Zoek op land, regio of reis

×

Rocky Mountain Discovery...

Wild West USA!

Fly-drive | 23 dagen | Amerika, Rocky Mountains

Ontdek het Amerika van Buffalo Bill en Calamity Jane, met de lege prairies met kuddes bizons, uitgestrekte ranches en overal de sporen van het Oude Westen. Voeg hierbij de natuurwonderen van Yellowstone National Park en de imposante berglandschappen van de Rocky Mountains en u zult begrijpen waarom deze regio zichzelf met recht 'The Real America' noemt. Tijdens deze reis door de staten Colorado, South Dakota en Wyoming ziet u Amerika op zijn best!

Vanaf 3557,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 30/09/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive | 23 dagen | Amerika, Rocky Mountains

Tijdens deze reis door de staten Colorado, South Dakota en Wyoming ziet u Amerika op zijn best! Ontdek het Amerika van Buffalo Bill en Calamity Jane, met de lege prairies met kuddes bizons, uitgestrekte ranches en overal de sporen van het Oude Westen.

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam - Salt Lake City
Dag 2: Salt Lake City - Vernal, 373 km
Dag 3: Vernal - Moab, 349 km
Dag 4: Moab
Dag 5: Moab - Grand Junction, 182 km
Dag 6: Grand Junction - Estes Park, 470 km
Dag 7 Estes Park
Dag 8: Estes Park - Denver, 103 km
Dag 9: Denver
Dag 10: Denver - Cheyenne, 163 km
Dag 11: Cheyenne - Black Hills, 446 km
Dag 12: Black Hills
Dag 13: Black Hills - Deadwood, 62,5 km
Dag 14: Deadwood - Sheridan, 341 km
Dag 15: Sheridan - Cody, 236 km
Dag 16: Cody - Yellowstone National Park, 510 km
Dag 17: Yellowstone National Park
Dag 18: Yellowstone National Park
Dag 19: Yellowstone National Park - Jackson, 129 km
Dag 20: Jackson
Dag 21: Jackson - Salt Lake City, 441 km
Dag 22: Salt Lake City - Amsterdam
Dag 23: Amsterdam

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Nederlandstalig routeboek
- Hertz huurauto
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Toegangsgelden nationale parken
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Dag 1: Amsterdam - Salt Lake City

U vertrekt vanuit Amsterdam naar Salt Lake City. Na aankomst haalt u uw huurauto op en gaat u naar uw hotel. Begin uw avontuur In Salt lake City.

Dag 2: Salt Lake City - Vernal

We raden u aan om vandaag der route te nemen via Rock Springs Even ten zuiden van Rock Springs vindt u de Firehole Canyon, met unieke rotspilaren langs de oever van Lake Flaming Gorge. U bevindt zich hier aan de noordzijde van de Flaming Gorge, een uniek natuurgebied met kleurrijke rotsformaties. Het meer is ook een paradijs voor visser, vanwege de grote aantallen forellen

Route: Salt Lake City - Vernal, 373 km

Dag 3: Vernal - Moab

In het Dinosaur National Monument, op de grens van Utah en Colorado, kunt u de sporen uit een ver verleden zien. De overblijfselen van de prehistorische bewoners van het gebied zijn nog zichtbaar in de rotsen. Meer dan 1500 fossielen van dinosaurussen zijn hier nog te vinden. Ook latere bewoners, de indianen, hebben hun sporen nagelaten in rotstekeningen. U vervolgt de weg naar Moab, de toegangspoort tot twee spectaculaire nationale parken; Arches en Canyonlands. Moab is een charmant westernstadje.

Route: Vernal - Moab, 349 km

Dag 4: Moab

In Arches National Park heeft miljoenen jaren lange erosie een uniek landschap gevormd met meer dan 2000 natuurlijke bogen. U kunt het park met de auto of tijdens een wandeling verkennen. Twee toeristische routes brengen u langs de bekendste uitzichtpunten. U ziet de beroemde Delicate Arch vanuit de verte en kunt een korte wandeling maken naar North Window en Double Arch. Langere wandelingen brengen u tot nog dichter bij de bijzondere rotsformaties. Canyonlands National Park is een van de laatste relatief ongerepte delen van het Colorado Plateau. Door miljoenen jaren lange erosie is hier een indrukwekkend landschap ontstaan van kloven, rivierbeddingen en mesas (bergen met een platte top). U kunt vandaag het Island in the Sky District per auto of te voet verkennen. Vlakbij de ingang ligt ook het Dead Horse Point State Park. Wij raden u aan zeker ook hier een stop te maken bij het uitzichtpunt over de Colorado River. Moab is het centrum van outdooractiviteiten. Wij adviseren u graag over de avontuurlijke dagtochten in de omgeving, zoals jeeptours of rafting-excursies.

Dag 5: Moab - Grand Junction

U rijdt terug naar Colorado naar de omgeving van Grand Junction. Wie had gedacht om in deze omgeving van rotsen en canyons een vruchtbaar wijngebied te vinden? 17 Wijnhuizen hebben hier hun deuren geopend en laten u graag kennismaken met de kenmerkende smaak van de Colorado-wijnen. U kunt ook een tour met gids langs de wijngaarden reserveren, zodat u optimaal van de wijnen kunt genieten.


Route: Moab -Grand Juncton, 384 km

Dag 6: Grand Junction - Estes Park

Nergens anders is het grootse landschap van de Rocky Mountains beter te aanschouwen dan in het gelijknamige National Park. U rijdt er door bergweides en langs heldere bergstromen, door dichte bossen en over hoge bergpassen. Overal kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht op de omringende bergen.

Route: Grand Junction - Estes Park, 470 km

Dag 7: Estes Park

Vandaag kunt u een hele dag doorbrengen in het spectaculaire landschap van Rocky Mountain National Park. Maak bijvoorbeeld een rit over de Trail Ridge Road. Een korte wandeling brengt u bij de Forest Canyon Overlook. Het hoogste punt van de weg ligt op bijna 3700 meter hoogte bij Rock Cut. Wij raden u hier aan om een wandeling te maken door het ruige toendralandschap voor een prachtig uitzicht over het berglandschap.

Dag 8: Estes Park - Denver

Vandaag kunt u een hele dag doorbrengen in het spectaculaire landschap van Rocky Mountain National Park. Maak bijvoorbeeld een rit over de Trail Ridge Road. Een korte wandeling brengt u bij de Forest Canyon Overlook. Het hoogste punt van de weg ligt op bijna 3700 meter hoogte bij Rock Cut. Wij raden u hier aan om een wandeling te maken door het ruige toendralandschap voor een prachtig uitzicht over het berglandschap.

Route: Estes Park - Denver, 103 km

Dag 9: Denver

Denver is een plezierige stad met een hoog cultuurgehalte, waar altijd wel een festival of andere activiteit plaatsvindt. Bezoek het Museum of Contemporary Art of het Colorado History Museum. U kunt ook naar LoDo en struinen langs de Victoriaanse gebouwen met bijzondere winkeltjes en gezellige cafés.

Dag 10: Denver - Cheyenne

U rijdt vandaag een kort afstand naar Cheyenne. Dit plaatsje kent een roemrucht en wild verleden, waarmee u kunt kennismaken in het Frontier Days Old West Museum. 's Avonds kunt u ook een bezoek brengen aan een authentieke saloon en alvast in de sfeer komen. Welkom in het Wilde Westen!


Route: Denver - Cheyenne, 163 km

Dag 11: Cheyenne - Black Hills

Ga vroeg op weg naar de Black Hills in South Dakota. In het Custer State Park lopen meer dan 1500 bizons vrij rond. Tijdens een rit over de Wildlife Loop Road heeft u grote kans er een aantal tegen te komen. U overnacht vlakbij Mount Rushmore, uw eerste bestemming morgenochtend.

Route: Cheyenne - Black Hills, 446 km

Dag 12: Black Hills

Vanmorgen staat u oog in oog met de presidenten Washington, Jefferson, Roosevelt en Lincoln bij het Mount Rushmore National Memorial. Minder bekend is het nabijgelegen Crazy Horse Memorial, voor de indianenleider Crazy Horse. Er wordt nog steeds aan gebouwd, eenmaal klaar zal het 170 meter hoog en 195 meter lang zijn. Vanmiddag raden wij u aan een bezoek te brengen aan het Badlands National Park. Het spookachtig mooie landschap rijst hier op mysterieuze wijze uit de prairie, een geologisch wonder met een doolhof van bijzondere rotsformaties, kloven en ravijnen.

Dag 13: Black Hills - Deadwood

Vandaag speelt u de hoofdrol in uw eigen 'Dances with Wolves'. In Spearfish Canyon werd de winterscene uit Dances with Wolves opgenomen. Tijdens het opnames raakte Kevin Costner zo gecharmeerd van Deadwood dat hij inmiddels eigenaar is van één van de vele casino's in dit historische plaatsje. In dit westernplaatsje wordt de legende van Wild Bill Hickok en Calamity Jane in leven gehouden. Stap terug in de tijd van de pioniers in het Days of 76 Museum en sluit de dag af in de Midnight Star Saloon.

Route: Black Hills - Deadwood, 63 km

Dag 14: Deadwood - Sheridan

De stad Sheridan, Wyoming staat bekend als een plaats waar bezoekers kunnen komen kijken hoe het leven was als cowboy, veeboer of pionier langs de Westwaartse trekpaden.

Dag 15: Sheridan - Cody

U vervolgt uw reis richting Cody, de toegangspoort tot Yellowstone National Park. U moet hier zeker een bezoek brengen aan het interessante museum van de Buffalo Bill Historical Society.

Route: Sheridan - Cody, 236 km

Dag 16: Cody - Yellowstone National Park

U rijdt het eerste nationale park van Amerika binnen, Yellowstone; een park met een bijzonder afwisselend landschap, meren, watervallen en prachtige berggebieden wisselen elkaar af. Yellowstone is vooral bekend om de vele geisers, warmwaterbronnen en andere geothermische wonderen (er zijn er meer dan 10.000!). U verblijft 2 nachten midden in het park.

Route: Cody - Yellowstone National Park, 510 km

Dag 17: Yellowstone National Park

U rijdt binnen een half uur het eerste nationale park van Amerika binnen, Yellowstone; een park met een bijzonder afwisselend landschap, meren, watervallen en prachtige berggebieden wisselen elkaar af. Yellowstone is vooral bekend om de vele geisers, warmwaterbronnen en andere geothermische wonderen (er zijn er meer dan 10.000). Neem rustig de tijd om het park te bewonderen en houd uw ogen open!

Dag 18: Yellowstone National Park

Twee dagen in de bijzondere natuur van Yellowstone National Park. Ontdek de enorme verscheidenheid aan natuurwonderen. Mammoth Hot Springs is een favoriete verzamelplaats voor kuddes dikhoornschapen. De kokende waterpoelen lijken hier met witte kalk bedekt te zijn. Anders zijn de bronnen van de Artist Paint Pots, die juist in een kaleidoscoop van kleuren uit grond omhoog borrelen. De meeste geisers vindt u rondom de Old Faithful geiser. Deze beroemde geiser spuit dagelijks trouw op gezette tijden het hete water hoog in de lucht. Langs de randen van de Grand Canyon of the Yellowstone River klaterende heldere watervallen langs de steile rotswanden naar beneden. Neem rustig de tijd om het park te bewonderen en houd uw ogen open, de kans is groot dat u een beer of een kudde bizons ziet!

Dag 19: Yellowstone National Park - Jackson

Nog een laatste blik op Yellowstone tijdens de rit zuidwaarts naar het Grand Teton National Park. Grand Teton is een paradijs voor wandelaars, met eindeloos veel wandelpaden. De meren en rivieren lenen zich uitstekend voor watersportactiviteiten, zoals een rustige rafttocht over de Snake River. De komende 2 nachten verblijft u in Jackson, aan de zuidkant van het park. Dit moderne plaatsje ademt nog de sfeer van het Oude Westen. Toegangsbogen gemaakt van elandgeweien markeren de ingang van het park midden in het centrum, terwijl u aan de houten trottoirs talloze winkels vindt.

Route: Yellowstone National Park - Jackson, 129 km

Dag 20: Jackson

De hele dag in Grand Teton National Park. Wij raden u zeker aan om een rit te maken over de drie toeristische routes door het park. De wegen kronkelen door het magnifieke berglandschap, langs heldere meren en na elke bocht een nieuwe verrassing. Of maak een excursie onder begeleiding van een gids. Hij brengt u op plaatsen waar u normaalgesproken niet zult komen!

Dag 21: Jackson - Salt Lake City

Route: Jackson - Salt Lake City, 441 km

Dag 22: Salt Lake City - Amsterdam

U rijdt naar de luchthaven van Salt Lake City waar u de huurauto inlevert voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 23: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam waar de reis eindigt.

Overnachtingen 23-daagse reis

1 nacht Salt Lake City, Crystal Inn & Suites
1 nacht Vernal, Holiday Inn Express
2 nachten Moab, Aarchway Inn
1 nacht Grand Junction, Wine Country Inn
2 nachten Estes Park, Ridgeline Estes Park
2 nachten Denver, Hampton Inn Downtown
1 nacht Cheyenne, Red Lion Hotel Cheyenne
2 nachten Black Hills, Ramada Keystone near Mount Rushmore
1 nacht Deadwood, The Lodge at Deadwood
1 nacht Sheridan, Sheridan Inn
1 nacht Cody, Buffalo Bill Village
2 nachten Yellowstone N.P. Canyon Lodge of gelijkwaardig
1 nacht Yellowstone N.P., Grant Village of gelijkwaardig
2 nachten Jackson, The Anvil Hotel
1 nacht Salt Lake City, Crystal Inn & Suites

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of bijvoorbeeld een directe vlucht? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.goamerika.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van Hertz inbegrepen tenzij anders vermeld. Wij bieden de huurauto altijd aan op basis van All-Inclusive. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, lokale belastingen. Ook de kosten voor een extra medebestuurder en de eerste tank benzine zijn reeds bij de prijs inbegrepen.

Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Een eventuele upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken of na boeking nog reserveren.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er geldt een toeslag voor bestuurders onder de 25 jaar.

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Routeboek
Bij uw reis is een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving inbegrepen, die voor uw reis op maat wordt samengesteld.

Holiday Inn Express Vernal

Gunstig gelegen in een gebied dat rijk is aan natuurlijke historie en biedt gasten de perfecte locatie voor het verkennen van lokale bezienswaardigheden, zoals het prachtige Uintah-gebergte, de Hoge Uintas-wildernis en het Dinosaur National Monument.

Aarchway Inn

Het prachtige resorthotel Aarchway Inn ligt net aan de rand van de stad en biedt een prachtig uitzicht en ontspannende avonden onder de sterrenhemel. De natuurlijke schoonheid van de omgeving is bij Arches National Park en Arches National Park Visitor Center te bewonderen op ongeveer 5 minuten rijden. Bovendien kunt u ook het Museum of Moab en Mill Canyon Dinosaur Tracks bezoeken voor culturele hoogtepunten. Bij Aarchway Inn kunt u volledig tot rust komen en genieten van de rustige omgeving.

Wine Country Inn

Het middenklasse Wine Country Inn Hotel is een sfeervol hotel, gelegen op een fantastische locatie, omringd door de wijngaarden. Het hotel heeft 80 kamers, een verwarmd zwembad en vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht op de wijngaarden en/of de bergen. Dagelijks kunt u er gratis de wijnen proeven van het eigen wijnlabel van het hotel. 's Morgens geniet u er van een heerlijk ontbijt (inbegrepen) en voor het diner kunt u terecht in Caroline's Restaurant, waar vooral gerechten met lokale ingrediënten op het menu staan.

The Ridgeline Hotel-Estes Park

Gevestigd aan de voet van Rocky Mountain National Park, biedt The Ridgeline Hotel Estes Park gasten gemakkelijke toegang tot de avonturen van de Rocky Mountains. Het hotel is gelegen op slechts een paar minuten afstand van Downtown Estes Park. Onze gezellige overnachtingsmogelijkheden en voorzieningen ter plaatse zijn ongeëvenaard. Met een restaurant en bar op het terrein, een overdekt zwembad en nog veel meer, zult u zeker een leuk en ontspannen verblijf hebben in The Ridgeline.

Hampton Inn & Suites Denver Downtown

Dit hotel ligt in het centrum van Denver, op korte loopafstand van de lokale winkels en restaurants. Coors Field ligt op 1,5 km van het hotel en drie blokken van de 16th Street Mall. Geniet van het binnenzwembad, fitnesscentrum, en dagelijks gratis warm ontbijt.

Ramada by Wyndham Keystone

Het Ramada Keystone hotel ligt in het Black Hills National Forest en biedt gemakkelijk toegang tot populaire attracties. Maak foto's van het beroemde Mount Rushmore National Memorial, bekijk de glooiende heuvels en de wilde dieren in Custer State Park, of bezoek het Jewel Cave National Monument - de op twee na langste grot ter wereld. Wind Cave National Park biedt fascinerende spelonken, dennenbossen en wandelpaden met een verbluffend uitzicht op de Black Hills. Het nabijgelegen Rapid City is de thuisbasis van de "City of Presidents" standbeelden, evenals historische musea en de Reptile Gardens dierentuin. Ga naar Bear Country USA voor een drive-through wildlife ervaring, of maak een ritje op een zipline in Rush Mountain Adventure Park. Het resort beschikt over een verwarmd binnenzwembad met een hot tub en kamers met een open haard. Alle kamers van het Ramada Keystone Near Mt Rushmore zijn voorzien van airconditioning en kabel-tv.

The Lodge at Deadwood

The Lodge at Deadwood doet zijn naam eer aan met het houten exterieur en een inrichting met veel marmer en hout. De lobby heeft prachtig houtwerk aan de plafonds. In de gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich zowel antieke stukken als hedendaagse abstracte kunst Er is genoeg te doen voor de gasten op het terrein en de sfeer is levendig. Het eigen steakhouse Deadwood Grille heeft een verfijnde westerse sfeer, met veel hout, stenen muren en een hoge stenen open haard voor een gezellige sfeer - het is populair bij gasten van het hotel en anderen die Deadwood bezoeken. Het binnenzwembad is zeker bedoeld voor gezinnen met kinderen -- er is een piratenschip met glijbanen hoewel andere hotelvoorzieningen, zoals het casino, ook stellen en toeristen naar het hotel trekken.
Het hotel ligt bovenop een heuvel naast een van de hoofdwegen die naar Deadwood leiden. Lokale bezienswaardigheden zijn onder meer Adams House, een historisch herenhuis, en de begraafplaats Mount Moriah, waar de volkshelden Wild Bill Hickok en Calamity Jane uit het Wilde Westen begraven liggen. Gelegen op een rustige locatie, omringd door bomen, is het vijf minuten rijden naar het centrum van de stad en gasten kunnen ook gebruikmaken van de stadstrolley die regelmatig naar de stad rijdt (hoewel het 's nachts minder vaak is).

Sheridan Inn

Als een van de oorspronkelijke hotels in Sheridan, WY, gebouwd in 1892, werd het Sheridan Inn Hotel bedacht en ontwikkeld door William F. "Buffalo Bill" Cody. Als mede-eigenaar leidde "Buffalo Bill" het hotelmanagement en deed hij zelfs audities voor nieuwe leden van zijn rondreizende show vanaf de veranda. Elk van de tweeëntwintig kamers is gerenoveerd om te reflecteren op "Buffalo Bill" en eenentwintig andere belangrijke personages in zijn leven. Elke suite presenteert de tijd en geschiedenis van deze mensen in het meubilair, kunst, en artefacten, waardoor de Sheridan Inn een van de meest unieke hotels in Sheridan, WY. Misschien herkent u deze personages als iconen van het Amerikaanse Westen, en ziet u hoe zij het grensgebied hebben gevormd tot wat het nu is.

Buffalo Bill Village

Deze historische accommodatie in Cody, heeft een rustiek interieur. Het hotel beschikt over een buitenbad, gratis WiFi en een eigen restaurant. Buffalo Bill Cabin Village biedt individuele blokhutten, uitgerust met kabel-tv en airconditioning. Het Buffalo Bill Centrum van het Westen ligt op minder dan 5 minuten van het hotel en beschikt over 5 musea onder één dak. Cody Nite Rodeo bevindt zich op 5 minuten rijden van de accommodatie. Gasten kunnen ook de Wild Mustang Tour boeken.

Canyon Lodge

De Canyon Lodge is een van de accommodaties gelegen in Yellowstone National Park. De lodge ligt in het noordoosten van het park en is daardoor een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de bezienswaardigheden langs de 'North Loop' en de Grand Canyon of the Yellowstone River. De inrichting van de lodge is rustiek en de kamers zijn basic, zonder televisie. U verblijft hier dan ook voor de locatie. Er is een restaurant en een buffetrestaurant.

Grant Village

Grant Village ligt aan de zuidwestelijke oever van het prachtige Yellowstone Lake. Het is genoemd naar president Ulysses S. Grant die in 1872 Yellowstone Park als het eerste nationale park van Amerika heeft opgericht.
Grant Village bestaat uit 6 chalets met twee verdiepingen, elk met 50 kamers. Dit complex ligt dicht bij veel van de beroemde attracties van Yellowstone. Old Faithful ligt op iets meer dan 32 kilometer afstand. Vanuit het restaurants van het hotel heeft u een prachtig uitzicht op Yellowstone Lake.

Anvil Hotel

Op korte afstand van Yellowstone, in de levendige stad Jackson, ligt het Anvil hotel. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van het Grand Teton Nationaal Park. Elke kamer beschikt over een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een zithoek waar u zich na een drukke dag kunt ontspannen. In de omgeving kunt u diverse buitenactiviteiten ondernemen, zoals skiën, paardrijden en fietsen.

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is gunstig gelegen in het hart van Salt Lake City en bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden van het historische Temple Square en de internationale luchthaven van Salt Lake City. Geniet van een frisse duik in het binnenzwembad, kom tot rust in de sauna en schuif s' ochtends aan bij het heerlijke en uitgebreide ontbijt. Het Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is de ideale accommodatie om kennis te maken met Salt Lake City.

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is gunstig gelegen in het hart van Salt Lake City en bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden van het historische Temple Square en de internationale luchthaven van Salt Lake City. Geniet van een frisse duik in het binnenzwembad, kom tot rust in de sauna en schuif s' ochtends aan bij het heerlijke en uitgebreide ontbijt. Het Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is de ideale accommodatie om kennis te maken met Salt Lake City.

Reistip Rocky Mountain States van reisspecialist Corrina Flink

"De Rocky Mountain States zijn het Wilde Westen van Amerika! Ik raad u daarom aan om tijdens uw reis door deze regio minstens één keer een 'cowboy experience' te ervaren. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een verblijf op een ranch of tijdens een bezoek aan een rodeo. In Cody wordt in juni, juli en augustus elke avond de Cody Nite Rodeo gehouden. Of stap in Yellowstone National Park zelf op een paard en rijd naar een authentieke Old West Cowboy Cookout bij het kampvuur."

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!