Zoek op land, regio of reis

×

California & Red Rock Country...

De mooiste woestijnlandschappen en Highway 1

Fly-drive | 18 dagen | Amerika, Zuidwest-USA

Zie de mooiste nationale parken van Arizona en Utah, zoals de Grand Canyon, Bryce en Zion National Park, voordat u verder rijdt naar de 'The Golden State' Californië. Niet alleen de prachtige natuur in Sequoia National Park en Yosemite National Park, maar ook de beroemde Highway 1 komt aan bod. Natuurlijk is er ook tijd voor een bezoek aan San Francisco en Los Angeles.

Vanaf 2704,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 26/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive |18 dagen | Amerika, Zuidwest-USA

Deze reis begint in Las Vegas en eindigt in Los Angeles. Zie de mooiste nationale parken van Arizona en Utah, zoals de Grand Canyon, Bryce en Zion National Park, voordat u verder rijdt naar de 'The Golden State' Californië. Niet alleen de prachtige natuur in Sequoia National Park en Yosemite National Park, maar ook de beroemde Highway 1 komt aan bod. Natuurlijk is er ook tijd voor een bezoek aan San Francisco en Los Angeles. Wilt u het rustiger aandoen? Dan kunnen we de reis altijd voor u verlengen. Vraag ons om een reis op maat!

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam - Las Vegas
Dag 2: Las Vegas
Dag 3: Las Vegas - Grand Canyon, 450 km
Dag 4: Grand Canyon - Lake Powell, 224 km
Dag 5: Lake Powell - Bryce Canyon, 240 km
Dag 6: Bryce Canyon - Zion National Park, 135 km
Dag 7: Zion National Park
Dag 8: Zion National Park - Death Valley 475 km
Dag 9: Death Valley - Visalia, 495 km
Dag 10: Visalia - Yosemite N.P., 336 km
Dag 11: Yosemite N.P.
Dag 12: Yosemite N.P. - San Francisco, 320 km
Dag 13: San Francisco
Dag 14: San Francisco - Pismo Beach, 425 km
Dag 15: Pismo Beach - Los Angeles, 285 km
Dag 16: Los Angeles
Dag 17: Los Angeles - Amsterdam
Dag 18: Aankomst Amsterdam

Wilt u langer blijven of de route aanpassen? Vraag ons dan om een reis op maat!

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Nederlandstalig routeboek
- Hertz huurauto, categorie midsize op basis van All-Inclusive
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Dag 1: Amsterdam - Las Vegas

U vertrekt vandaag vanuit Amsterdam naar Las Vegas. Na aankomst haalt u de huurauto op en rijdt u naar uw hotel.

Route: Aankomst in Las Vegas

Dag 2: Las Vegas

Vandaag heeft u de hele dag om Las Vegas te ontdekken, een stad die meer is dan alleen gokken. De surrealistisch fonkelende Strip, die eigenlijk Las Vegas Boulevard heet, is door zijn veelheid aan kleuren en miljoenen gloeilampen en neonlichten al van grote afstand zichtbaar. Langs deze mijl van verlangen liggen de bekendste van de meer dan honderd casino's in de stad: fantasiehotels, allemaal met speelautomaten en winkelcentra, plus riddertoernooien, achtbanen op driehonderd meter hoogte, halfnaakte showgirls en in het zwembad drijvende blackjacktafels. Geen idee is idioot genoeg om niet in een schijnrealiteit omgezet te kunnen worden. Las Vegas trekt publiek uit heel de wereld aan. Sin City is een bestemming met fantastische shows en eersteklas entertainment. Waar op aarde kunt u rond de hele wereld in één namiddag: Een gondelrit maken in Venetië, de Eiffeltoren bezoeken en Egyptische piramides bewonderen? Vegas is een fascinerende plaats, zelfs als u het allemaal van een afstandje bekijkt. Voor de bezoeker zijn er twee belangrijke delen aan de stad. Downtown (de binnenstad) en Las Vegas Boulevard, die men in de volksmond "The Strip" noemt. Downtown is het hartje van het oude Las Vegas, waar de stad ontstaan is. De binnenstad concentreert zich rond Fremont Street en het is zeker de moeite waard hierheen te rijden als u een indruk wilt hebben van het 'oude' Las Vegas. Main Street Station vertegenwoordigt Victoriaanse pracht met gedetailleerde handarbeid, een ouderwetse atmosfeer en een uitgebreide verzameling antiquiteiten, architecturale vondsten en verzamelstukken.

Dag 3: Las Vegas - Grand Canyon

De reis begint vandaag al met een van de hoogtepunten, de Grand Canyon. U rijdt Arizona in via de Hoover Dam, de enorme, door de mens gebouwde, dam in de Colorado River. Grote turbines wekken energie om voor een groot deel van de drie omringende staten. Bezoek hier het museum en zie hoe de dam werd gebouwd, een kolossaal en kostbaar project. Vervolgens rijdt u naar Kingman en de oude Route 66. Het langste nog in gebruik zijnde originele stuk van de Route 66 begint in Kingman en rijdt via Hackberry en Peach Springs. U kunt hiervandaan ook al een eerste uitstapje naar de Grand Canyon maken. Op de Grand Canyon Skywalk loopt u op een glazen platform hoog boven de Canyon. Uw eindpunt vandaag is een hotel op korte afstand van Grand Canyon N.P. In de middag kunt u genieten van het prachtige uitzicht vanaf de rand van de canyon. Wij raden u aan om het park te verkennen met een van de gratis shuttlebussen. Zo kunt u delen langs de rand van de kloof lopen en genieten van het uitzicht. Delen van de weg langs de Canyon zijn in de zomer alleen te voet, per fiets of met de shuttlebus bereikbaar.

Route: Las Vegas - Grand Canyon N.P/Tusayan, 450 km

Dag 4: Grand Canyon - Lake Powell

Vandaag staat een korte rit naar Lake Powell op het programma. U heeft dus eerst de mogelijkheid om nog meer van de Grand Canyon te ontdekken. Op weg naar de oostelijke ingang, passeert u nog meer spectaculaire uitzichtpunten over de Colorado River. De middag kunt u doorbrengen bij Lake Powell.

Route: Grand Canyon - Lake Powell, 225 km

Dag 5: Lake Powell - Bryce Canyon

U rijdt vandaag naar Bryce Canyon. U kunt met de auto tussen de verschillende uitzichtspunten rijden, wandelen langs de rand of afdalen in de canyon en tussen de kleurrijke steenformaties lopen. In dit populaire nationale park vindt u gesteenten, uitgehouwen als zuilen, die men "hoodoo's noemt in de meest ongelooflijke kleuren. Het is de moeite dit landschap bij zonsopgang of ondergang te beleven bij één van de vele uitzichtpunten. De lichtschakeringen transformeren het landschap van gewoon prachtig tot adembenemend. Een geologisch fascinerend gebied en de staat Utah heeft de beste van deze geologische fenomenen.

Route: Lake Powell - Bryce Canyon, 240 km

Dag 6: Bryce Canyon - Zion N.P.

Doorkruis het Dixie National Forest op weg naar Zion National Park. De zandstenen bergwanden in dit park tonen u een steeds wisselend kleurenpalet van beige, roze en rood, tegen een helderblauwe hemel. U verblijft 2 nachten in Springdale, een leuk plaatsje, aan de rand van het park.

Route: Bryce Canyon - Zion National Park, 135 km

Dag 7: Zion National Park

Een hele dag in Zion National Park. U kunt door het park heen rijden en naar de verschillende rotsformaties kijken maar er zijn ook meerdere begaanbare wandelpaden die u een goed idee zullen geven van dit park. Er rijdt een gratis shuttlebus door het park, dat u ons inziens het best ervaart tijdens één of meer wandelingen. In het park en langs de rivier zijn verschillende soorten paden voor wandelaars van elk niveau. Wanneer u Zion binnen komt, net ten oosten van de tunnel, loopt er een pad met prachtige uitzichten over Zion Canyon en Pine Creek Canyon. De wandeling over dit pad is een vrij inspannende tocht van ongeveer 1,6 km vice versa. U kunt hier genieten van ongelooflijk mooie uitzichten. De 3,3 km lange "Temple of Sinawava / Riverside Walk" is ook een erg gemakkelijke (en populaire!) wandeling die u brengt naar de nauwe canyon van de Virgin River. Hangende tuinen van wilde bloemen versieren de rotswanden die zich bijna duizend meter boven u verheffen. Op sommige plaatsen zijn de engten slechts 6 meter breed. De 'Narrows' zijn Zion's bekende canyons. Dit zijn smal gevormde stenen met kleurrijke strepen, veroorzaakt door de jarenlange water- en winderosie. Het resultaat hiervan is dit prachtige wandelparadijs. Een wandeling door de 'Narrows' is één van de avontuurlijkste wandelingen van Zion National Park. U zult regelmatig door het water moeten waden.

Dag 8: Zion National Park - Death Valley

Het is een goed idee om vroeg te vertrekken omdat u vandaag een behoorlijke afstand moet overbruggen. U rijdt via Las Vegas naar Death Valley NP. Death Valley geeft een goede les in geologie. Twee honderd miljoen jaar geleden, stond dit gebied onder water en liet een bezinksel achter waarvan nu nog fossielen worden gevonden. Tussen 5 en 35 miljoen jaar geleden begonnen de breuken van de aardkorst te scheuren en in elkaar te storten waardoor de bodem van de Valley naar beneden zakte en de bergkammen naar boven kwamen. Op een gegeven moment is de Valley gevuld met meren en vulkanische activiteiten, welke de glinsterende zout vlakten en diepe kraters heeft achtergelaten die wij heden ten dage bewonderen. Visitors Center in Furnace Creek is een goed startpunt.

Route: Zion N.P. - Death Valley, 475 km

Dag 9: Death Valley - Visalia

Deze dag zal vol contrasten zijn. Het vervolg van uw rit door Death Valley brengt u naar unieke bezienswaardigheden, zoals de Devil's Cornfield en de Mesquite Flat Sand Dunes. Vervolgens rijdt u naar Visalia, nabij de heuvels van de Sierra Nevada Mountain Range. 's Avonds geniet u van het leuke historische gedeelte van deze kleine stad.

Route: Death Valley - Visalia, 495 km

Dag 10: Visalia - Yosemite National Park

Vandaag staan de twee mooiste nationale parken van Californië op het programma. Bezoek eerst Sequoia/Kings Canyon NP. Aan de westkant van de Sierra Neveda in het zuiden van Californië liggen deze twee aan elkaar grenzende parken waar de wildernis nog tastbaar is. Gigantische bomen, magnifieke weiden, diepe valleien en torenhoge bergen Sequoia en Kings Canyon hebben alles wat de Californische natuur te bieden heeft. Dat Sequoia en Kings Canyon niet zo bekend zijn, is vreemd als je kijkt naar wat ze hebben te bieden. Dit stukje Californië is het zuidelijk deel van de zevenhonderd kilometer lange bergrug, de Sierra Nevada. Hier vindt u de hoogste bergen van de staat, zoals Mount Whitney, de hoogste top in de continentale VS. In deze parken treft u dertig van de 75 bossen in de wereld waar Big Trees staan (Yosemite heeft er 3) en een canyon die zich kan meten met iedere andere in de VS. Vervolgens rijdt u naar de omgeving van Yosemite National Park voor de komende 2 overnachtingen.

Route: Visalia - Yosemite National Park, 336 km

Dag 11: Yosemite National Park

Neem vandaag rustig de tijd voor een bezoek aan Yosemite National Park en geniet van het uitzicht op spectaculaire kliffen, watervallen en meren en torenhoge sequoiabomen. Begin uw bezoek in de Yosemite Valley. Hier krijg u al een eerste voorproefje van het machtige landschap. De vallei wordt omringd door steile, bijna verticale, kliffen met bekende namen als El Capitan, Glacier Point en de Half Dome. Overal kletteren watervallen vanaf grote hoogte naar beneden. In de Mariposa Grove kunt u wandelen tussen de grootste bomen op aarde, de gigantische reuzensequoia's torenen hier tot wel 90 meter boven u uit.

Dag 12: Yosemite National Park - San Francisco

U rijdt verder naar San Francisco, waar u de komende 2 nachten zult verblijven.

Route: Yosemite National Park - San Francisco, 320 km

Dag 13: San Francisco

Het is begrijpelijk dat San Francisco tot de leukste steden van de Verenigde Staten wordt gerekend. Deze Europees aandoende stad is prachtig gelegen aan de gelijknamige baai. Anders dan in andere Amerikaanse steden heeft het dag en nacht een levendig centrum. Geniet van een ontbijt aan het water bij Fisherman's Wharf en struin vervolgens door de smalle straten, langs de kleurrijke huizen en geniet er van de uitstekende restaurants. U kunt vandaag de auto laten staan. San Francisco is een Amerikaanse stad waar u daadwerkelijk alles te voet kunt doen, in tegenstelling tot de meeste andere steden in het land. Als de beruchte heuvels te steil worden, dan kunt u op een groot openbaar vervoernetwerk rekenen, met trams, kabeltrams, bussen en metro. Als de tijd het toelaat raden wij u aan een fiets te huren en over de Golden Gate Bridge te fietsen naar Sausolito. Vervolgens kunt u met de ferry terugkeren naar San Francisco.

Dag 14: San Francisco - Pismo Beach

Rijd langs de Pacific Coast. Onderweg passeert u vele bezienswaardigheden en kunt u wandelen in verschillende parken. Maak zeker een stop in Monterey. Monterey is gevestigd in 1770 als een van de eerste Europese nederzettingen aan de westkust en vele van de vroegere Amerikaanse koloniale gebouwen zijn nog steeds in tact. Monterey werd uiteindelijk de sardinehoofdstad van het Westelijk Halfrond, toen de eerste verpakfabriek werd gebouwd in 1900. Vandaag de dag zijn de oude sardinefabrieken veranderd in restaurants en boetieks. Dit gebied, dat de 'Cannery Row' heet, werd bekend door het gelijknamige boek van John Steinbeck en is nog steeds een leuke plaats om te ontdekken. Monterey Bay is een fantastische plek om walvissen te bekijken. Overweeg ook een rit over de schilderachtige en beroemde 17-Mile drive, voordat u verder zuidwaarts rijdt langs de kust van het Big Sur State Park. Voordat u bij uw hotel komt passeert u nog het imposante Hearst Castle.

Route: San Francisco - Pismo Beach, 425 km

Dag 15: Pismo Beach - Los Angeles

U rijdt verder zuidwaarts naar Los Angeles. Onderweg passeert u Santa Barbara. Aan de mooie Pacific Coast is Santa Barbara werkelijk een pareltje. Het pure klimaat zorgt voor diverse natuurlijke attracties. Slenter door de Santa Barbara Botanic Gardens om de mooie flora en fauna te zien, of bewandel één van de mooie routes in Los Padres National Forest. Alle stranden hebben hun eigen kenmerken. East Beach trekt de trendy en jonge mensen aan, terwijl vissen en walvissen bekijken de favoriete bezigheid is bij Arroyo Burro. Geniet van een prachtige collectie bij het Santa Barbara Museum of Art en ontdek de Old Mission. Verse visgerechten kunt u vinden in de restaurants bij Stearn's Wharf.

Route: Pismo Beach - Los Angeles, 285 km

Dag 16: Los Angeles

Vandaag heeft u de gehele dag om Los Angeles te ontdekken. Los Angeles is de entertainment hoofdstad van de Verenigde Staten. Het is het thuisfront voor beroemde filmsterren en het zeer herkenbare Hollywood Sign. Deze grote metropool heeft vele districten met karakteristieke gemeenten. Als u slechts tijd heeft om één badplaats in LA te bezoeken dan is Venice Beach absoluut een must. De beste manier om deze badplaats te ontdekken is door over de boardwalk te lopen. Hier vindt u waarzegsters, straatmuzikanten en niet te vergeten de bodybuilders op Muscle Beach, waar ook Arnold Schwarzenegger ooit zijn spieren oppompte. Santa Monica vertegenwoordigt daarentegen de chique strandscene van LA. Een heleboel winkels en restaurants gecombineerd met een enorm breed strand maken dit een goede plaats om te genieten van zon en strand Voor winkelen en terrasjes moet u naar de 3rd Street Promenade gaan, een autovrije zone waar het echt gezellig is. In Hollywood mag een wandeling over Hollywood Boulevard niet ontbreken. Bezoek het Graumann's Chinese Theater, het best bewaarde theater van Hollywood's gouden tijden. Dit is al meer dan 75 jaar een bekende plek op Hollywood Boulevard: het indrukwekkende gebouw zelf, de hand- en voetafdrukken van sterren in het cement voor de ingang, de 'movie star lookalikes' op de stoep en het feit dat het theater eens de Academy Awards hosde. Er wordt wel eens gezegd dat als u LA bezoekt en het Graumann's Chinese Theater overslaat, dan is het alsof heeft u China heeft bezocht en de Grote Muur niet heeft gezien. Graumann's staat op de Hollywood Walk of Fame, waar u meer dan 2300 bronzen sterren in de stoep aantreft met namen van acteurs en actrices. Heeft u nog niet genoeg van de Glitter en Glamour? Rijd door Beverly Hills, de beroemdste wijk van de Verenigde Staten waar filmsterren hun huizen lieten bouwen tijdens de gloriedagen van Hollywood.

Dag 17: Los Angeles - Amsterdam

U rijdt naar de luchthaven waar u de huurauto inlevert. Terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 18: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Overnachtingen 18-daagse reis

2 nachten Las Vegas, The LinQ Hotel
1 nacht Grand Canyon, Best Western Grand Canyon Squire Inn
1 nacht Page, Quality Inn View of Lake Powell
1 nacht Bryce Canyon, Bryce View Lodge
2 nachten Zion N.P./Springdale, La Quinta Inn & Suites Zion
1 nacht Death Valley, The Ranch at Death Valley
1 nacht Visaila, Wyndham Visalia
2 nachten Yosemite N.P./Oakhurst, Comfort Inn Yosemite Area
2 nachten San Francisco, Holiday Inn Express Fishermans Wharf
1 nacht Pismo Beach, Fireside Inn on Moonstone Beach
2 nachten Los Angeles, Comfort Inn Santa MonicaVluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of bijvoorbeeld een directe vlucht? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.goamerika.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van Hertz inbegrepen tenzij anders vermeld. Wij bieden de huurauto altijd aan op basis van All-Inclusive. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, lokale belastingen. Ook de kosten voor een extra medebestuurder en de eerste tank benzine zijn reeds bij de prijs inbegrepen.

Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Een eventuele upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken of na boeking nog reserveren.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er geldt een toeslag voor bestuurders onder de 25 jaar.

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Routeboek
Bij uw reis is een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving inbegrepen, die voor uw reis op maat wordt samengesteld.

The Linq Hotel

The LINQ Hotel bevindt zich in het hart van de Strip en hier krijgt u werkelijk waar een echte Las Vegas Experience. Dit hotel biedt een vakantie vol actie in zowel het hotel als in het futuristische casino. The LINQ Hotel in Las Vegas heeft een overvloed aan eetgelegenheden, faciliteiten en u mag de must-see attractie The High Roller zeker niet overslaan.

Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn

Bezoek de Grand Canyon in stijl in de Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn. Dit is een ruim en comfortabel hotel in de Tusayan Grand Canyon met voorzieningen zoals zwembaden, restaurants en een bowlingbaan. Dit afgelegen hotel in Tusayan, Arizona ligt op slechts anderhalve kilometer van de ingang van het Grand Canyon National Park en op ongeveer 11 kilometer van de South Rim. Maak een jeeptour door de Grand Canyon of wandel over de Canyon's Rim Trail of de Bright Angel Trail in het Nationaal Park. De shuttlebus naar Grand Canyon National Park stopt voor de deur. Het vriendelijke, behulpzame personeel van het Squire Inn staat klaar om u een onvergetelijk verblijf in Grand Canyon te bezorgen.

Quality Inn View of Lake Powell

Dit middenklasse hotel is op een heuvel gelegen met in de verte uitzicht op Lake Powell. Het meer ligt op korte afstand van het hotel. In de directe omgeving van het hotel vindt u verschillende restaurants. Het hotel zelf beschikt over een buitenzwembad. Naar onze mening heeft dit hotel de beste prijs-kwaliteitverhouding in Page.

The Lodge at Bryce Canyon

The Lodge at Bryce Canyon is de enige accommodatie in Bryce Canyon National Park. Vanuit de lodge heeft u een prachtig uitzicht over de canyon. U kunt overnachten in een kamer in de historische lodge of in een van de sfeervolle Western Cabins.

The Lodge at Zion Country (voorheen La Quinta Inn & Suites Springdale)

The Lodge at Zion Country is centraal gelegen in het gezellige plaatsje Springdale, toegangspoort tot Zion National Park. Het hotel biedt een gratis continentaal ontbijt en in de zomer is het buitenzwembad geopend. De shuttlebus naar Zion National Park stopt op korte loopafstand.

The Ranch at Death Valley

The Ranch at Death Valley is gunstig gelegen naast het National Park Service Visitor Center, waar kunt u genieten van een klassiek stadsplein met torenhoge dadelpalmen en Californische architectuur. Deze voormalige werkende ranch is omgetoverd tot het gezinsvriendelijke hart van The Oasis in Death Valley en is dé perfecte thuisbasis voor het verkennen van het grootste nationale park in de onderste 48 staten: Death Valley National Park. De kamers bieden een klassieke uitstraling uit de 'mid-century' en grenzen aan de Furnace Creek Golf Course op uitgestrekte grasvelden met gemakkelijke toegang tot het verfrissende zwembad, sportvelden en een kinderspeelplaats.

Wyndham Visalia

Wyndham Visalia is gunstig gelegen tussen Sequoia National Park en Kings Canyon National Park, dicht bij Adventure Park Visalia en op enkele minuten van Fresno Yosemite International Airport. Dit hotel heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een balletje te slaan op de golfbaan, kunt u een themapark bezoeken of u kunt genieten van een avond in een van de uitgaansgelegenheden. In het restaurant kunt u terecht voor heerlijke Californische gerechten en in het fitnesscentrum kunt u 24 uur per dag gebruik maken van loopbanden en gewichten.

Comfort Inn Yosemite Area

Dit kleinschalige motel ligt in Oakhurst, de uitvalsbasis voor een bezoek aan Yosemite National Park, dat op ca. 20 minuten rijden ligt. De kamers van Comfort Inn Yosemite Area zijn ruim en voorzien van alle gemakken. 's morgens wordt er een uitgebreid warm ontbijtbuffet gereserveerd. Na een dag in Yosemite National Park kunt u heerlijk afkoelen in het buitenzwembad. In de directe omgeving liggen verschillende restaurants en koffiebars.

Holiday Inn Express Fishermans Wharf

Bij Holiday Inn Express Fisherman's Wharf verblijft u centraal gelegen, op ongeveer 4 minuten lopen van de oude zeeliedenbuurt Fisherman's Wharf. In dit hotel kunt u doen alsof u thuis bent en wordt u met open armen ontvangen door het vriendelijke personeel. De klimaatgeregelde kamers zijn modern ingericht en voorzien van flatscreentelevisie en een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het hotel over een geweldig fitnesscentrum. Op enkele meters van het hotel vindt u het Ripley's Believe It Or Not! Museum en het indrukwekkende winkelgebied.

Fireside Inn on Moonstone Beach

Dit gemoedelijke hotel ligt op steenworpafstand van de Stille Oceaan. Vanuit het hotel wandelt u zo naar het strand, of maakt u een wandeling over de boardwalk langs de mooie kustlijn. De comfortabele kamers zijn onlangs gerenoveerd en beschikken allen over een knusse openhaard. Het hotel Op korte afstand vindt u verschillende restaurants.

Comfort Inn Santa Monica

Middenklasse hotel met buitenzwembad gelegen aan Santa Monica Boulevard, op 10 minuten rijafstand van het strand van Santa Monica. U verblijft hier op een centrale locatie t.o.v. de stranden van Santa Monica, Hollywood en Beverly Hills.

Reistip Zion National Park van reisspecialist Corrina Flink

" Parkeer als u van vanuit het oosten naar Zion National Park rijdt, vlak voor de Zion - Mount Carmel tunnel uw auto om de Canyon Overlook Trail te lopen. Deze redelijk gemakkelijke hike beloont u met een waanzinnig uitzicht."

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!