Zoek op land, regio of reis

×

Atlantisch Canada Camperreis met campings - Maritimes...

Camperreis Maritimes Atlantic Canada

Camperreis met gereserveerde campings | 23 dagen | Atlantisch Canada

Deze 3-weekse reis begint Halifax en toont de meest schilderachtige en historische bestemmingen die de Maritimes te bieden hebben! De natuurlijke schoonheid, levendige culturen en geweldige geschiedenis en mensen maken dit deel van Canada tot een topbestemming. Zoals de naam al doet vermoeden, worden de Canadese maritieme provincies – Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island – gedomineerd door de zee met een lange, grillige kustlijn doorsneden door pittoreske baaien, zandstranden, torenhoge kliffen, enkele van de mooiste steden van Canada en de meest verse, lekkerste kreeft ter wereld. Misschien spot u zelfs wel een bultrug!

Vanaf 2874,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 01/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Camperreis met gereserveerde campings | 23 dagen | Atlantisch Canada

Atlantisch Canada lijkt slechts een klein deel van Canada te bestrijken, maar er is zoveel te zien en te doen. Oceaanschatten zijn er in overvloed: aangemeerde schoeners en stralende vuurtorens in Nova Scotia, de diepte van de Fundy-getijden in New Brunswick en de rode zandstranden op Prince Edward Island. Maar de Maritieme regio strekt zich ook uit over landbouwgronden, riviervalleien en grote stukken bos.
De rijke geschiedenis van de Maritimes, het prachtige kustlandschap en de authentieke stadjes komen goed naar voren tijdens deze 23-daagse route. Vaar door pittoreske vissersdorpjes, zoals Peggy's Cove, Mahone Bay en Lunenburg, en ga vervolgens omhoog door Nova Scotia via Kejimkujik National Park naar Annapolis Royal, doordrenkt van een rijk, historisch verleden. Bezoek de wijnmakerijen in de Annapolis Valley en maak in Grand-Pré kennis met de Acadians, de vroege Franse kolonisten van Nova Scotia. De prachtige Bay of Fundy is de thuisbasis van 's werelds hoogste getijden, doorgaans tot meer dan 16 meter! Op weg naar PEI kun je wat tijd vrijmaken om over de oceaanbodem te lopen bij de Hopewell Rocks en een kreeftbroodje te scoren in Shediac. Breng uw kinderdromen tot leven op Prince Edward Island – de thuisbasis van Lucy Maud Montgomery, de auteur van Anne of Green Gables, en bezoek Charlottetown. Ga met de veerboot naar Nova Scotia en rijd naar de Cape Breton Highlands, waar u de adembenemende Cabot Trail bewandelt. Bezoek het fort van Louisbourg, dat u terugbrengt naar een van de drukste 18e-eeuwse zeehavens van Noord-Amerika. Rijd via Sherbrooke terug naar Halifax langs de oostkust met zijn authentieke vissersgemeenschappen en stranden zover het oog reikt. De campings onderweg zijn al voor u gereserveerd. U kunt dus volop van de mooie natuur genieten, zonder u zorgen te hoeven maken over de volgende overnachtingsplaats.

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam - Halifax
Dag 2: Halifax
Dag 3: Halifax - ophalen camper - Peggy's Cove, 60 km
Dag 4: Peggy's Cove - Lunenburg, 130 km
Dag 5: Lunenburg
Dag 6: Lunenburg - Kejimkujik National Park, 95 km
Dag 7: Kejimkujik National Park - Annapolis Royal, 50 km
Dag 8: Annapolis Royal - Grand Pré, 145 km
Dag 9: Grand Pré - Five Islands, 195 km
Dag 10: Five Islands - Fundy National Park, 255 km
Dag 11: Fundy National Park
Dag 12: Fundy National Park - Prince Edward Island, 250 km
Dag 13: Prince Edward Island
Dag 14: Prince Edward Island - Pictou, 115 km
Dag 15: Pictou - Cheticamp, 265 km
Dag 16: Cheticamp - Ingonish, 115 km
Dag 17: Ingonish
Dag 18: Ingonish - Baddeck, 105 km
Dag 19: Baddeck - Louisbourg, 150 km
Dag 20: Louisbourg - Sherbrooke, 270 km
Dag 21: Sherbrooke - Halifax, 200 km
Dag 22: Halifax - Camper inleveren - Amsterdam
Dag 23: Aankomst Amsterdam

Wilt u langer blijven of de reis aanpassen? Vraag ons dan om een reis op maat!

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- 2 Hotelovernachtingen in Halifax
- 19 nachten camperhuur Fraserway inclusief 3000 kilometer, camperuitrusting, persoonlijke uitrusting,
- 19 overnachtingen op campings (de best beschikbare op het moment van boeken)
- Aansprakelijkheidsverzekering en CDR-camperverzekering (eigen risico CAD 750)
- Ferry-overtocht naar Prince Edward Island
- Transfer van uw hotel naar het verhuurstation en v.v.
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Overnachtingen op campings
- Toegangsgelden nationale parken
- Extra gereden mijlen
- CDW-camperverzekering voor de volledige afkoop van het eigen risico (optioneel vooraf bij te boeken)
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Dag 1: Amsterdam - Halifax

U vliegt van Amsterdam met overstap naar Halifax, waar u op eigen gelegenheid naar uw hotel gaat. De rest van de dag is ter vrije besteding. Welkom in Canada!

Route: Amsterdam - Halifax

Dag 2: Halifax

De hele dag in Halifax. Halifax was vroeger de toegangspoort tot Canada. Het is moderne stad, maar de sporen van het verleden zijn er nog terug te vinden in de houten huizen en Victoriaanse parken. De vijf universiteiten maken van Halifax een levendige studentenstad. Ook nu is de haven nog bedrijvig, met schepen variërend van zeilschepen tot marinefregatten. Langs de haven loopt nu een wandelpromenade, langs oude pakhuizen, musea en restaurants.

Dag 3: Halifax - Peggy's Cove

Vandaag haalt u uw camper op en nadat u de boodschappen heeft gedaan, is het tijd om de stad achter u te laten en naar het buitenleven te gaan. Je volgt de Lighthouse Route naar Peggy's Cove, waar de beroemde vuurtoren stevig op de granieten rotswand staat. Dit is een van de meest gefotografeerde plekken van het hele land. Maar er is veel meer te beleven in dit slaperige dorp, het soort plek waar mensen nog steeds waslijnen gebruiken en straten namen hebben als Church Road en Lobster Lane.

Route: Halifax - Peggy's Cove, 60 km

Dag 4: Peggy's Cove - Lunenburg

U blijft de Lighthouse Route rijden, die u langs zandstranden, ruige kustlijnen, prachtige met eilanden bezaaide baaien en authentieke vissersdorpjes voert, zoals Mahone Bay met zijn levendig geschilderde Victoriaanse huizen en winkels, kleurrijke erfgoedtuinen en de beroemde drie kerken.

Route: Peggy's Cove - Lunenburg, 130 km

Dag 5: Lunenburg

De oude stad Lunenburg is aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. De stad heeft een lange, trotse zeevaartgeschiedenis die nog steeds wordt weerspiegeld in de pittoreske waterkant. De straten aan de havenzijde zijn bezaaid met winkels en restaurants die samengaan met de goed bewaarde en kleurrijk geschilderde historische huizen, die grotendeels lijken op een levend museum uit de 18e eeuw.

Dag 6: Lunenburg - Kejimkujik N.P.

Rijd door de glooiende heuvels, bosrijke gebieden vol pijnbomen en langs de LaHave-rivier richting Kejimkujik National Park. Het park beschermt een bos en een netwerk van meren in het hart van Nova Scotia. Verken de wildernispaden, meren en rivieren – te voet of per kano of kajak. Ontdek historische, uit steen gesneden rotstekeningen die zijn achtergelaten door de Mi'kmaq die duizenden jaren geleden dezelfde routes reisden.

Route: Lunenburg - Kejimkujik NP, 95 km

Dag 7: Kejimkujik National Park - Annapolis Royal

Het is slechts een korte rit naar Annapolis Royal. Onderweg kunt u de regio rondom Digby verkennen en langs de Digby Neck rijden of de tijd nemen om de historische stad Annapolis Royal te bezoeken. Deze prachtige stad beschikt over een compacte erfgoedwijk vol met meer dan 135 Victoriaanse huizen en musea. Zorg ervoor dat u de oudste nationale historische site van Canada, Fort Anne, bezoekt, waar u het Royal Charter kunt zien waaraan Nova Scotia zijn naam en vlag ontleent.

Route: Kejimkujik National Park - Annapolis Royal, 50 km

Dag 8: Annapolis Royal - Grand Pré

Wij raden u aan om vandaag via Hall's Harbour te rijden, met een van de beste natuurlijke havens aan de Bay of Fundy en enkele van de hoogste getijden ter wereld, naar Grand Pré. Grand Pré werd in 1680 door Acadiërs gesticht en heeft een geschiedenis die net zo rijk is als de grond, waarop het gebouwd is. Tegenwoordig is Grand Pré een nationale historische plek en een UNESCO-werelderfgoedlocatie, waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de Acadiërs.

Route: Annapolis Royal - Grand Pré, 145 km

Dag 9 : Grand Pré - Five Islands

Vandaag rijdt u rond het Minas Basin van de Bay of Fundy naar Five Island Provincial Park. Dit is een van de beste outdoorbestemmingen van Nova Scotia, genoemd naar vijf kleine eilanden vlak voor de kust. Het park beschikt over 90 meter hoge zeekliffen met uitzicht op de hoogste getijden ter wereld, een spectaculaire omgeving om te kamperen!

Route: Grand Pré - Five Islands, 195 km

Dag 10: Five Islands PP - Fundy National Park

Via Parrsboro en Joggins Fossil Cliffs, nog een UNESCO-werelderfgoedlocatie waar u enkele van de oude wezens kunt ontmoeten die hier miljoenen jaren geleden leefden, zoals 's werelds eerste reptielen, vroege dinosauriërs, gigantische libellen, enz., rijdt u in noordelijke richting naar Fundy Nationaal Park in New Brunswick.

Route: Five Island Provincial Park - Fundy National Park, 255 km

Dag 11: Fundy National Park

Fundy National Park ligt aan de Bay of Fundy en heeft 28 wandelpaden, waaronder vele langs de kust en door de bossen; een aantal ervan leiden naar prachtige, afgelegen watervallen. Het park ligt langs de Atlantische route voor trekvogels en er zijn in het gebied meer dan 260 soorten geïdentificeerd.

Dag 12: Fundy National Park - Prince Edward Island

Vandaag verlaat u New Brunswick, maar niet voordat u de majestueuze ‘bloempotrotsen’ van de Hopewell Rocks heeft bezocht en in Shediac op de foto bent gegaan met de grootste kreeft ter wereld. Steek de 12,9 km lange Confederation Bridge over en betreed de kleinste en minst bevolkte provincie van Canada, Prince Edward Island.

Route: Fundy National Park - Prince Edward Island, 250 km

Dag 13: Prince Edward Island

De grootte van het eiland maakt het gemakkelijk om per camper te verkennen. Van kust tot kust voedt de rijke, roodbruine grond groene weiden en de oevers zijn omzoomd met roze en goudkleurig zand. Een verstrooiing van kleine stadjes waar hartelijke inwoners wonen die koppig vasthouden aan hun ontspannen levensstijl. Zorg ervoor dat u Charlottetown bezoekt, de schilderachtige provinciehoofdstad met zijn mooie, met bomen omzoomde straten, kleurrijke huizen en promenades aan het water. Bezoek Anne op Green Gables Heritage Place, de plek waar de inspiratie voor L. M Montgomery's klassieke roman Anne of Green Cables ligt.

Dag 14: Prince Edward Island - Pictou

U heeft de ochtend om Prince Edward Island nog wat verder te verkennen. Neem in de middag de veerboot naar Pictou, Nova Scotia. Maak een wandeling langs de historische waterkant van Pictou. Ervaar de historische Schotse architectuur, stranden, wandelpaden, musea, restaurants, winkels en vriendelijke mensen.

Route: Prince Edward Island - Pictou, 115 km

Dag 15: Pictou - Chéticamp

Wij raden u aan om de Ceilidh Trail te rijden, een schilderachtige weg van ongeveer 100 km lang en biedt uitzicht op de Golf van St. Lawrence aan de westkant van het eiland Cape Breton. Dit pad eindigt in Margaree Harbor en komt samen met de Cabot Trail. Chéticamp, een traditioneel Acadisch vissersdorpje, is uw eerste stop langs de pittoreske Cabot Trail. Bezoek de Sint-Pieterskerk, stop zeker bij Les Trois Pignons, een cultureel centrum en een museum met gehaakte tapijten, of boek een walvistocht.

Route: Pictou - Cheticamp, 265 km

Dag 16: Chéticamp - Ingonish

Het 115 km lange gedeelte van de Cabot Trail, dat klimt en daalt door het Cape Breton Highlands National Park, is werkelijk dramatisch. Wegen langs kliffen, winderige plateaus, schilderachtige dorpjes en elandenwaarnemingen vormen de belangrijkste aantrekkingskracht van deze veelbereisde route. Er zijn meer dan 25 wandelpaden om uit te kiezen, maar een must voor alle reizigers is de Sky Line Trail. Een dramatische klif op een landtong kijkt vanaf het einde van dit vlakke pad uit over de ruige kust

Route: Chéticamp - Ingonish, 115 km

Dag 17: Ingonish

Ingonish, een van de meest ontwikkelde plekken langs de Cabot Trail, heeft echt voor elk wat wils. Warm zand op verfrissende oceaanstranden, een 18-holes golfbaan van wereldklasse, fantastische wandelpaden, heerlijk zeevruchten en vriendelijke mensen. Boek een walvistocht en bekijk de blauwe vinvis, de dwergvinvis, de bultrug, de griend of de noordse vinvis.

Dag 18: Ingonish - Baddeck

Uw tijd in Cape Breton Highlands National Park loopt ten einde, maar de Cabot Trail ga gewoon door! Maak een uitstapje met de veerboot en maak een dagtocht naar Bird Islands, waar u papegaaiduikers, andere zeevogels, zeehonden en Amerikaanse zeearenden kunt zien. Baddeck is een levendige, bruisende stad met een pittoreske haven aan het Bras d'Or-meer, evenals historische bezienswaardigheden, zoals Alexander Graham Bell National Historic Site, waar u kunt genieten van een kijkje in het leven en werk van de man die ons de telefoon. Verken het Bras d'Or-meer. Deze grote binnenzee bestaat deels uit zoet- en deels uit zout water, waardoor er diverse ecosystemen en wilde dieren in leven kunnen worden gehouden, waaronder veel Amerikaanse zeearenden.

Route: Ingonish - Baddeck, 105 km

Dag 19: Baddeck - Louisbourg

Geniet van het uitzicht op het Bras d'Or-meer. Op weg naar Louisbourg leert u meer over de levens van de vroege Schotse kolonisten in het Highland Village Museum in Iona, een museum over levende geschiedenis van 43 hectare waar u in het Gaelic wordt begroet. Louisbourg is een klein stadje dat vooral bekend staat om het fort van Louisbourg, een nationale historische plek. Dit ‘levende museum’ is de grootste historische reconstructie in Noord-Amerika van een Franse garnizoensstad uit de 18e eeuw. Ongeveer 60 gebouwen zijn gerestaureerd, waardoor dit een van de grootste en meest indrukwekkende nationale historische locaties van Canada is.

Route: Baddeck - Louisbourg, 150 km

Dag 20: Louisbourg - Sherbrooke

Rijd langs de zuidelijke oever van het Bras d'Or-meer. Bezoek de historische locatie St. Peter's Canal, waar u leert hoe het kanaal al meer dan 140 jaar een verbinding vormt tussen de Atlantische Oceaan en het Bras d'Or-meer. Bezoek Sherbrooke Village en maak een reis terug in de tijd terwijl het 19e-eeuwse erfgoed van Nova Scotia tot leven wordt gebracht door gekostumeerde tolken, waaronder smeden, pottenbakkers, wevers en drukkers. Deze regio van Nova Scotia is heerlijk wild en een paradijs voor natuurliefhebbers met zijn kilometers aan wandelpaden en eindeloze mogelijkheden om wilde dieren te spotten.

Route: Louisbourg - Sherbrooke, 270 km

Dag 21: Sherbrooke - Halifax

De Eastern Shore wordt gekenmerkt door een ruige kustlijn, authentieke vissersgemeenschappen en stranden die zich uitstrekken zover het oog reikt. Wij zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen. Wandel over de Liscomb River Trail of kies een pad in Taylor Head Provincial Park, geniet van een picknick in Marie Joseph Provincial Park, ervaar de warmte en het welkom van de oostkust van Nova Scotia in het huis van een traditioneel vissersgezin, neem een ​​pauze op de 5 km/3.1 mi lange witte zandstrand van Martinique Beach Provincial Park en neem een ​​surfles in de buurt van Lawrencetown Beach Provincial Park.

Route: Sherbrooke - Halifax, 200 km

Dag 22: Halifax - inleveren camper - Amsterdam

In de ochtend levert u de camper in. U wordt naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht (met overstap) naar Amsterdam. Gaat uw vlucht in de ochtend of vroeg in de middag? Dan reserveren wij voor u een extra nacht in Halifax.

Overnachtingen

2 nachten Halifax, Hotel Atlantica
1 nacht Peggy's Cove, camping
2 nachten Lunenburg, camping
1 nacht Kejimkujik National Park, camping
1 nacht Annapolis Royal, camping
1 nacht Grand Pre. camping
1 nacht Five Islands, camping
2 nachten Fundy National Park, camping
2 nachten Prince Edward Island, camping
1 nacht Pictou, camping
1 nacht Cheticamp, camping
2 nachten Ingonish, camping
1 nacht Baddeck, camping
1 nacht Louisbourg, camping
1 nacht Sherbrooke, camping
1 nacht Halifax., camping

Dag 23: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of bijvoorbeeld een directe vlucht? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Camperhuur

Fraserway biedt u een grote keuze uit campertypes, van kleine minivans tot grote ruime motorhomes. Fraserway is een familiebedrijf waar service en kwaliteit voorop staat. De campers zijn dan ook maximaal 2 jaar oud. Op de verhuurstations wordt u altijd gastvrij ontvangen. Regelmatig wordt u er zelfs in het Nederlands te woord gestaan.

Klik hier voor de specificaties van de campers van Fraserway.


CAMPERTYPE TC
Geschikt voor 2 volwassenen
Een stoere camper gemonteerd op een pick-up truck. Overdag rijdt u in een 4WD-auto. 's Avonds trekt u zich terug in het ruime woongedeelte, dat buitenom via een deur aan de achterzijde te bereiken is. Het woongedeelte heeft een zithoek, keuken en een ruim 2-persoonsbed. Ook toilet en douche zijn aanwezig.

CAMPERTYPE TC-S
Geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind
Een stoere camper gemonteerd op een pick-up truck. Het woongedeelte is extra ruim door de aanwezige slide-out. Overdag rijdt u in een 4WD-auto. 's Avonds trekt u zich terug in het ruime woongedeelte, dat buitenom via een deur aan de achterzijde te bereiken is. Het woongedeelte heeft een zithoek, keuken en een ruim 2-persoonsbed. Ook toilet en douche zijn aanwezig.

CAMPERTYPE VC
Geschikt voor 2 volwassenen
Een compacte camper die van alle gemakken is voorzien. De camper is relatief klein en dus makkelijk hanteerbaar. Toch heeft de VC een keuken, toilet/douche en een zithoek die u 's avonds ombouwt tot bed.

CAMPERTYPE C-SMALL
Geschikt voor 2 volwassenen
De C-small is de kleinste motorhome uit de vloot van Fraserway. Met ruim 6 meter is de camper voor een Canadese camper relatief klein. De camper beschikt over een keuken, toilet/douche en ruime zithoek. Boven de bestuurderscabine is een - smal - 2-persoonsbed. Daarnaast kan de zithoek worden omgebouwd tot kinderbed.

CAMPERTYPE C-MEDIUM
Geschikt voor 4 volwassenen
De populairste camper uit de vloot van Fraserway biedt ruimte voor een gezin van 4 personen. Het is de kleinste camper met een vast 2-persoonsbenedenbed. Boven de bestuurderscabine bevindt zich eveneens een 2-persoonsbed. De camper beschikt over een keuken, toilet/douche en zithoek.

CAMPERTYPE C-LARGE
Geschikt voor 4 volwassenen
Reist u met 2 echtparen of grote kinderen, dan raden wij u aan om de C-Large te huren. Deze camper beschikt over een slide-out, waardoor het woongedeelte van de camper aanzienlijk ruimer is. De camper heeft een vast bed achterin en 2-persoonsbed boven de bestuurderscabine. De camper beschikt over een keuken, toilet/douche, aparte wastafel en eethoek.

CAMPERTYPE C-XLARGE
Geschikt voor 6 volwassenen
De grootste motorhome uit de vloot van Fraserway biedt extra privacy met een 2-persoonsbed in een afgesloten ruimte achter in de camper. Naast een tweede 2-persoonsbed boven de cabine, zijn er ook nog twee 1-persoonsbedden. Deze ruime camper heeft een slide-out en beschikt over een keuken, aparte toilet en douche en een eethoek.

CAMPERTYPE OVERLANDER
Geschikt voor 4 volwassenen
Deze unieke camper onderscheidt zich door de 4 comfortabele stoelen in de cabine en vierwielaandrijving. Boven de cabine is een 2-persoonsbed en daarnaast zijn de eethoek en bank om te bouwen tot extra bedden.


Meer informatie over de camperhuurvoorwaarden kunt u hier terugvinden.

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Gratis routeboek
Bij deze reis ontvangt u een Nederlandstalig routeboek en een handige app, die speciaal voor uw reis zijn samengesteld. Niet alleen vindt u hierin de locaties van uw campings, ook geven wij u vele tips voor bezienswaardigheden en restaurants onderweg.

Camperreis met geserveerde campings

Tijdens deze reis reserveren wij voor u de best beschikbare campgrounds op uw reisdatum. Dit kunnen kampeerplekken zijn met full hookup (elektriciteit, water, afvoer) of partial hookup (meestal alleen elektriciteit en water). Heeft u speciale wensen, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Gezien de grote populariteit van campings, kunnen wij echter geen specifieke campground garanderen

Atlantica Hotel Halifax

Atlantica Hotel ligt in het hart van Halifax, op korte afstand van Citadel Hill en Pier 21. Het is een modern, middenklasse hotel met ruim 200 kamers. U kunt er ontspannen in het binnenzwembad, de sauna en whirlpool, of bij mooi weer, genieten van de zon, de zeelucht en het prachtige uitzicht op het terras. Het restaurant Seasons by Atlantica biedt uitstekende menu's voor ontbijt, lunch en diner, maar ook op loopafstand liggen veel uitstekende restaurants en cafés. Waar u ook gaat dineren, drink eerst een cocktail in de lounge van het hotel, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de skyline van Halifax.

Fraserway camperhuur

Fraserway biedt u een grote keuze uit campertypes, van kleine minivans tot grote ruime motorhomes. Fraserway is een familiebedrijf waar service en kwaliteit voorop staat. De campers zijn dan ook maximaal 2 jaar oud. Op de verhuurstations wordt u altijd gastvrij ontvangen. Regelmatig wordt u er zelfs in het Nederlands te woord gestaan.

Voordelen:
- Uitstekende service
- Campers van maximaal 2 jaar oud
- Nederlandssprekend personeel
- Fietshuur mogelijk

Camperreis met geserveerde campings

Tijdens deze reis reserveren wij voor u de best beschikbare campgrounds op uw reisdatum. Dit kunnen kampeerplekken zijn met full hookup (elektriciteit, water, afvoer) of partial hookup (meestal alleen elektriciteit en water). Heeft u speciale wensen, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Gezien de grote populariteit van campings, kunnen wij echter geen specifieke campground garanderen

Ontdek het echte Canada

Birgitte Bosma, Product Manager & Reisspecialist

Canada is al jarenlang mijn favoriete reisbestemming. Ik heb dan ook al veel van deze bestemming gezien en raak er niet uitgekeken. Het is een land waar je heerlijk zelf kunt rondrijden en steeds weer andere dingen kunt ervaren. Van de stilte van de Canadese wildernis tot de gezellige drukte in de moderne steden. Elke keer blijf ik me weer verbazen over de enorme diversiteit en vooral ook de indrukwekkende natuur van Canada. Ik laat u ook graag kennismaken met het echte Canada!

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!