Zoek op land, regio of reis

×

De Mighty Five van Utah...

Op avontuur door de mooiste nationale parken

Fly-Drive | 16 dagen | Amerika, Zuidwest-USA

Een fly-drive van Utah's 'Mighty 5' betekent kijken naar de zonsopgang boven de duizelingwekkende diepten van Canyonlands en vervolgens naar de zonsondergang kijken door een onmogelijk delicate rotsboog in Arches. Het betekent oog in oog staan met oude rotstekeningen in Capitol Reef, en naar beneden kijken naar koraalkleurige rotshoodoos in Bryce Canyon. Maak het avontuur compleet met een wandeling tussen de steile wanden van een slotcanyon in Zion of de indrukwekkende Buckskin Gulch.

Vanaf 3250,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 30/09/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-Drive | 16 dagen | Amerika, Zuidwest-USA

Wie op zoek is naar een avontuur vol dramatische landschappen en de mooiste nationale parken, is in Utah aan het juiste adres. Een fly-drive van Utah's 'Mighty 5' betekent kijken naar de zonsopgang boven de duizelingwekkende diepten van Canyonlands en vervolgens naar de zonsondergang kijken door een onmogelijk delicate rotsboog in Arches. Het betekent oog in oog staan met oude rotstekeningen in Capitol Reef, en naar beneden kijken naar koraalkleurige rotshoodoos in Bryce Canyon. Maak het avontuur compleet met een wandeling tussen de steile wanden van een slotcanyon in Zion of de indrukwekkende Buckskin Gulch.

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam -Salt Lake City
Dag 2: Salt Lake City
Dag 3: Salt Lake City - Capitol Reef National Park, 400 km
Dag 4: Capitol Reef - Bryce Canyon N.P. 200 km
Dag 5: Bryce Canyon N.P.
Dag 6: Bryce Canyon - Zion National Park, 160 km
Dag 7: Zion National Park
Dag 8: Zion National Park - Kanab, 70 km
Dag 9: Kanab
Dag 10: Kanab - Monument Valley, 325 km
Dag 11: Monument Valley - Moab, 250 km
Dag 12: Moab
Dag 13: Moab
Dag 14: Moab - Park City, 380 km
Dag 15: Park City - Salt Lake City - Amsterdam
Dag 16: Aankomst in Amsterdam

De route kan afhankelijk zijn van de gekozen reisduur en/of luchthaven van vertrek (indien van toepassing). Lees meer onder 'programma'.

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Nederlandstalig routeboek
- Hertz huurauto
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Toegangsgelden nationale parken
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Dag 1: Amsterdam - Salt Lake City

U vertrekt uit Amsterdam en vliegt naar Salt Lake City. Kiest u voor een vliegreis met KLM/Delta Airlines dan vliegt u rechtstreeks naar Utah. Na aankomst haalt u de huurauto op en rijdt u naar het eerste hotel, waar u 2 nachten verblijft.

Route: Aankomst in Salt Lake City

Dag 2: Salt Lake City

Salt Lake City ligt in een dal met op de achtergrond de Wasatch Mountains in het oosten en noorden en de Oquirrh Mountains in het westen. Salt Lake City, gelegen op 1200 meter boven zeeniveau, ligt op het land dat ooit werd bedekt door het prehistorische Lake Bonneville. Breng vandaag een bezoek aan Historic Temple Square, het prachtig aangelegde park van 10 hectare dat de Salt Lake-tempel met zes torens omringt. De beroemde koepelvormige Tabernakel, de thuisbasis van het wereldberoemde Mormoonse Tabernakelkoor, bevindt zich ook op het plein. In de meeste weekenden zijn er gratis concerten en op donderdagavond kunt u naar de repetities luisteren. Buiten de stad kunt u een bezoek brengen aan Antelope Island State Park, waar kuddes bizons, herten en dikhoornschapen rondstruinen.

Dag 3: Salt Lake City - Capitol Reef National Park

Vandaag gaat u op weg naar het eerste nationale park van de reis. Capitol Reef werd door vroege pioniers genoemd naar de formaties die hen deden denken aan de hoofdstad van het land. Vanaf het Capitol Reef Visitors Centre strekt de Waterpocket Fold, het belangrijkste kenmerk van het park, een 160 kilometer lange rimpel in de aardkorst, zich uit van Thousand Lakes Mountain tot aan de Colorado-rivier. Als u over de Scenic Drive door het park rijdt, rijdt u door het prachtige rotslandschap, onderbroken door gekleurde kliffen, koepels, canyons en bogen. De klassieke monocline, waar de plooi aan de ene kant erg steil is en aan de andere kant een reeks horizontale lagen, is een voortzetting van de oplopende rotsen die je verder naar het zuiden zult tegenkomen. Ook ziet u het oude Fruita Schoolhouse en andere bouwwerken van de nabijgelegen Fruita-pioniersnederzetting die in 1872 begon.

Route: Salt Lake City - Capitol Reef National Park, 400 km

Dag 4: Capitol Reef - Bryce Canyon National Park

Vandaag brengt een deel van de Highway 12 National Scenic Byway u van Torrey naar Bryce Canyon National Park. Het gedeelte van de Scenic Byway, de Million Dollar Road to Boulder genaamd werd pas voltooid in 1935. Voor die tijd werden post en voorraden vervoerd door muilezels en pakpaarden over Hell's Backbone of de Boulder Mail Trail, beide gevaarlijke routes. Highway 12 slingert zich door uitgestrekte gladde rotsgebieden, waaronder een deel van de Escalante Canyons en andere populaire wandelgebieden. Langs de route kunt u het Escalante Basin, de Henry Mountains en andere geweldige landschappen bekijken.
De rit passeert het recreatiegebied Calf Creek, beklimt de Haymaker Bench en steekt de Hogback over, een heuvelrug met steile hellingen aan beide kanten. De weg is bovenaan erg smal en kronkelt door Dixie National Forest en over Boulder Mountain. Bryce Canyon National Park, genoemd naar de pionier Ebenezer Bryce, werd in 1924 een nationaal park. Het park, beroemd om zijn unieke geologie, is niet echt een kloof, maar een reeks hoefijzervormige amfitheaters.

Route: Capitol Reef - Bryce Canyon National Park, 220 km

Dag 5: Bryce Canyon National Park

De eroderende kracht van vorst in combinatie met de oplossende kracht van regenwater heeft de kleurrijke kalksteenrots in Bryce Canyon in bizarre vormen gevormd, zoals de kenmerkende hoodoos. De rotsformaties vormen een wonderbaarlijk doolhof, waar u doorheen kunt wandelen of bijvoorbeeld een tocht te paard kunt maken. Zoals bij de meeste nationale parken, moet uw eerste stop bij het Bryce Canyon Visitors Center zijn om een ​​overzicht van het park te krijgen. Het is de moeite dit landschap bij zonsopgang of ondergang te beleven bij één van de vele uitzichtpunten. De lichtschakeringen transformeren het landschap van gewoon prachtig tot adembenemend.

Dag 6: Bryce Canyon - Zion National Park

Doorkruis het Dixie National Forest op weg naar Zion National Park. De zandstenen bergwanden in dit park tonen u een steeds wisselend kleurenpalet van beige, roze en rood, tegen een helderblauwe hemel. U verblijft 2 nachten in Springdale, een leuk plaatsje, aan de rand van het park.

Route: Bryce Canyon - Zion National Park, 160 km

Dag 7: Zion National Park

De hele dag in Zion National Park. De zandstenen bergwanden in dit park tonen u een steeds wisselend kleurenpalet van beige, roze en rood, tegen een helderblauwe hemel. Met een shuttlebus gaat u het park in die u bij verschillende interessante punten afzet. Maak hier 1 of meerdere waanzinnige wandelingen zoals The Narrows of Angels Landing. Dit zullen onvergetelijke ervaringen zijn.

Dag 8: Zion National Park - Kanab

Een korte rit brengt u bij het plaatsje Kanab, centrum voor allerlei activiteiten in de minder bekende natuurgebieden van Utah. Het is een sfeervol westernplaatsje vol goede restaurants en accommodaties. Het wordt ook wel Little Hollywood genoemd, omdat er verschillende Westerns zijn gefilmd.

Route: Zion National Park - Kanab, 70 km

Dag 9: Kanab

De hele dag voor een ontdekkingstocht door de minder bekende, maar zeker niet minder indrukwekkende natuurgebieden rondom Kanab. U kunt een excursie maken met gids door de slotcanyon van de Peek-a-Boo Canyon of door de Buckskin Gulch wandelen. In het Vermilion Cliffs National Monument kunt u genieten van het uitzicht op de versteende zandduinen van White Pocket. Of maak een uitstapje naar de North Rim van de Grand Canyon, die op ca. 130 km afstand is gelegen.

Dag 10: Kanab- Monument Valley

U rijdt verder naar Monument Valley. Langzaam ziet u de silhouetten van de beroemde rotsformaties voor u opdoemen. Wie kent de wonderlijk gevormde formaties niet als decor van vele western films? Het park behoort tot het grondgebied van de Navajo Indianen. Een bezoek aan Monument Valley betekent daarom ook een kennismaking met hun eeuwenoude tradities. Wij raden u aan een excursie met een lokale Navajo-gids te boeken. Zo ziet u de Valley op zijn best, terwijl u de eeuwenoude verhalen hoort.

Route: Kanab - Monument Valley, 325 km

Dag 11: Monument Valley - Moab

Verder naar Natural Bridge National Monument, met een van de meest spectaculaire landschappen van het Zuidwesten. Natuurstenen ‘bruggen’ en adembenemende zandstenen kloven wisselen elkaar hier af. U kunt een rit maken over de toeristische route door het park of een lange wandeling maken. Of maak kennis met de cultuur van de oude Puebo-volken in Hovenweep National Monument. De dag eindigt in Moab, waar u de komende nachten verblijft.

Route: Monument Valley - Moab, 250 km

Dag 12 en 13: Moab

Twee dagen in de omgeving van Moab. Sta vroeg op voor een bezoek aan Arches National Park, met de grootste hoeveelheid natuurlijke bogen ter wereld. Maak een mooie rit langs een aantal van de beroemde rotsformaties of wandel langs de vele zandstenen natuurwonderen.

Canyonlands National Park is een van de laatste relatief ongerepte delen van het Colorado Plateau. Door miljoenen jaren lange erosie is hier een indrukwekkend landschap ontstaan van kloven, rivierbeddingen en mesas (bergen met een platte top).

Dag 14: Moab - Park City

U rijdt door naar Park City, een wintersportplaats, waar ook in de zomer veel te beleven is. U kunt er heerlijk wandelen. Het oude centrum heeft meer dan 100 bars en restaurants.

Route; Moab - Park City, 380 km

Dag 15: Park City - Salt Lake City - Amsterdam

U rijdt de korte afstand terug naar de luchthaven van Salt Lake City, waar u de huurauto inlevert, voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Route: Park City - Salt Lake City - Amsterdam

Dag 16: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Overnachtingen 16-daagse reis

Standaardhotels
2 nachten Salt Lake City, Crystal Inn Suites
1 nacht Torrey/Capitol Reef National Park, Broken Spur Inn
2 nachten Bryce Canyon N.P., Best Western Ruby's Inn
2 nachten Springdale/Zion National Park, La Quinta Inn & Suites
2 nachten Kanab, Parry Lodge
1 nacht Monument Valley, Gouldings Lodge
3 nachten Moab, Aarchway Inn
1 nacht Park City, Park City Peaks Hotel

Bjizondere accommodaties
2 nachten Salt Lake City, Little America Hotel
1 nacht Torrey/Capitol Reef National Park, Capitol Reef Resort
2 nachten Bryce Canyon N.P., Bryce Under Canvas
2 nachten Springdale/Zion National Park, Cliffrose Hotel
2 nachten Kanab, Timber and Tin
1 nacht Monument Valley, Cabin at The View
3 nachten Moab, Hyatt Place Moab
1 nacht Park City, Park City Peaks Hotel

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of bijvoorbeeld een directe vlucht? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.goamerika.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van Hertz inbegrepen tenzij anders vermeld. Wij bieden de huurauto altijd aan op basis van All-Inclusive. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, lokale belastingen. Ook de kosten voor een extra medebestuurder en de eerste tank benzine zijn reeds bij de prijs inbegrepen.

Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Een eventuele upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken of na boeking nog reserveren.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er geldt een toeslag voor bestuurders onder de 25 jaar.

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Extra's

Insider Tips
Maak uw vakantie nog specialer door het bijboeken van lokale excursies. Onderstaande excursies zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring. Zo hoort u de verhalen van de lokale bevolking en onderneemt u die activiteiten die zij juist ook zouden doen. Zo ontdekt u pas het echte Amerika!

Veel bezienswaardigheden tijdens deze reis zijn met uw huurauto te bereiken. Een aantal unieke natuurgebieden bereikt u echter uitsluitend over onverharde wegen. waar het rijden met een huurauto niet is toegestaan. Denk bijvoorbeeld aan een rit door Monument Valley of een bezoek aan de Peek-a-Boo Canyon of Bulckskin Gulch bij Kanab. Een bezoek aan deze gebieden is goed mogelijk tijdens een begeleide excursie, die wij graag voor u reserveren.

Praktische info

Routeboek
Bij uw reis is een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving inbegrepen, die voor uw reis op maat wordt samengesteld.

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is gunstig gelegen in het hart van Salt Lake City en bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden van het historische Temple Square en de internationale luchthaven van Salt Lake City. Geniet van een frisse duik in het binnenzwembad, kom tot rust in de sauna en schuif s' ochtends aan bij het heerlijke en uitgebreide ontbijt. Het Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is de ideale accommodatie om kennis te maken met Salt Lake City.

Broken Spur Inn & Steakhouse

De Broken Spur Inn & Steakhouse is een leuke accommodatie op ongeveer 16 km van Capitol Reef National Park. U kunt hier in een gewone kamer verblijven maar om het extra speciaal te maken ook in een een ouderwetse "Conestoga wagon". Hier zit ook een prive badkamer bij, maar wel los van de wagon (7 meter afstand). Deze wagens zijn exacte replica's van de originele wagens die door de pioniers werden gebruikt toen ze de prairies doorkruisten en bergen doorkruisten op weg naar het westen. Elke Conestoga Wagon heeft net als de gewone kamers elektriciteit, AC, verwarming, gratis wifi, magnetron en koelkast. De accommodatie biedt een zwembad en jacuzzi.

Best Western Plus Ruby's Inn

Overnachten in Western Style, vlakbij Bryce Canyon. Best Western Plus Ruby's Inn is gunstig gelegen aan de rand van het Bryce Canyon National Park en biedt comfortabele, goed ingerichte kamers. Het is een middenklasse hotel, met een gemoedelijke sfeer en uitstekende ligging. Het hotel beschikt over heerlijke eetgelegenheden, waaronder de Canyon Diner en Cowboy's Buffet and Steak.

The Lodge at Zion Country (voorheen La Quinta Inn & Suites Springdale)

The Lodge at Zion Country is centraal gelegen in het gezellige plaatsje Springdale, toegangspoort tot Zion National Park. Het hotel biedt een gratis continentaal ontbijt en in de zomer is het buitenzwembad geopend. De shuttlebus naar Zion National Park stopt op korte loopafstand.

Aarchway Inn

Het prachtige resorthotel Aarchway Inn ligt net aan de rand van de stad en biedt een prachtig uitzicht en ontspannende avonden onder de sterrenhemel. De natuurlijke schoonheid van de omgeving is bij Arches National Park en Arches National Park Visitor Center te bewonderen op ongeveer 5 minuten rijden. Bovendien kunt u ook het Museum of Moab en Mill Canyon Dinosaur Tracks bezoeken voor culturele hoogtepunten. Bij Aarchway Inn kunt u volledig tot rust komen en genieten van de rustige omgeving.

Aarchway Inn

Het prachtige resorthotel Aarchway Inn ligt net aan de rand van de stad en biedt een prachtig uitzicht en ontspannende avonden onder de sterrenhemel. De natuurlijke schoonheid van de omgeving is bij Arches National Park en Arches National Park Visitor Center te bewonderen op ongeveer 5 minuten rijden. Bovendien kunt u ook het Museum of Moab en Mill Canyon Dinosaur Tracks bezoeken voor culturele hoogtepunten. Bij Aarchway Inn kunt u volledig tot rust komen en genieten van de rustige omgeving.

Park City Peaks Hotel

Bij binnenkomst in het Park City Peaks Hotel wordt u vriendelijk welkom geheten en zorgt het mid-century design voor een warme en gezellige sfeer. Dit moderne berghotel wil ervoor zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. In de buurt kunt u kiezen voor avontuurlijke activiteiten, zoals skiën, fietsen, wandelen of golfen. Wilt u richting de historische binnenstad? Er is een gratis lokale bus die direct voor het hotel, die u gemakkelijk kunt vervoeren naar de binnenstad en andere populaire hotspots.

The Little America Hotel

Dit hotel in Salt Lake City ligt op 5 minuten rijden van Temple Square. Het Little America Hotel Salt Lake City beschikt over een binnen- en buitenzwembad, en eigen boetiekjes. De Lucky H Bar & Grille biedt een ontbijt- en lunchbuffet en een à-la-cartemenu voor het diner. Traditionele gerechten worden geserveerd in de informele koffiebar. Het hotel heeft ook een café en roomservice.

Capitol Reef Resort

Het Capitol Reef Resort bevindt zich op een steenworp afstand van het Capitol Reef National Park en biedt u zowel comfort als gemak. Van verbluffende bezienswaardigheden en prachtig uitzicht op de bergen tot een ontspannen sfeer, het Capitol Reef Resort is de ideale accommodatie. Hier verblijft u in een van de luxe hutten, tipi's of Conestoga Wagons en elke kamer is voorzien van zijn eigen unieke stijl en voorzieningen die ervoor zorgen dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan activiteiten zoals lamawandelingen, schilderachtige paardrijtochten of spannende jeepsafari's

Under Canvas Bryce Canyon

Overnachten in Stijl! Under Canvas Bryce Canyon is ontworpen in verbinding met de natuur en biedt tegelijkertijd het comfort van een luxe accommodatie. U verblijft hier in een luxe, op safari's geïnspireerde canvas tent en geniet van de maaltijden in het eigen restaurant van het resort. Under Canvas biedt een unieke verscheidenheid aan tentopties, variërend van dromerige Stargazer-tenten met en boven het bed kijkvenster tot de Hoodoo Suite met twee luxe tenten verbonden door een uitgestrekt privéterras, allemaal met eigen badkamers en houtkachels voor warmte 's nachts. Under Canvas Bryce Canyon beschikt over een eigen Adventures Concierge en biedt tevens een groot aantal gratis activiteiten.

Timber and Tin

Timber and Tin in Kanab is waar modern design en een historische locatie samenkomen. Deze gloednieuwe, speciaal gemaakte vakantieverblijven zijn gebouwd op het land van de cowboy-voorouders van de eigenaar. Het is een rustige oase in een van Amerika's meest charmante kleine steden . U heeft hier uw eigen huisje, compleet ingericht met woonkamer, keuken en badkamer en zelfs een dakterrasje. Afkoelen doet u in het zwembad en ontspannen in de hot tub. Kinderen kunnen zich vermaken in de gerestaureerde schuur uit de jaren 30 van de vorige eeuw, met verschillende spellen.

The View Cabins

Een accommodatie met karakter en unieke ligging. De cabins van The View Campground zijn ingericht in de stijl van het Oude Westen en bieden een werkelijk prachtig uitzicht op Monument Valley. Elke cabin heeft een eigen terras, zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten.

Hyatt Place Moab

Het moderne Hyatt Place Moab is centraal gelegen, net buiten het kleine centrum van Moab met leuke restaurants en winkels. U begint er de dag met een ontbijt in de Breakast Bar om vervolgens de natuur in te trekken, in Arches en Canyonlands National Park. In de middag wacht u een heerlijk zwembad, met prachtig uitzicht over de omgeving en een eenvoudige maaltijd in de lobby bar.

Park City Peaks Hotel

Bij binnenkomst in het Park City Peaks Hotel wordt u vriendelijk welkom geheten en zorgt het mid-century design voor een warme en gezellige sfeer. Dit moderne berghotel wil ervoor zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. In de buurt kunt u kiezen voor avontuurlijke activiteiten, zoals skiën, fietsen, wandelen of golfen. Wilt u richting de historische binnenstad? Er is een gratis lokale bus die direct voor het hotel, die u gemakkelijk kunt vervoeren naar de binnenstad en andere populaire hotspots.

Reistip Zion National Park van reisspecialist Corrina Flink

" Parkeer als u van vanuit het oosten naar Zion National Park rijdt, vlak voor de Zion - Mount Carmel tunnel uw auto om de Canyon Overlook Trail te lopen. Deze redelijk gemakkelijke hike beloont u met een waanzinnig uitzicht."

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!