GreenSeat

Groener reizen met GreenSeat en Intermezzo travels

Style in Travel, waartoe Intermezzo travels behoort, werkt samen met GreenSeat om groener reizen mogelijk te maken. Dat kan niet zonder jou, boek daarom nu een GreenSeat!

Je geeft huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie door de CO2 -uitstoot van jouw reis te compenseren. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden voor lokale families. Jij maakt het mogelijk!
 

Windmolens in India
Elektriciteit in de Indiase regio Karnataka is slechts sporadisch beschikbaar en veelal opgewekt met centrales die, de toch al vervuilde, lucht zeker niet schoner maken. Door de komst van deze windmolens worden lokale huishoudens voorzien van een stabiele, betaalbare toevoer van schone energie en verbeteren de leefomstandigheden. Lokale families hebben de mogelijkheid om over te schakelen naar elektriciteit waardoor men geen hout meer hoeft te gebruiken om op te koken. Deze kleine verandering betekent dat families thuis minder vieze rook inademen en langer gezond zijn. Zo kunnen ze ook zelf verder werken aan het verbeteren van hun eigen leefomstandigheden. Voor de omgeving zorgt het vervangen van vieze energie door schone energie ook voor betere luchtkwaliteit. Minder houtgebruik zorgt er daarnaast voor dat waardevolle bossen niet worden gekapt om op te koken, en er minder bodemerosie is.

Tegengaan klimaatverandering 
Door de verandering van vervuilende energiecentrales naar windmolens wordt er veel uitstoot voorkomen. De uitstoot van CO2 door reizen draagt bij aan klimaatverandering. Door windmolens in India mogelijk te maken zorg je dat de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer niet verder stijgt. Bovendien worden vakantiebestemmingen ook voor toekomstige generaties reizigers behouden.

Geef huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie door de CO2 -uitstoot van jouw reis te compenseren. Kijk voor meer informatie op www.GreenSeat.nl.

Boek een GreenSeat en jij maakt het mogelijk!

2019 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie