Zoek op land, regio of reis

×

Voordat u boekt...

Frequently Asked Questions

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@goamerika.nl, stel uw vraag via het contactformulier of bel 020 428 05 55

Persoonlijk contact staat bij GoAmerika centraal. Op welke wijze u met ons contact heeft over de reis, is echter uw keuze!

Via de website
Spreekt een van de reizen op onze website u aan? Vul dan het formulier in bij de gewenste reis. Wij maken dan voor u een reisvoorstel voor de reis op de door u gewenste reisdatum. Vaak nemen wij wel eerst even telefonisch contact met u op om de exacte reiswensen te bespreken.

Maatwerk-aanvraag
Wilt u een reis op maat samenstellen? Vul dan het maatwerkformulier op onze website in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een reisvoorstel op maat.

Persoonlijk contact
Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Ook bent u - op afspraak - van harte welkom bij ons op kantoor om uw reiswensen te bespreken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor online reisadvies tijdens een videocall of komen wij bij u thuis langs om in alle rust uw reiswensen te bespreken.

U bent van harte welkom om bij ons op kantoor uw reiswensen te komen bespreken. Maakt u hiervoor wel een afspraak, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de juiste reisspecialist voor uw bestemming aanwezig is.

Ook tijdens een videocall kunnen wij uw reiswensen bespreken. Heeft u hierin interesse? Maak dan een afspraak met een van onze reisspecialisten.

Zeker! Op afspraak komen wij graag bij u thuis om in alle rust uw reiswensen te bespreken. Voor een thuisbezoek rekenen wij servicekosten. Indien u bij ons boekt, worden deze kosten uiteraard met de reissom verrekend. Vraag ons naar de voorwaarden.

De mogelijkheid om een optie te nemen op een reis is afhankelijk van de door u gekozen reis. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen wij in ieder geval voor u, terwijl u nadenkt over de verdere invulling van de reis, alvast de vliegreis voor u in optie zetten.

U mag een rolstoel of rollator mee te nemen, wel dienen wij dit zo spoedig mogelijk van u te vernemen, dit omdat niet elke rolstoel aan boord van een vlucht past. Ook kan er bij een transfer een ander type auto geregeld moeten worden. Van belang zijn de afmetingen (opgevouwen) en het gewicht en indien van toepassing het soort accu.

Staat uw vraag er niet tussen?

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@styleintravel.nl of bel ons, Tel. 020 428 05 55

Klik hier om terug te keren naar de veel gestelde vragen pagina

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!