Zoek op land, regio of reis

×

Seal River Heritage Lodge...

Seal River Heritage Lodge

Canada | Arctisch Canada | Churchill

Deze intieme, door een familie gerunde eco-lodge, aan de Hudson Bay is één van de beste plekken om ijsberen in het wild te zien. De Seal River Heritage Lodge ligt zeer afgelegen en is alleen toegankelijk per vliegtuig. Tijdens een verblijf in de lodge heeft u niet alleen het hele jaar door grote kans om ijsberen te zien. De lodge ligt dicht bij de monding van de Seal River, waar 's zomers duizenden Beluga-walvissen samenkomen.

Hoewel de lodge afgelegen is, is de lodge buitengewoon gezellig met veel gemeenschappelijke ruimtes, compleet met een knetterende open haard. Vanuit de lodge heeft u een spectaculair uitzicht op de Hudson Bay. Na een avontuurlijke dag, of u nu op een wandeltocht of een bootsafari bent geweest, kunt u zich terugtrekken in de lodge en uw ervaringen delen met de andere gasten. 's Avonds wordt een gastronomisch diner geserveerd.

De lodge bevindt zich midden in het leefgebied van de ijsberen, dus regelmatig zullen de beren rondom de lodge struinen. U kunt ze dan veilig vanuit een uitkijkpost observeren.

Maatwerkformulier
©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!