Zoek op land, regio of reis

×

Stedentrip Philadelphia Birthplace of the USA...

5- of 7-daagse stedentrip

Stedentrip | 5 of 7 dagen | Amerika, Noordoost-USA

Philadelphia is de stad voor wie geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis. Men zegt wel dat de Verenigde Staten werden geboren in Philadelphia. Philadelphia's oude stad is doordrenkt van geschiedenis en biedt charmante straten, met kasseien geplaveide paden en bewaard gebleven koloniale architectuur. Een bezoek aan historische hoogtepunten zoals Independence Hall en de Liberty Bell mogen niet op uw programma ontbreken.

Vanaf 1270,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 14/09/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Stedentrip | 5 of 7 dagen | Amerika, Noordoost-USA

Philadelphia is de stad voor wie geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis. Men zegt wel dat de Verenigde Staten werden geboren in Philadelphia. Een bezoek aan historische hoogtepunten zoals Independence Hall en de Liberty Bell mogen niet op uw programma ontbreken. Wandel door de oude stad en zie de woningen van Benjamin Franklin en George Washington. Wij raden u ook zeker aan om een bezoek te brengen aan het Museum of the American Revolution en het National Constitution Centre, waar u meer te weten komt over het ontstaan van de grondwet. Ook een bezoek aan de voormalige gevangenis Eastern State Penitentiary is indrukwekkend. Tijdens deze stedentrip van GoAmerika is een bezoek aan deze drie musea inbegrepen.

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam - Philadelphia
Dag 2: Philadelphia
Dag 3: Philadelphia
Dag 4: Philadelphia - Amsterdam
Dag 5: Aankomst in Amsterdam

De route kan afhankelijk zijn van de gekozen reisduur en/of luchthaven van vertrek (indien van toepassing). Lees meer onder 'programma'.

Inclusief

- Retourvlucht
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Nederlandstalig routeboek
- Toegang tot het National Constitution Center
- Toegang tot het Museum of the American Revolution
- Toegang tot de Eastern State Penitentiary
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Ruimbagage
- Transfers van en naar de luchthaven
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Dag 1: Amsterdam - Philadelphia

U vertrekt vanaf Amsterdam naar Philadelphia. U vliegt rechtstreeks met American Airlines. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, gelegen in het centrum.

Dag 2 en 3: Philadelphia

Deze dagen brengt u door in Philadelphia. Philadelphia's oude stad is doordrenkt van geschiedenis en biedt charmante straten, met kasseien geplaveide paden en bewaard gebleven koloniale architectuur. Elfreth's Alley, 's werelds oudste bewoonde woonstraat, is hier te vinden. Independence Mall in Philadelphia is een historisch en symbolisch centrum dat van groot belang is voor de geboorte van de Verenigde Staten. Het omvat een gebied van drie blokken met iconische bezienswaardigheden zoals Independence Hall, het Liberty Bell Center en het National Constitution Center.

In het hart van Independence Mall staat Independence Hall, een door UNESCO erkend Werelderfgoed en de geboorteplaats van zowel de Onafhankelijkheidsverklaring als de Grondwet van de Verenigde Staten. Dit rood bakstenen Georgiaanse gebouw diende als vergaderplaats voor het Continentaal Congres en was de locatie van de ondertekening van deze cruciale documenten die de basis legden voor de Amerikaanse natie. Aangrenzend aan Independence Hall herbergt het Liberty Bell Center de beroemde Liberty Bell, een blijvend symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. Het National Constitution Center biedt een uitgebreide verkenning van de Amerikaanse grondwet met multimedia-presentaties die ingaan op de historische context en hedendaagse relevantie van het document.

Het American Museum of the Revoluation belicht de strijd voor onafhankelijkheid, van de Boston Tea Party tot de Slag bij Yorktown. Met aandacht voor diverse perspectieven, werpt het American Museum of the Revolution licht op de complexiteit van deze cruciale periode in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Aan de rand van het centrum vindt het unieke gebouw van de Eastern State Penitentiary. Dit is een historische gevangenis die zijn deuren opende in 1829 en bekendstaat om zijn revolutionaire benadering van detentie. Het complex, ontworpen in een opvallende neogotische stijl, was ooit de meest geavanceerde en invloedrijke gevangenis ter wereld. Het unieke ontwerp van Eastern State Penitentiary was gebaseerd op het idee van het Pennsylvania-systeem, dat de nadruk legde op isolatie en rehabilitatie. Gedetineerden werden in afzonderlijke cellen geplaatst, waarbij ze hun tijd doorbrachten in complete afzondering om tot bezinning te komen en te werken aan persoonlijke verbetering. Het systeem inspireerde hervormingen in het gevangeniswezen over de hele wereld. Tijdens zijn actieve jaren huisvestte Eastern State enkele van de meest beruchte criminelen, waaronder Al Capone. Vandaag de dag is de gevangenis niet meer in gebruik, maar het is een historisch monument en een fascinerende attractie voor bezoekers. U wordt er rondgeleid door de cellen en krijgt een unieke inkijk in de evolutie van het strafrechtsysteem in de Verenigde Staten.

Uiteraard is er ook tijd om de andere bezienswaardigheden van Philadelphia te verkennen. Wandel langs een aantal van de meer dan 4000 muurschilderingen van het Mural Arts Program en geniet van de authentieke Philly Cheesesteak in de Reading Terminal Market. Voor het diner is een bezoekje aan een van de restaurants nabij Rittenhouse Square een aanrader.

Dag 4: Philadelphia - Amsterdam

In de loop van de dag gaat u terug naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 5: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt

Overnachtingen 5- en 7-daagse reis

3 of 5 nachten Philadelphia, Aloft Philadelphia Downtown of gelijkwaardig

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, gebaseerd op de rechtstreekse vlucht van American Airlines. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.


Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen. Gezien de constant veranderende vlucht- en hotelprijzen is het voor ons niet mogelijk om de daadwerkelijke pakketprijzen per vertrekdatum te publiceren. Via het maatwerkformulier kunt u ons uw voorkeursdatum, alsmede alternatieve data, kenbaar maken. We maken dan een voorstel op maat voor de door u gewenste vertrekdatum.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Extra's

Insider Tips
Maak uw citytrip nog specialer door het bijboeken van lokale excursies. . Zo hoort u de verhalen van de lokale bevolking en onderneemt u die activiteiten die zij juist ook zouden doen. Onze Amerika-specialisten geven u graag tips!

Praktische info

Bij deze reis is een GoCity Pass inbegrepen, waarmee u toegang heeft tot 3 bezienswaardigheden, waaronder de 3 genoemde musea. Indien gewenst kunt u ook andere bezienswaardigheden bezoeken. U ontvangt van ons een digitale link naar deze pass en dient deze op uw telefoon te laden. Indien noodzakelijk kunt u via de app ook de toegang vooraf reserveren (alleen bij musea waarbij 'reservation required' staat vermeld). Bij binnenkomst van het museum toont u de QR code op uw telefoon.

Aloft Philadelphia Downtown

Aloft Philadelphia Downtown is een eigentijds hotel dat gelegen is in het hart van Philadelphia, Pennsylvania. Dit moderne hotel combineert stijlvol design met een levendige sfeer. Met zijn gunstige ligging biedt Aloft Philadelphia Downtown gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waaronder historische bezienswaardigheden en culturele attracties. U profiteert er van de nabijheid van populaire bestemmingen zoals het Philadelphia Museum of Art, Independence Hall en de iconische Liberty Bell. Het hotel zelf kenmerkt zich door een eigentijds en kleurrijk design, met comfortabele kamers die voorzien zijn van moderne voorzieningen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn levendig en uitnodigend, met een trendy lounge en een bar.

Birgitte Bosma | Brand Manager & Reisspecialist

Amerika is al jarenlang mijn favoriete reisbestemming. Ik heb dan ook al veel van het land gezien en raak er niet uitgekeken. Je kunt er heerlijk zelf rondrijden en steeds weer andere dingen ervaren.

Van de woestijn in Arizona tot de gezellige drukte in New York. Van de enorme witte stranden van Florida tot de bergen van de Rockies. Elke keer blijf ik me weer verbazen over de diversiteit van de USA. Ik ga regelmatig naar Amerika op vakantie en dan verken ik per auto weer een nieuwe regio. Ook reizen met een camper vind ik geweldig. Niets is fijner dan 's morgens wakker worden, midden in de natuur! Graag deel ik mijn passie voor Noord-Amerika met u. Ik ga dan ook graag met u in gesprek om uw reis op maat samen te stellen.

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!