Zoek op land, regio of reis

×

West-Amerika Camperreis met campings vanuit Los Angeles...

22-daagse camperreis met gereserveerde campings incl. middenklasse camper van El Monte.

Camperreis | 22 dagen | Amerika, Het Zuidwesten

Verken het zuidwesten van Amerika. Uw reis begint in Los Angeles. Vervolgens haalt u uw camper op voor uw camperavontuur. Niet alleen uw camper, maar ook de overnachtingsplaatsen onderweg zijn voor u gereserveerd. U ontvangt van ons een Nederlandstalig routeboek, speciaal samengesteld voor uw reis. Zo kunt u optimaal en ontspannen genieten van uw reis, zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een overnachtingsplaats.

Vanaf 3462,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 30/09/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Camper-reis | 22 dagen | West-Amerika

Verken het zuidwesten van Amerika. Uw reis vertrekt vanuit Los Angeles. Zie de neonlichten van Las Vegas en de indrukwekkende Grand Canyon of rijdt over de mooie kustweg naar San Francisco. Langer blijven ,de route aanpassen of de camper in een andere plaats inleveren. Ook dat kan! Vraag ons om de mogelijkheden.

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam - Los Angeles
Dag 2: Los Angeles - Begin Camperreis
Dag 2 t/m 20: Camperreis
Dag 21: Los Angeles - Amsterdam
Dag 22: Aankomst Amsterdam

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- 1 overnachting in Los Angeles
- Nederlandstalig routeboek
- 20 dagen El Monte Camperhuur, campertype naar keuze
- Camperhuur inclusief 2500 mijl, camperuitrusting, persoonlijke uitrusting en camper- en aansprakelijkheidsverzekering (SLI)
- 19 overnachtingen op campings
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Toegangsgelden nationale parken
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Dag 1: Amsterdam - Los Angeles

U vertrekt vanuit Amsterdam naar Los Angeles. Na aankomst in Los Angeles gaat u met de shuttlebus naar uw hotel.

Dag 2: Los Angeles - Begin camperreis

U gaat op eigen gelegenheid naar het verhuurstation van El Monte, waar u in de middag de camper kunt ophalen. Na een instructie over de camper gaat u op weg. Wij plannen vandaag een korte afstand in zodat u voldoende tijd heeft om inkopen te doen en kunt wennen aan het rijden in een camper.

Dag 2 t/m 20: Camperreis met gereserveerde campings

De komende dagen verkent u het zuidwesten, wij reserveren voor u onderweg de campings zodat u zeker bent van een overnachtingsplaats en volop kunt genieten van de omgeving. Graag stellen wij in overleg met u het reisprogramma samen. Onderstaand geven wij u een suggestie voor de route:

Dag 2: Ophalen camper - Joshua Tree National Park, 211 km
Dag 3: Joshua Tree National Park - Kingman, 312 km
Dag 4: Kingman - Grand Canyon, 278 km
Dag 5: Grand Canyon
Dag 6: Grand Canyon - Page, 212 km
Dag 7: Page - Bryce Canyon, 242 km
Dag 8: Bryce Canyon - Zion National Park, 116 km
Dag 9: Zion National Park
Dag 10: Zion National Park - Las Vegas, 259 km
Dag 11: Las Vegas - Barstow, 252 km
Dag 12: Barstow - Sequoia National Forest, 208 km
Dag 13: Sequoia National Forest - Yosemite National National Park, 285 km
Dag 14: Yosemite National Park
Dag 15: Yosemite National Park - San Francisco, 309 km
Dag 16: San Francisco
Dag 17: San Francisco - Carmel/Monterey, 196 km
Dag 18: Carmel/Monterey - Pismo Beach, 247 km
Dag 19: Pismo Beach - Los Angeles, 284 km
Dag 20: Inleveren Camper

Dag 21: Los Angeles - Amsterdam

U gaat op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 22: Amsterdam

Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Overnachtingen 22-daagse reis

1 nacht Los Angeles, Hilton Airport
19 nachten El Monte camper naar keuze
19 nachten op gereserveerde campings

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of bijvoorbeeld een directe vlucht? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Camperhuur

El Monte is een camperverhuurder met middenklasse campers. De campers zijn maximaal 2 jaar oud en beschikken allen over een luifel. El Monte werkt met flextarieven. Elke week wordt per campertype voor elke ophaaldatum en -lokatie opnieuw de huurprijs vastgesteld. Zijn er veel campers beschikbaar, dan zal de huurprijs over het algemeen lager zijn. Vroeg boeken loont! Bij El Monte haalt u de camper ‘s middags op, tenzij u het Early Bird Pakket bijboekt.
De gepubliceerde prijs is dan ook een indicatieprijs voor deze reis. Vraag ons om een voorstel op maat voor uw reisdatum!

Klik hier voor de specificaties van de campers van El Monte.
Meer informatie over de camperhuurvoorwaarden kunt u hier terugvinden.

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Routeboek
Bij uw reis is een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving inbegrepen, die voor uw reis op maat wordt samengesteld.

Hilton Los Angeles Airport

Met een prachtig, elegant interieur is het Hilton Los Angeles Airport een perfect hotel bij aankomst of voor vertrek uit Los Angeles. Maar ook als u langer in Los Angeles verblijft, dan verblijft u in het Hilton Los Angeles Airport centraal ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden van Los Angeles. Het Hilton Los Angeles Airport is een hotel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het hotel ligt op slechts 400 meter van de luchthaven. Er rijdt een gratis shuttlebus. Het is een groot hotel met dito faciliteiten. Maak gebruik van een volledig uitgeruste fitnessruimte of ontspan in een buitenzwembad of een van de vier bubbelbaden. Hilton Los Angeles Airport biedt 5 verschillende eetgelegenheden, waaronder een Italiaans restaurant..

El Monte Camperhuur

El Monte is een camperverhuurder met middenklasse campers. De campers zijn maximaal 2 jaar oud en beschikken allen over een luifel. El Monte werkt met flextarieven. Elke week wordt per campertype voor elke ophaaldatum en -lokatie opnieuw de huurprijs vastgesteld. Zijn er veel campers beschikbaar, dan zal de huurprijs over het algemeen lager zijn. Vroeg boeken loont! Bij El Monte haalt u de camper ‘s middags op, tenzij u het Early Bird Pakket bijboekt.

Camperreis met geserveerde campings

Tijdens deze reis reserveren wij voor u de best beschikbare campgrounds op uw reisdatum. Dit kunnen kampeerplekken zijn met full hookup (elektriciteit, water, afvoer) of partial hookup (meestal alleen elektriciteit en water). Heeft u speciale wensen, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Gezien de grote populariteit van campings, kunnen wij echter geen specifieke campground garanderen

Reistip Zion National Park van reisspecialist Corrina Flink

" Parkeer als u van vanuit het oosten naar Zion National Park rijdt, vlak voor de Zion - Mount Carmel tunnel uw auto om de Canyon Overlook Trail te lopen. Deze redelijk gemakkelijke hike beloont u met een waanzinnig uitzicht."

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!