Zoek op land, regio of reis

×

Fogo Island Inn...

Fogo Island Inn

Canada | Atlantisch Canada | Fogo Island

Fogo Island, gelegen aan de noordoostkust van Newfoundland, Canada, is een afgelegen, maar toch toegankelijke plek (denk aan: iets meer dan 2.000 mensen die in 10 verschillende gemeenschappen leven). Hier, gebouwd op metalen palen boven door golven gehavende rotsen, rijst de moderne, hoekige omtrek van Fogo Island Inn als een luchtspiegeling op uit het landschap. De scherpe contouren van de Inn weerspiegelen het grillige en oneffen landschap van Fogo Island.

De Inn is gebouwd om het eiland en zijn mensen rechtstreeks ten goede te komen en legt grote nadruk op sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Alle meubels zijn met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden, voedsel wordt duurzaam geproduceerd en alle overschotten van uw verblijf worden teruggevoerd naar de lokale gemeenschappen. Het overwegend witte decor is opzettelijk eenvoudig, waardoor de lichte meubels opvallen en uw aandacht ook op het buitenleven wordt gevestigd. Het personeel is vriendelijk en attent, en een activiteitencoördinator zorgt ervoor dat u het meeste uit uw tijd haalt.

Alle 29 suites hebben kamerhoge ramen met een spectaculair uitzicht op de oceaan. Mis het dineren in de prachtige eetzaal niet. Deze ruimte heeft dramatische gewelfde plafonds en kijkt uit op de oceaan Afhankelijk van het seizoen kunt u genieten van het uitzicht op ijsbergen, walvissen of een echte Noord-Atlantische storm.

Maatwerkformulier
©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!