Zoek op land, regio of reis

×

Boeken...

Frequently Asked Questions

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@goamerika, stel uw vraag via het contactformulier of bel 020 428 05 55

Nadat wij met u contact hebben gehad over uw reiswensen, sturen wij u binnen enkele dagen een reisvoorstel. Dit reisvoorstel is een persoonlijk reisvoorstel, volledig aangepast aan uw wensen. Mocht u toch nog onderdelen willen aanpassen, dan is dat geen probleem. Wij bouwen graag samen met u aan de reis totdat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Als de reis volledig naar wens is, dan gaan wij alle reisonderdelen voor u inboeken en ontvangt u van ons de bevestiging en factuur.

U heeft binnen GoAmerika altijd één aanspreekpunt. Uw reisspecialist weet precies wat er met u besproken is en wat voor u belangrijk is, tijdens het boeken maar ook tijdens de uiteindelijke uitvoering van de reis.

Leuk dat u een boeking wilt maken. Wij hebben de volgende gegevens van u nodig om uw boeking in gang te kunnen zetten.
- Uw schriftelijke bevestiging dat wij de reis voor u mogen reserveren.
- Namen volgens paspoort van iedere reiziger
- Geboortedatum van iedere reiziger
- Naam van de hoofdbestuurder van de auto
- Adresgegevens van de hoofdboeker
- Telefoonnummer
- Gegevens van een thuisblijver (naam en telefoonnummer)

Deze kunt u per email aan ons versturen of aan ons doorgeven via uw persoonlijke reispagina (bereikbaar via de link in uw reisvoorstel).

Al onze reizen zijn op aanvraag. Tijdens het uitbrengen van een reisvoorstel controleren wij altijd de laatste beschikbaarheid. De reisonderdelen worden echter niet voor u vastgelegd. Wanneer u tot boeking overgaat, zullen wij reisonderdelen voor u reserveren. Indien dit lukt, dan is de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een passend alternatief aanbieden. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

GoAmerika onderscheidt zich door persoonlijke service en uitgebreide kennis van de bestemming. Hiermee maken wij het verschil voor u als klant. Dit verschil kunnen wij naar onze mening niet voor u maken, indien u uitsluitend een vlucht en huurauto bij ons reserveert. Om die reden boeken wij uitsluitend flydrives incl. minimaal 7 hotelovernachtingen.
Daarnaast kunt u uiteraard bij ons terecht voor camperreizen en citytrips.

De mogelijkheid om een optie te nemen op een reis is afhankelijk van de door u gekozen reis. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen wij in ieder geval voor u, terwijl u nadenkt over de verdere invulling van de reis, alvast de vliegreis voor u in optie zetten.

Op het ticket komt de eerste achternaam en de eerste voornaam uit uw paspoort te staan, zonder leestekens en in hoofdletters. De naam wordt gevolgd door MR (mister/meneer), MRS (misses, mevrouw), MISS of MSTR (miss/master voor juffrouw of jongeman voor kinderen). Omdat de ruimte op het ticket beperkt is worden niet alle voor- en achternamen vermeld (bijv. bij gehuwde vrouwen alleen de meisjesnaam).

Correct is eerste officiële voornaam en bij Nederlandse dames de meisjesnaam conform paspoort ingeven als achternaam. Zorg dat u de paspoorten van alle reizigers bij de hand heeft als u gaat boeken, zo weet u zeker dat u de juiste namen en geboortedata doorgeeft. Dit voorkomt fouten en daarmee bespaart u extra kosten en moeite. Controleer de officiële schrijfwijze van uw naam in uw paspoort of op uw identiteitskaart. Van belang is de schrijfwijze tussen de haakjes <<<>>>. Klik hier voor een voorbeeld.

Dankzij een samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening met meer dan 50 jaar ervaring, vindt u bij ons de beste verzekeringen voor de beste prijs. Voor meer informatie klikt u hier.

Boekt u bij ons een camperreis en wilt u ook de campings vastleggen? In West-Canada, West-USA en Atlantisch Canada kunnen wij u helpen met een volledige camperreis op maat inclusief gereserveerde campings. In dat geval bespreken wij tijdens de boeking met u de mogelijke routes.
Willt u zelf de campings reserveren? Dan kunt u na het boeken van de camperreis een afspraak maken bij één van onze routeadviseurs. Zij hebben uitgebreid per camper door Amerika en Canada gereisd en geven u graag advies over de mooiste routes en campings. Deze service is gratis voor klanten van GoAmerika.

U kunt gemakkelijk een overboeking doen op onze ABN Amro bankrekening o.v.v. uw reserveringsnummer - factuurnummer en klantnummer. Ook is het mogelijk om na ontvangst van uw factuur via iDEAL uw betaling te voldoen. U ziet de betaling zodra deze is verwerkt terug in 'Mijn GoAmerika',

©2021 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!