Zoek op land, regio of reis

×

Rondreis Canada...

Individuele rondreizen Canada

Uw rondreis Canada per huurauto boekt u bij GoAmerika. Rijd over de beroemde Icefield Parkway in West-Canada, zie de walvissen bij Vancouver Island of verken de steden van Oost-Canada. Of u nu wilt genieten van de verse kreeft in Nova Scotia, wilt wandelen in de natuur van Quebec of kanoën op één van de meren in de Rocky Mountains, bij GoAmerika bent u aan het juiste adres voor uw rondreis Canada.
In Canada vindt u ontelbare meren, torenhoge bergen en een kwart van alle bomen op aarde, een paradijs voor natuurliefhebbers! Tijdens een vakantie in Canada kunt u elanden spotten in Algonquin Provincial Park, grizzlyberen zien in de wildernis van British Columbia of genieten van de heerlijke wijnen van de Okanagan Valley. Breng een paar dagen door in het gezellig Vancouver, het historische Québec of zie de prachtige architectuur van Franstalig Montréal. Boek nu uw rondreis Canada en laat u verrassen.

Wij reserveren voor u de vliegreis, huurauto, accommodaties en eventueel excursies volgens de door u gewenste route. Ook ontvangt u van ons een persoonlijk routeboek voor uw reis.

Uw rondreis Canada op maat

Op deze website vindt u een groot aantal voorbeeldreizen. Wilt u meer weten over één van deze rondreizen Canada? Neem dan contact met ons op voor een voorstel voor uw reisgezelschap en reisperiode.
Wilt u de reis aanpassen of iets heel anders? Geen probleem! Graag stellen wij in overleg met u uw rondreis Canada op maat samen, volledig aangepast aan uw wensen. Wij hebben uitgebreid door Oost- en West-Canada gereisd en delen graag onze ervaring met u. Onze ervaring, uw droomreis.

Persoonlijk reisadvies voor uw rondreis Canada

Wij begrijpen dat u bij het boeken van een rondreis naar Canada graag uitgebreid advies wilt over de beste reisbestemming en route. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet. Dit kan telefonisch, tijdens een videocall, bij ons op kantoor of bij u thuis.

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!