Zoek op land, regio of reis

×

Hertz autohuur Amerika...

Hertz autohuur

De huurauto is er voor iedereen die alles uit zijn of haar vakantie wil halen. Om vrij te zijn en om op eigen houtje de omgeving te verkennen. De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuurmaatschappij voor u klaar. Dit kan zijn op de luchthaven van aankomst of op een plaats dichtbij uw hotel. Ook is het mogelijk om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt.

Style in Travel/GoAmerika werkt in de Verenigde Staten sinds vele jaren samen met Hertz; Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! Hertz heeft een groot aantal kantoren in het hele land en beschikt over een modern wagenpark.

Hieronder vindt u de algemene huurvoorwaarden van Hertz.

Creditcard

De op de voucher vermelde hoofdbestuurder dient te beschikken over een geldige creditcard op eigen naam, met pincode. Deze wordt gebruikt als borg en voor het betalen van eventuele extra’s ter plaatse. Zonder geldige creditcard wordt de huurauto niet meegegeven.

Aandachtspunten

Bij uw reisbescheiden heeft u de voucher van de huurauto ontvangen met alle huurgegevens. Wanneer u op de luchthaven van bestemming bent geland, treft u bij het verlaten van de passagiershal in de ontvangsthal de balie aan van Hertz. Soms is de autoverhuurlocatie op enige afstand van de ontvangsthal gelegen. In dat geval volgt u de borden 'Car rental' en neemt u de shuttlebus van Hertz naar de locatie. Indien u de auto ophaalt bij het stadkantoor vindt u op uw voucher de adresgegevens van het betreffende verhuurstation.

Als u zich bij de balie meldt met het voucher wordt de huurauto beschikbaar gesteld. Controleer de auto op eventuele gebreken of kleine schades zoals aangegeven op de huurovereenkomst ter plaatse.

Om een auto te huren dient men:
- minstens 20 jaar oud zijn (bij het ophalen van de auto in de staat New York of Michigan 18 jaar, in de staat Alabama of Nebraska 19 jaar) (voor bestuurders t/m 24 jaar geldt een meerprijs)
- zich te legitimeren met een geldig paspoort

Vergeet niet dat u ook in het bezit dient te zijn van een eigen creditcard met pincode als u een auto gaat huren.

Minimum leeftijd

Alle bestuurders dienen minimaal 20 jaar te zijn. Bij het ophalen van de auto in de staat New York of Michigan geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, in de staat Alabama of Nebraska 19 jaar. Voor auto’s uit de Dream, Prestige en Adrenaline Collection geldt een minimum leeftijd van 25 jaar.
Zolang u in het bezit bent van een geldig rijbewijs is er geen maximum leeftijd.

Rijbewijs

De bestuurder(s) dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een internationaal rijbewijs wordt aanbevolen, maar is niet verplicht.

Huurcontract tekenen

Let u bij het tekenen van het autohuurcontract goed op het bedrag waar u voor tekent. Dit bedrag staat voor de lokale extra’s die u ter plaatse afsluit en die dus van uw creditcard zullen worden afgeschreven. Indien hier kosten op staan waar u het niet mee eens bent, bijvoorbeeld een verzekering die u niet had willen hebben, dan dient u dit direct bij de medewerker van Hertz aan te geven voordat u tekent. Komt u er niet uit, bel dan direct naar Style in Travel/GoAmerika.

Young Driver

Bestuurders in de leeftijd van 20 t/m 24 jaar jaar zijn verplicht een toeslag te betalen. Deze toeslag betaalt u ter plaatse en is USD 19 per dag excl. lokale belasting.
Er kan maximaal 1 bestuurder t/m 24 jaar als medebestuurder op het huurcontract worden vermeld.

Genoemde lokale tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Brandstof

U ontvangt de huurauto met een volle tank.
Huurt u de auto voor het Fully Inclusive tarief, dan dient u de auto met een volle tank in te leveren.
Huurt u de auto voor het All Inclusive tarief, dan is de eerste tank benzine inbegrepen. Dat betekent dat u de auto niet volgetankt hoeft in te leveren. Er is geen teruggave van benzinekosten van toepassing.

Extra bestuurder

Voor medebestuurders geldt een meerprijs van USD 13,50 per huurdag (in de staat New York USD 3.- per dag en in de staat Nevada USD 12.8- per dag), met een maximum van USD 189 per huurperiode. Indien u de huurauto ophaalt in Californië gelden geen extra kosten voor medebestuurders die gezinslid zijn van de hoofdbestuurder.
Voor alle medebestuurders geldt dezelfde minimum leeftijd als voor de hoofdbestuurder.

Boekt u bij ons het All-Inclusive tarief dan is altijd 1 extra bestuurder inbegrepen.

Optionele accessoires

Optionele accessoires kunnen vooraf gereserveerd worden, maar dienen altijd ter plaatse per creditcard te worden betaald.

Kinderzitje: USD 13,99 excl. lokale belasting per dag, maximaal USD 98 excl. lokale belasting per huur.

Neverlost (GPS) systeem: deze kunt u tegen een meerprijs bij Style in Travel/GoAmerika bij uw autohuur reserveren en afrekenen.

Genoemde lokale tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Fully Inclusive Tarief

Bij het Fully Inclusive tarief zijn de volgende items inbegrepen:
- Ongelimiteerd aantal kilometers
- LIS - aansprakelijkheidsverzekering met een dekking van USD 1.000.000
- LDW (schadedekking voor de volledige afkoop van het eigen risico)
- TP ((theft protection, zonder eigen risico)
- VLF (kentekenregistratietoeslag)
- Luchthaventoeslag
- Lokale belasting over de in Nederland betaalde huurprijs
- Hertz Neverlost (GPS) – indien u dit heeft bijgeboekt

Niet inbegrepen bij het Fully Inclusive tarief
- Toeslag medebestuurder
- Eventuele achterlatingskosten (indien u de auto op een andere locatie inlevert)
- Eventuele optionele extra’s, zoals kinderzitjes
- Benzine
- Aanvullende verzekeringen
- Lokale belasting over de ter plaatse te betalen extra’s

All Inclusive Tarief

Bij het All Inclusive tarief zijn de volgende items inbegrepen:
- Ongelimiteerd aantal kilometers
- LIS - aansprakelijkheidsverzekering met een dekking van USD 1.000.000
- LDW (schadedekking voor de volledige afkoop van het eigen risico)
- TP ((theft protection, zonder eigen risico)
- VLF (kentekenregistratietoeslag)
- Luchthaventoeslag
- Lokale belasting over de in Nederland betaalde huurprijs
- De eerste tank benzine
- De toeslag voor 1 medebestuurder
- Hertz Neverlost (GPS) – indien u dit heeft bijgeboekt

Niet inbegrepen bij het All Inclusive tarief
- Eventuele achterlatingskosten (indien u de auto op een andere locatie inlevert)
- Eventuele optionele extra’s, zoals kinderzitjes
- Overige benzine
- Aanvullende verzekeringen
- Lokale belasting over de ter plaatse te betalen extra’s

Uitleg verzekeringen

LDW – Loss Damage Waiver en Theft Protection (inbegrepen)
Met de LDW-verzekering is het eigen risico bij schade en diefstal volledig afgekocht, indien u conform de huurvoorwaarden heeft gehandeld.

LIS – Liability Insurance Supplement (inbegrepen)
Aansprakelijkheidsverzekering voor schade aan derden met een dekking van USD 1.000.000 per gebeurtenis.

Emergency Roadside Service (ERS) (inbegrepen)
Deze is inbegrepen in de huurprijs en zorgt voor hulp bij mechanische problemen, indien er geen sprake is van nalatigheid van de huurder.

Premium Roadside Service (PERS) (niet inbegrepen)
Met PERS bent u verzekerd tegen pechhulp in geval van een aantal situaties die niet bij de standaard pechhulp zijn inbegrepen (sleutel verloren, lekke band, lege accu, sleutel in auto opgesloten, zonder brandstof komen te staan). Daarnaast is er altijd gegarandeerd binnen 90 minuten assistentie aanwezig. PERS kost USD 8,99 excl. lokale belasting per dag.

PAI – Personal Accident Insurance/ Personal Protection
PEC – Personal Effects Coverage
ESP – Emergency Sickness Protection
Deze verzekeringen voor persoonlijke ongevallen en bezittingen hoeft u niet af te sluiten, indien u een goede reisverzekering heeft met voldoende dekking voor ziektekosten in Amerika.

Genoemde lokale tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Routebeperkingen

Het is niet toegestaan om op onverharde wegen te rijden. In geval van schade op wegen waarop rijden niet is toegestaan, komt de dekking van de verzekering te vervallen. Het is ook toegestaan te rijden in Canada.
In Alaska is het rijden op de Dalton, Steese, Dempste, Elliott, Denali en Taylor Highway niet toegestaan.

Achterlatingskosten

Indien u de huurauto op een andere verhuurlocatie inlevert dan waar u deze hebt opgehaald, kunnen achterlatingskosten gelden. Deze worden u bij boeking meegedeeld. Ter plaatse wordt deze Drop off fee/Intercity fee van uw creditcard afgeschreven.

Huurperiode

Op uw voucher staat vermeld voor welke periode uw huurauto is gereserveerd. Ook vindt u hier de ophaal- en inlevertijd. Er wordt geen restitutie verleend indien u de huurauto eerder terugbrengt, dan op de voucher staat vermeld. Een huurdag bij Hertz is 24 uur. Wanneer u de huurauto meer dan 29 minuten later terugbrengt, gelden meerkosten.
Bij Hertz geldt een maximum huurperiode van 62 dagen. Huurt u een auto langer dan 62 dagen, dan zullen wij voor u 2 reserveringen maken. U gaat dan tijdens de reis naar een verhuurstation om het huurcontract te vernieuwen. In dat geval kunnen achterlatingskosten gelden.

Autocategorie

Hertz behoudt zich het recht voor u een grotere autocategorie aan te bieden, indien de door u gereserveerde categorie onverhoopt niet beschikbaar is. In dat geval hoeft u hiervoor geen meerprijs te betalen. Controleer dit goed op uw huurcontract.

Upgrade
Ook komt het voor dat u – ondanks dat de door u geboekte autocategorie beschikbaar is - ter plaatse een grotere autocategorie aangeboden krijgt. U bent uiteraard vrij om deze grotere categorie te huren. Houdt u er rekening mee dat hiervoor extra kosten dienen worden betaald, welke ter plaatse van uw creditcard worden afgeschreven. Wilt u dit niet, vraag dan het verhuurstation om de oorspronkelijk geboekte categorie.

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!