsdale, Tucson, Tombstone, Las Cruses New Mexico, Carlsbad, Santa Fe, Durango, Four Corners, Monument Valley, Grand Canyon, Sedona, Route 66, Kingman, Barstow.

Dag 1. Aankomst in Los Angeles
Na aankomst in Los Angeles transfer naar uw Hotel.

Overnachting: Crowne Plaza Lax***+

Dag 2. Los Angeles – Palm Springs 280km
In de ochtend transfer naar EagleRider, waar u de motor ophaalt.
Eerst een stukje over Hwy #1 naar het Zuiden en dan door de Santa Ana Mountains richting Palm Springs.

Overnachting: Best Western Inn at Palm Springs***

Dag 3. Palm Springs – Scottsdale 480 km
Via Twenty Nine Palms passeert u bij Parker de grens met Arizona. U kunt bij Vicksburg kiezen uit een snelle route naar Scottsdale, via Wickenburg.

Overnachting: Courtyard by Marriott - Old Town***

Dag 4. Scottsdale
Vandaag een relaxte dag om Phoenix en omgeving te verkennen. Vanuit Scottsdale kunt u een mooie dagtocht maken naar bijvoorbeeld Tortilla Flat.

Overnachting: Courtyard by Marriott - Old Town***

Dag 5. Scottsdale - Tucson 206 km
De mooiste route naar Tucson is via Apache Junction en Florence. Lekker cruisen door de woestijn. Een bezoek aan Pima Air & Space Museum is een aanrader.

Overnachting: Best Western Plus Inn Suites Tucson Foothills***

Dag 6. Tucson – Las Cruses 519 km
Via Interstate #10 en Hwy #83 & 82 rijdt U vandaag naar het Historische Western plaatsje Tombstone. De “Chrystal Palace Saloon” , is een absolute aanrader. Via Bisbee vervolgt uw route naar New Mexico.

Overnachting: Ramada Palms Hotel & Conference Center

Dag 7. Las Cruses – Carlsbad 340 km
Carslbad is bekend om de Carlsbad Caverns National Park. Wanneer u via El Paso naar Carlsbad rijdt passeert u dit Nationale Park.

Overnachting: Best Western Stevens Inn***

Dag 8 Carlsbad – Santa Fe 414 km
Vandaag vervolgt u uw route door New Mexico naar de hoofdstad Santa Fe. New Mexico staat op rang 5 van grootste staten in de VS.

Overnachting: Courtyard by Marriott Santa Fe***

Dag 9 Santa Fe – Durango 339 km
Vanuit Santa Fe rijdt u vandaag naar Durango in Colorado. Bekend om de spoorweg geschiedenis. Hier is ook de bekende “Durango & Silverton narrow gauge Railroad “
Een extra dag in Durango is aan te raden, alleen al vanwege het nabij gelegen Mesa Verde NP.

Overnachting: Durango Downtown Inn***

Dag 10 Durango – Kayenta 316 km
Via het beroemde 4 staten punt “Four Corners” rijdt u naar Monument Valley in de staat Utah.

Overnachting: Gouldings Monument Valley Lodge***

Dag 11 Kayenta – Grand Canyon 352km
U komt het Grand Canyon NP binnen via de South Rim. Langs Hwy #64 kunt U op veel plaatsen al genieten van het fantastische uitzicht.

Overnachting: Canyon Plaza Resort***

Dag 12 Grand Canyon – Sedona 170km
Vanmorgen heeft u de tijd om een helikopter vlucht te maken over de Grand Canyon voordat u naar Sedona rijdt.

Overnachting: Sedona Super 8***

Dag 13 Sedona – Kingman 353 km
De route naar Kingman gaat o.a. over het langste nog in tact gebleven stuk weg van de historische route 66. O.a. via Ash Fork, Seligman en Hackberry.

Overnachting: Quality Inn**

Dag 14 Kingman – Las Vegas 145 km
Vandaag een relatief korte route over de beroemde Hoover Dam naar de amusement hoofdstad van de VS: Las Vegas.

Overnachting: Gold Coast***

Dag 15 Las Vegas – Barstow 248 km
Over Interstate Freeway # 15 kunt u vanmiddag binnen 4 uur naar Barstow rijden. Dit is een prettige gedachte na een nacht in Las Vegas.

Overnachting: Best Western Desert Villa Inn***

Dag 15 Bartsow – Los Angeles 256 km
Vandaag kunt u kiezen uit een snelle route naar Los Angeles, waarna u de tijd heeft om in LA nog even over Hollywood Blvd en Sunset Blvd te rijden.

Overnachting: Crowne Plaza Lax***+

Dag 16 Los Angeles – Amsterdam

Helaas is er vandaag weer een einde gekomen aan deze prachtige motorreis en vliegt weer terug naar Nederland.

Dag 17 aankomst Amsterdam

Flydrive Go Amerika

Amerika en Canada

zuidwesten-1

Californië en het Zuidwesten

Veel van de bekendste iconen van Amerika vindt u in het zuidwesten van het land; de Grand Canyon, Monument Valley, de Las Vegas Strip, Hollywood Boulevard in Los Angeles en de Golden Gate Bridge in San Francisco. De regio biedt echter veel meer dan alleen deze bezienswaardigheden.

Langs de kust van Californië kronkelt de Highway 1 langs spectaculaire uitzichten en heerlijke stranden. Een paradijs voor surfers. De weg doorkruist leuke plaatsen als Santa Barbara en Monterey en brengt u langs immense sequoiabomen en door vruchtbare wijngebieden. Een bezoek aan een wijnhuis is dan ook een must tijdens uw vakantie in Californië

Verder het binnenland in, in de staten Arizona en New Mexico, vindt u nog veel historie van de indianen. Tijdens een excursie door bijvoorbeeld Mesa Verde, Canyon de Chelly of Monument Valley krijgt u een goed inkijkje in hun cultuur. Sporen van het Oude Westen vindt u terug in plaatsen als Tombstone of in de vele verlaten spookstadjes.

Naast 18 bekende en minder bekende nationale parken vindt u in het zuidwesten talloze State Parks en National Monuments. Van enorme cactussen in Saguaro National Park bij Tucson tot de heldere watervallen in Yosemite National Park. Van de bijzondere rotsbogen in Arches National Park tot de wonderlijke stalactieten in de Carlsbad Caverns.

Steden als San Francisco en Phoenix vormen een uitstekend begin- of eindpunt van uw reis en vragen om een verblijf van twee of meer dagen. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Santa Fe of Sedona. In Scottsdale hebben golfers de keuze uit tientallen golfcourses.

Wie op zoek is naar vertier mag natuurlijk Las Vegas of Los Angeles niet overslaan. In Las Vegas vindt u de neon en glitter van de casino's aan The Strip, maar tegenwoordig ook vele uitstekende restaurants. In Los Angeles kunt u de sterren zien op Hollywood Boulevard, een bezoek brengen aan een van de attractieparken of genieten aan het strand. Ook als u een rustiger verblijf aan het strand zoekt, biedt de omgeving van Los Angeles voldoende mogelijkheden.

Californië en het Zuidwesten zijn bij uitstek geschikt om met uw eigen huurauto of camper te verkennen. Maak uw reis compleet door een of meer excursies bij te boeken. Zo ervaart u het Zuidwesten pas echt! Wij laten u graag kennismaken met het bekende, maar ook het onbekende zuidwesten van Amerika.Insider Tips
- Proef de wijnen van de Sonoma Valley
- Maak een ballonvlucht over de woestijn
- Fiets over de Golden Gate Bridge
- Bekijk de Grand Canyon vanuit de lucht
- Wandel door de smalle kloven van Grand Staircase Escalante
- Bewonder de de kunstgalleries in Santa Fe
- Verblijf in een comfortabele tent in Yosemite National Park

Inbegrepen
- vlucht Amsterdam – Los Angeles en v.v. (o.b.v. de voordeligste klasse)
- luchthavenbelastingen, veiligheids- en brandstofheffingen (o.v.v. wijzigingen)
- 15 dagen motorhuur Cat. A (1 motor)
- hotelovernachtingen op basis van logies
- Nederlandstalige routebeschrijving

Niet inbegrepen
- persoonlijke uitgaven
- parkeergelden
- eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)

Bijzonderheden
De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon, gebaseerd op de voordeligste periode en de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze tarieven niet beschikbaar zijn, kan een toeslag berekend worden.

2019 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie