Zoek op land, regio of reis

×

Onze partners...

Onze partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze belangrijkste partners. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden tevreden klanten naar onze bestemmingen. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare en gerenommeerde partners, een garantie voor kwaliteit en zekerheid!

Een ontspannen en inspirerende reis. Vliegt u met KLM, dan kunt u rekenen op vertrouwde service en state-of-the art techniek. Uw reis begint goed!

Voor vertrek:
- Online inchecken vanaf 30 uur tot 1 uur voor uw vlucht, via internet www.klm.nl
- Ongestoord ontspannen in KLM-lounges of lounges van onze partners indien u Business Class-passagier bent, Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer of SkyTeam Elite Plus-deelnemer

Aan boord:
- Vertrouwde service, met een crew die zich volledig inzet voor een ontspannende en inspirerende reis.
- Heerlijk eten: Op kortere vluchten serveren we voor de landing een verse sandwich of andere snack.

Klaar voor de toekomst:
- De nieuwste toestellen, die 25% minder brandstof verbruiken.
- Met het Wereld Natuur Fonds heeft KLM bindende afspraken over CO2-uitstoot.
- KLM biedt u, via uw reisagent of online www.klm.nl, de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw vlucht te compenseren.

Bagage
- De feitelijke bagagevrijstelling kan per vlucht verschillen. Bekijk daarom altijd de exacte bagage-informatie voor uw reis tijdens het boeken, in uw boekingsbevestiging of op uw ticket. De exacte informatie vindt u terug op www.klm.nl

Vakantie is belangrijk... U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade. Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs.

©2021 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!