Zoek op land, regio of reis

×

GoAmerika Zekerheid...

Zorgeloos boeken bij GoAmerika

Kijkt u er al naar uit om uw volgende vakantie te plannen, maar bent u bang dat u uw geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Of wilt u liever toch omboeken naar een andere bestemming? Heeft u al een voucher en wilt u, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Voor een zorgeloze aanloop naar uw vakantie bieden wij u de GoAmerika Zekerheid.

Geld Terug Garantie

Bij GoAmerika garanderen wij dat u gegarandeerd uw geld terugkrijgt, als er op het moment dat u gaat reizen een door de overheid ingesteld algemeen reisverbod geldt. Dit geldt ook als u betaald heeft met een voucher (niet geldig voor groepsreizen en incentives). Dit geldt voor alle nieuwe vakanties, geboekt vanaf 1 januari 2021, met vertrek tussen 1 januari 2021 en 31 oktober 2022. Zelfs wanneer wij als reisorganisatie wettelijk een alternatief, zoals een voucher, zouden mogen aanbieden, krijgt u met de Geld Terug Garantie uw betaling teruggestort binnen twee weken nadat uw reis is geannuleerd. Uiteraard kunt u er dan ook voor kiezen om uw reis om te boeken naar een andere bestemming of een andere reisperiode.

Omboekgarantie

Wilt u, vanwege de onzekere situatie op uw geplande bestemming, toch uw vakantie omboeken naar een ander land of een andere reisperiode? Of kunt u niet voldoen aan de door de overheid ingesteld vereisten, bijvoorbeeld m.b.t. vaccinaties. Met de omboekgarantie kunt u tot 28 dagen voor vertrek zonder wijzigingskosten uw reis omboeken naar een andere bestemming of een andere vertrekdatum. De omboekgarantie geldt voor alle door GoAmerika aangeboden pakketreizen. ls de reissom van de nieuwe vakantie hoger, dan is de meerprijs van deze vakantie uiteraard voor eigen kosten.

Repatriëringsgarantie

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Boekt u een pakketreis, dan bent u dus automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Wij brengen u weer veilig terug naar huis in geval van negatief (rood) reisadvies!

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!