Zoek op land, regio of reis

×

Wondrous National Parks...

Combinatie Wilde Westen & de beroemde nationale parken!

Fly-drive | 18 dagen | Amerika, Rocky Mountains & Zuidwest-USA

Een afwisselende reis vol hoogtepunten, waarbij het Wilde Westen wordt gecombineerd met de beroemde nationale parken. U bezoekt de steden Denver en Salt Lake City en geniet van het majestueuze natuurschoon van onder andere Rocky Mountains N.P. Yellowstone, Bryce Canyon, Zion N.P., Lake Powell, Grand Canyon, Mesa Verde en Mount Rushmore. Een absolute aanrader om één van de prachtigste delen van Amerika te leren kennen!

Vanaf 2996,- p.p. Boek nu!
Met vertrek op 26/05/2024
O.B.V. 2 personen
Accommodaties
Kamers
Sfeerbeeld reis

Reisinformatie...

Reisinfo

Fly-drive | 18 dagen | Amerika, Rocky Mountains & Zuidwest-USA

18-daagse autorondreis langs Denver en Salt Lake City en geniet van het majestueuze natuurschoon van onder andere Rocky Mountains N.P. Yellowstone, Bryce Canyon, Zion N.P., Lake Powell, Grand Canyon, Mesa Verde en Mount Rushmore.

Route in het kort

Dag 1: Amsterdam - Denver
Dag 2: Denver
Dag 3: Denver - Rocky Mountain National Park - Cheyenne, 282 km
Dag 4: Cheyenne - Mount Rushmore - Rapid City, 480 km
Dag 5: Rapid City - Badlands National Park - Rapid City, 202 km
Dag 6: Rapid City - Devil's Tower - Cody, 651 km
Dag 7: Cody - West Yellowstone, 213 km
Dag 8: Yellowstone National Park
Dag 9: Yellowstone National Park - Grand Teton - Jackson Hole, 110 km
Dag 10: Jackson Hole - Salt Lake City, 457 km
Dag 11: Salt Lake City - Bryce Canyon National Park, 432 km
Dag 12: Bryce Canyon - Zion National Park - Page/Lake Powell, 397 km
Dag 13: Page/Lake Powell - Grand Canyon - Flagstaff, 351 km
Dag 14: Flagstaff - Canyon de Chelly - Monument Valley, 425 km
Dag 15: Monument Valley - Mesa Verde - Durango, 338 km
Dag 16: Durango - Colorado Springs, 485 km
Dag 17: Colorado Springs - Denver - Amsterdam, 136 km
Dag 18: Aankomst Amsterdam

Inclusief

- Retourvlucht, inclusief ruimbagage
- Overnachtingen in de genoemde accommodaties
- Nederlandstalig routeboek
- Hertz huurauto
- 24 uur nood-assistentie

Exclusief

- Maaltijden (tenzij anders vermeld)
- Persoonlijke uitgaven voor drankjes e.d.
- Brandstof en eventuele parkeerkosten
- Toegangsgelden nationale parken
- Reis/bagage/ongevallen- en/of annuleringsverzekering
- Administratiekosten t.w.v. EUR 35,- per boeking
- Calamiteitenfonds ad EUR 2,50 per boeking
- Bijdrage SGR ad EUR 5,- per persoon

Maatwerk

Uiteraard kunt u de reis naar wens uitbreiden of aanpassen. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, zodat de reis volledig aansluit bij uw wensen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Spreekt deze reis u aan?

Graag maken wij voor u een persoonlijk reisvoorstel! Geef hiervoor hieronder uw gewenste vertrekdatum aan.

Wilt u de reis op maat aanpassen? Geen probleem!

Eventuele speciale wensen kunt u eveneens hieronder kenbaar maken. U ontvangt dan van ons spoedig een persoonlijk reisvoorstel, aangepast aan uw wensen.

De vermelde vanafprijs is een indicatieprijs voor deze reis.

Dag 1: Amsterdam - Denver

U vertrekt vanuit Amsterdam naar Denver. Na aankomst op Denver International Airport, haalt u uw huurauto op en gaat naar uw hotel. Denver heeft de stedelijke charme van een levendige stad, in combinatie met alle mysterie en romantiek van het oude Westen. Gelegen op ruim 1500m hoogte, was de “Mile High City” één van de eerste nederzettingen die niet centraal gelegen was aan bevaarbaar water of aan een in bedrijf zijnde spoorlijn. Er werd hier een goudkorrel gevonden en dit trok veel gretige fortuinzoekers aan om zich te vestigen. Hoewel er nooit veel goud is gevonden, kwam William H. Larimer in 1859 aan en ontvouwde een plan voor de stad. Vandaag de dag is Denver een bloeiend handels- en financieel centrum met een blijvende knipoog naar z'n ruwe begin.

Dag 2: Denver

Vandaag kunt u op uw gemak Denver verkennen. In centrum is volop groen in de parken, er zijn voetgangersgebieden en met bomen omzoomde boulevards. Het is daardoor ideaal om de stad te voet te ontdekken. Winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn overal te vinden. Topattracties zoals de U.S. Mint, naar het ontwerp van het Palazzo Riccardi in Florence, het Denver Art Museum en het Colorado History Museum.

Dag 3: Denver - Rocky Mountains National Park - Cheyenne

In de ochtend vertrekt u uit Denver en begint de rit richting Rocky Mountain National Park. Hier vindt treft u bossen van dennenbomen en sparrenbomen en velden met bloemen. De uitzichten zijn werkelijk spectaculair. Rocky Mountain National Park is uniek vanwege de variatie in het landschap en beroemd om zijn herten, bevers, rivier otters, rendieren, dikhoorn schapen en de grote hoeveelheid vogels. Tevens vindt u hier, op grote hoogte dicht bij de Fall River Pass, de Trail Bridge Road. Dit is de hoogste doorgaande snelweg van de Verenigde Staten. Breng zeker een bezoek aan het Alpine Visitor Center bij Fall River Pass, waar u geïnformeerd wordt over deze prachtige omgeving. Hierna gaat u door naar Cheyenne voor overnachting.

Route: Denver - Rocky Mountain National Park - Cheyenne, 282 km

Dag 4: Cheyenne - Mount Rushmore - Rapid City

Vandaag rijdt u richting Rapid City via de befaamde in steen uitgehouwen figuren op Mount Rushmore. Ze vertegenwoordigen de eerste 150 jaar Amerikaanse geschiedenis. De beeltenissen van George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Theodore Roosevelt, visionairs die ieder voor zich hebben bijgedragen aan de vorming van de Verenigde Staten, zijn vastgelegd in steen. U kunt ook een bezoek brengen aan de Crazy Horse Memorial, de grootste bergsculptuur van de wereld, waar nog aan gewerkt wordt. Het vertelt in graniet het verhaal van de grote, patriottische Native American held, die stierf in 1877. Bij deze gedenkplaats vindt u ook het Indian Museum of North America en het Native American Educational & Cultural Center.

Route: Cheyenne - Mount Rushmore - Rapid City, 480 km

Dag 5: Rapid City - Badlands National Park - Rapid City

Vertrek vanuit Rapid City in de ochtend naar Badlands National Park. Dit park is met zijn 100.000 hectare een meesterwerk van de natuur en een geologisch wondergebied. Uit de prairie van Dakota hebben regen, wind en ijs diepe valleien geslepen, steile rotswanden, ravijnen, afgronden, en de heuvels die het ritme tonen van de geologische veranderingen. De erosie heeft hier niet alleen een nieuw landschap geschapen maar ook rotsen blootgelegd die er tussen de 23 en 37 miljoen jaar geleden zijn neergelegd. In dit park zijn ontelbaar veel fossiele resten van prehistorische zoogdieren te vinden. In de buurt ligt de Prairie Homestead, het huis van de familie Brown. Het geeft een goed beeld van de hardheid van het leven van de boeren en veehouders aan het begin van de verovering van het Westen. Prairie Homestead is ook de enige plaats waar u op uw gemak een populatie van witte bosmarmotten 'ground hogs' kunt bekijken. In het park vindt u vele soorten planten en dieren waaronder dikhoornschapen, bizons, vossen en de met uitsterven bedreigde zwartvoetbunzing. Antilopen en herten worden vaak gezien zwervend in de buurt van wegen en picknickplaatsen. Bekijk het eerste uur een informatieve film van het Park en maak een rondleiding in het Visitor Center. Hierna kunt u rijden over de 240 Loop Road (ongeveer 60min.). Vertrek vanuit de Badlands via I-90 naar de historische stad Wall voor een bezoek aan het Wounded Knee Museum. U luncht bijvoorbeeld bij Wollies, een plaatselijk favoriet restaurant, op de weg naar het Wounded Knee Museum. Achter Wounded Knee schuilt een triest verhaal. In 1866 had de Amerikaanse regering een verdrag getekend waarmee de Paha Sapa – 'Black Hills' in Sioux-taal - aan de Indianen werden toegekend 'zolang het gras groeide en het water stroomde’. Dat duurde echter niet lang, want slechts zeven jaar later leidden door generaal Custer verspreide geruchten van goudvondsten tot een ware stormloop. Het gevolg was een oorlog tussen Indianen en blanken, uitlopend op de massamoord bij Wounded Knee. Deze plek bij Wounded Knee is een soort heiligdom geworden, beschermd door de Sioux als een herinnering aan die zwarte periode. In het Wounded Knee museum kunt u tentoonstellingen en foto's bekijken van wat er werkelijk gebeurd is bij de beroemde slag bij Wounded Knee. Hierna keert u terug naar Rapid City.


Route: Rapid City - Badlands National Park - Rapid City, 202 km

Dag 6: Rapid City - Devil's Tower - Cody

Vanuit Rapid City gaat u vandaag verder naar Devil's Tower National Monument. De bijna verticale monoliet, bekend als Devils Tower, rijst 386 meter boven de Belle Fourche River uit. Bekend bij verschillende stammen van de noordelijke vlaktes als “Bears Lodge”, is het een heilige plaats voor veel Amerikaanse Indianen. U gaat verder naar Cody voor uw overnachting. U kunt een bezoek brengen aan het Buffalo Bill Historical Center. Deze unieke plaats bestaat uit vijf musea in één gebouw en biedt een intieme blik op de geschiedenis van het westen. Het Buffalo Bill Museum onderzoekt zowel het persoonlijke als publieke leven van W.F. “Buffalo Bill” Cody, en probeert zijn verhaal te interpreteren in de context van de geschiedenis en mythe van het Amerikaanse Westen. De Whitney Gallery of Western Art presenteert een uitstekende collectie van meesterwerken van het Amerikaanse Westen. Hier zult u originele schilderijen, beeldhouwwerken, en afdrukken, die artistieke interpretaties van het Westen uit de vroege 19e eeuw tot heden weergeven, vinden. Het Plains Indian Museum beschikt over één van de grootste en mooiste collecties van het land over Indiaanse kunst en artefacten. Het Cody Firearms Museum bevat 's werelds meest uitgebreide verzameling van Amerikaanse wapens, alsmede Europese wapens daterend vanaf de 16e eeuw. De Research Library biedt onderdak aan collecties waaronder gedrukte en elektronische bibliotheekmaterialen en -middelen, originele archieven en manuscripten, foto's, microfilm, en geluids- en video opnames. Door zichzelf tot 'Rodeo Capital of the World' te rekenen, biedt Cody een unieke mogelijkheid om de opwinding van een echte rodeo te ervaren in een dramatische “Western” entourage. In het zomerseizoen is de Cody Night Rodeo een fantastische manier om deel te worden van het Wilde Westen.

Route: Rapid City - Devil's Tower - Cody, 651 km

Dag 7: Cody - West Yellowstone

Vertrek vandaag uit Cody om Yellowstone National Park te ontdekken. Yellowstone was het eerste nationale park ter wereld, een rolmodel voor elk ander park. Een van de bekendste bezienswaardigheden in het nationale park is Old Faithful. Deze geiser heeft zijn naam te danken aan zijn precisie en voorspelbaarheid. Uitbarstingen bij Old Faithful duren een tot vijf minuten, en spuiten water en stoom tot 184 voet omhoog. Terwijl het hoofdzakelijk in stand gehouden werd om deze geisers en hittebronnen te beschermen, is Yellowstone met zijn 880,000 hectare ook een belangrijk toevluchtsoord geworden voor wilde dieren: elanden, herten, bizons, en de dieren die op hun jagen zoals poema’s, wolven, zwarte beren en grizzlyberen. Vergeet niet de auto uit te komen voor een prachtige wandeling!

Route: Cody - West Yellowstone, 213 km

Dag 8: Yellowstone National Park

Vertrek vandaag uit Cody om Yellowstone National Park te ontdekken. Yellowstone was het eerste nationale park ter wereld, een rolmodel voor elk ander park. Een van de bekendste bezienswaardigheden in het nationale park is Old Faithful. Deze geiser heeft zijn naam te danken aan zijn precisie en voorspelbaarheid. Uitbarstingen bij Old Faithful duren een tot vijf minuten, en spuiten water en stoom tot 184 voet omhoog. Terwijl het hoofdzakelijk in stand gehouden werd om deze geisers en hittebronnen te beschermen, is Yellowstone met zijn 880,000 hectare ook een belangrijk toevluchtsoord geworden voor wilde dieren: elanden, herten, bizons, en de dieren die op hun jagen zoals poema’s, wolven, zwarte beren en grizzlyberen. Vergeet niet de auto uit te komen voor een prachtige wandeling!

Dag 9: Yellowstone National Park - Grand Teton - Jackson Hole

U rijdt zuidwaarts en doorkruist op weg naar Jackson Hole het Grand Teton National Park. Opeens rijzen ze op uit de vlakte: de rafelige, ruwe, met sneeuw bedekte pieken van de Grand Tetons. Vergeleken met de rest van de Rocky Mountains zijn de Tetons niet vreselijk hoog, of geweldig groot, maar omdat de toppen vanaf de valleibodem ineens ruim 1500 meter de lucht in schieten, is de eerste blik op deze bergketen toch altijd spectaculair. Grand Teton National Park is één van de kleinere parken van het westen en wordt vooral doorkruist door bezoekers op weg naar Yellowstone N.P.. It’s their loss, zeggen de Amerikanen, en ze hebben gelijk. Niets ten kwade van Yellowstone, maar waarom een zo spectaculair park naast de deur gewoon negeren? Ga hierna door naar Jackson Hole. In deze stad komen de cowboys tot leven waar vroeger een handelspost was voor bont. Ouderwetse ‘saloons’ vullen de hoeken van de straten en authentieke kunstwerken van het westen kunnen in een van de vele galeries gevonden worden. Geniet hier tijdens een heerlijke maaltijd van een wildwest show. Er zijn mogelijkheden om tours te maken met een gids op paarden en zelfs in een luchtballon!

Route: Yellowstone National Park - Grand Teton - Jackson Hole, 110 km

Dag 10: Jackson Hole - Salt Lake City

Vertrek uit het wilde westen en rijdt verder richting Salt Lake City en het beroemde Mormon Temple Square. De stad is ontdekt in 1847 door een groep Mormonen, die werd geleid door Brigham Young. Young ontvluchtte vijandigheid en geweld in het middenwesten. Gratis tours worden hier aangeboden bij Temple Square, waar u onder andere de loofhutten en andere bezienswaardigheden van de mormonen kunt bezoeken. Salt Lake City is de hoofdstad en dichtstbevolkte stad van Utah. De eerste continentale spoorweg zorgde voor een grote economische groei en zorgde voor de bijnaam “Crossroads of the West”. In 2000 was Salt Lake City de gaststad voor de Olympische Winterspelen. Binnen een half uurtje rijden rondom de stad zijn alle faciliteiten te vinden die u gemakkelijk kunt bezoeken. Wellicht wilt u ook wel het Great Salt Lake bezoeken, een residu van het gigantische Lake Bonneville. Het meer is ingesloten door land en het water is erg zout. Het is het grootste meer tussen de Great Lakes en de Grote Oceaan en het grootste zoutwatermeer van het westelijk halfrond.

Route: Jackson Hole - Salt Lake City, 457 km

Dag 11: Salt Lake City - Bryce Canyon National Park

Vanmorgen vertrekt u vanuit Salt Lake City naar Bryce Canyon National Park. Bryce Canyon omvat “amfitheaters” van kleurrijke, geërodeerde rotsformaties. Deze rotspieken worden hoodoos genoemd. Door hun uniekheid onderscheidt Bryce zich van de overige parken. Licht dat op verschillende tijdstippen van de dag reflecteert op de hoodoos, verandert steeds de aanblik van het park. Overweeg een rit naar Rainbow Point waar u op een heldere dag, vanaf een aantal uitzichtpunten, meer dan 100 mijl (160km) uitzicht hebt. Het is een aanrader om één van de prachtige wandelingen in het park te maken. Paardrijden is een andere geliefde manier om dit mooie park te ontdekken.

Route: Salt Lake City - Bryce Canyon National Park, 432 km

Dag 12: Bryce Canyon - Zion National Park - Page/Lake Powell

U rijdt verder naar Zion National Park, waar u wordt begroet door enorme zandstenen monolieten en door het zachte ruisen van de Virgin River. Houdt u van wandelen? Ga dan de uitdaging aan en maakt een wandeling door The Narrows. U doorkruist nauwe kloven met kleurrijke strepen, veroorzaakt zijn door vele jaren van water, wind en erosie. Verder in het park en langs de rivier zijn diverse andere wandelpaden voor ieder niveau. Bovendien zijn er gratis shuttlebussen die door het hele park rijden. Door deze te gebruiken, kunt u de andere bezienswaardigheden van Zion bezoeken, zoals de Emerald Pools, Weeping Rock en Angels Landing. Rijd daarna door naar Lake Powell voor uw overnachting.

Route: Bryce Canyon - Zion National Park - Page/Lake Powell, 397 km

Dag 13: Page/Lake Powell - Grand Canyon - Flagstaff

Vanmorgen verkent u Lake Powell, een stuwmeer met diep blauw water, omringd door rode rotswanden. Misschien wilt u de prachtige Rainbow Bridge bezoeken, de grootste natuurlijke brug van de wereld. Dit natuurwonder is gevormd door erosie van het zandsteen, door het water dat van Navajo Mountain richting de Colorado River stroomde. Ga verder naar de Grand Canyon. De overweldigende omvang en schitterende kleuren van de Grand Canyon maken dat het gerekend wordt tot één van de natuurwonderen van de wereld. De South Rim biedt veel uitzichtpunten die bereikbaar zijn per auto of shuttlebus. Er zijn veel verharde en onverharde wandelpaden langs de rand. Voor de avonturiers zijn er hiking trails en begeleide ezeltochten naar beneden naar de Colorado River. Rafting op de rivier is een spectaculaire manier om ook van de canyon te genieten! Aan het eind van de dag rijdt u zuidwaarts naar Flagstaff voor overnachting.

Route: Page/Lake Powell - Grand Canyon - Flagstaff, 351 km

Dag 14: Flagstaff - Canyon de Chelly - Monument Valley

Ga vroeg op pad, rijd door de Painted Dessert en bezoek Canyon de Chelly National Monument. Bewonder een spectaculaire geologische bezienswaardigheid, Spider Rock, een zandstenen pilaar die 244 meter boven de bodem van de canyon uitrijst op de kruising van Canyon de Chelly en Monument Canyon. Spider Rock, waar een aantal televisiereclames zijn opgenomen, kan onderweg vanaf de South Rim Drive gezien worden. Ga verder naar Monument Valley, dat als decor voor vele Western films is gebruikt. Unieke zandstenen formaties prijken in het soms verlaten landschap en rotspunten rijzen op in vreemde formaties, die hebben geïnspireerd tot namen als “Three Sisters” en “Thumb”. Bij zonsopkomst en –ondergang komt het park tot leven en worden de monolieten beschilderd met licht en kleuren. Monument Valley ligt in het Navajo Reservation en de huidige bewoners van het gebied geven u graag een kijkje in hun leven en cultuur.

Route: Flagstaff - Canyon de Chelly - Monument Valley, 425 km

Dag 15: Monument Valley - Mesa Verde - Durango

Vertrek uit Monument Valley naar Mesa Verde National Park. Het park beschermt meer dan 4000 archeologische plaatsen, waaronder 600 rotswoningen van de oude Anasazi bevolking.. U kunt ook deelnemen aan een rondleiding met een ranger door één van de dwellings, zoals Cliff Palace. Rijd daarna door naar Durango waar u overnacht. Durango is ontstaan als een spoorwegstadje en heeft nog steeds de sfeer van het Oude Westen. U kunt bij het bezoekerscentrum gratis brochures met wandelroutes afhalen. Aan de Main Avenue zult u het fraaie Strater Hotel (het gebouw dat de eerste bank van de regio huisvestte), saloons en andere bedrijfjes uit de 18e eeuw zien. Geniet van een smakelijke maaltijd en een live Western show op één van de lokale ranches.

Route: Monument Valley - Mesa Verde - Durango, 338 km

Dag 16: Durango - Colorado Springs

Rijd richting Colorado Springs en bezoek Manitou Springs waaruit fris, koolzuurhoudend water opborrelt. Maak een wandeling op Pike's Peak, de bekendste berg van de staat met een top van 4300 meter. Bezoek “Seven Falls”; deze waterval is 55 meter hoog en het water stroomt via zeven stappen naar beneden. Naast de watervallen leidt een trap van 224 treden naar een netwerk van paden die u leiden naar de “Midnight Falls” en daarna naar “Inspiration Point” met een adembenemend uitzicht op Colorado Springs en de enorme vlakten daarachter. In Colorado Springs raden wij een bezoek aan de “Garden of the Gods” aan, een stadspark met prachtige, rode zandstenen pilaren en rotsformaties.

Route: Durango - Colorado Springs, 485 km

Dag 17: Colorado Springs - Denver - Amsterdam

Na deze afwisselende en indrukwekkende rondreis waar u nog lang van zult nagenieten, vertrekt u op uw gemak naar Denver International Airport voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Route: Colorado Springs - Denver, 136 km

Dag 18: Aankomst Amsterdam

Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Overnachtingen 18-daagse reis

2 nachten Denver, Hampton Inn Denver Downtown
1 nacht Cheyenne, Red Lion Hotel Cheyenne
2 nachten Rapid City, Hotel Alex Johnson
1 nacht Cody, Buffalo Bill Village
2 nachten Yellowstone National Park, Canyon Village of gelijkwaardig
1 nacht Jackson Hole, The Anvil of gelijkwaardig
1 nacht Salt Lake City, Chrystal Inn
1 nacht Bryce Canyon National Park, Bryce Canyon Log Cabins
1 nacht Page/Lake Powell, Hyatt Place Lake Powell
1 nacht Grand Canyon, Yavapai Lodge East
1 nacht Monument Valley, The View Campground
1 nacht Durango, The Strater Hotel
1 nacht Colorado Springs, SCP Colorado Springs

Vluchtinformatie

De vermelde reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchten, met maximaal 1 overstap naar de reisbestemming. Na aanvraag van deze reis zullen wij voor u de beste vluchtmogelijkheid zoeken en deze, in overleg met u, reserveren. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u hiermee niet akkoord gaat, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.
Heeft u de voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij of bijvoorbeeld een directe vlucht? Dan kunt u dit in de aanvraag kenbaar maken.

Bij uw intercontinentale vlucht is ruimbagage inbegrepen.

Autohuur

Meer informatie over de autohuur en voorwaarden kunt u terugvinden op www.goamerika.nl/autohuur.

Bij deze reis is een huurauto van Hertz inbegrepen tenzij anders vermeld. Wij bieden de huurauto altijd aan op basis van All-Inclusive. De huurauto is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW-verzekering, diefstalverzekering, lokale belastingen. Ook de kosten voor een extra medebestuurder en de eerste tank benzine zijn reeds bij de prijs inbegrepen.

Tijdens het boekingsproces ziet u meer informatie over de categorie auto en het aantal inbegrepen huurdagen. Een eventuele upgrade van de huurauto kunt u gedurende het boekingsproces bijboeken of na boeking nog reserveren.

Let op: de hoofdboeker wordt gezien als de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam met pincode. De bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er geldt een toeslag voor bestuurders onder de 25 jaar.

Vanafprijzen

De vanaf-prijzen zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en onder voorbehoud van wijzigingen van het vluchttarief gedurende het boekingsproces.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de ANVR voorwaarden en Aanvullende touroperator voorwaarden van toepassing: zie www.styleintravel.nl/algemene-voorwaarden.

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up-to-date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van luchtvaartmaatschappijen. Het kan helaas soms voorkomen dat vluchttarieven plotseling stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier heeft de touroperator geen invloed op. In dit geval kan Style in Travel na boeking een voorstel doen voor een andere vertrekdatum en/of vertrekluchthaven. Wij zullen dit altijd met u overleggen voordat wij tot definitieve boeking over gaan.

Onze reizen zijn op aanvraag. Op aanvraag betekent dat niet alle onderdelen van de door u uitgekozen reis direct beschikbaar zijn. Indien u een reis op aanvraag boekt, proberen wij dit onderdeel voor u te reserveren. Als alle onderdelen beschikbaar zijn, maken wij de reis definitief. Dit houdt in dat u deze niet meer kosteloos kunt annuleren. Indien niet alle onderdelen gereserveerd kunnen worden, zullen we u een andere mogelijkheid aan proberen te bieden. Als de reissom hierdoor hoger wordt, laten wij u dit natuurlijk weten. Indien u niet akkoord gaat met het alternatief, wordt de boeking kosteloos voor u geannuleerd en komt de aanvraag te vervallen.

Praktische info

Routeboek
Bij uw reis is een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving inbegrepen, die voor uw reis op maat wordt samengesteld.

Hampton Inn & Suites Denver Downtown

Dit hotel ligt in het centrum van Denver, op korte loopafstand van de lokale winkels en restaurants. Coors Field ligt op 1,5 km van het hotel en drie blokken van de 16th Street Mall. Geniet van het binnenzwembad, fitnesscentrum, en dagelijks gratis warm ontbijt.

Red Lion Hotel Cheyenne

Tijdens je verblijf kun je profiteren van voorzieningen, zoals 24 uursreceptie. Gasten van Red Lion Hotel kunnen daarnaast gebruikmaken van een zwembad en ontbijt op locatie. Er is voor reizigers die aankomen met een auto gratis parkeren beschikbaar. Red Lion Hotel Cheyenne biedt je het beste van Cheyenne, zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten.

Hotel Alex Johnson

Hotel Alex Johnson ligt in Rapid City, het hotel is gebouwd in 1927 en combineert historische architectuur met handgemaakte indiaanse kunst als eerbetoon aan de Lakota- en Sioux-cultuur van het gebied. Main Street Square is een op korte afstand, en het hotel ligt op 25 minuten van Mount Rushmore. Er is een bar op het dak, een Ierse pub, een salon en een spa. Stop bij Chubby Chipmunk Chocolates en Alex Johnson Mercantile om ter plaatse te winkelen.

Buffalo Bill Village

Deze historische accommodatie in Cody, heeft een rustiek interieur. Het hotel beschikt over een buitenbad, gratis WiFi en een eigen restaurant. Buffalo Bill Cabin Village biedt individuele blokhutten, uitgerust met kabel-tv en airconditioning. Het Buffalo Bill Centrum van het Westen ligt op minder dan 5 minuten van het hotel en beschikt over 5 musea onder één dak. Cody Nite Rodeo bevindt zich op 5 minuten rijden van de accommodatie. Gasten kunnen ook de Wild Mustang Tour boeken.

Canyon Lodge

De Canyon Lodge is een van de accommodaties gelegen in Yellowstone National Park. De lodge ligt in het noordoosten van het park en is daardoor een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de bezienswaardigheden langs de 'North Loop' en de Grand Canyon of the Yellowstone River. De inrichting van de lodge is rustiek en de kamers zijn basic, zonder televisie. U verblijft hier dan ook voor de locatie. Er is een restaurant en een buffetrestaurant.

Anvil Hotel

Op korte afstand van Yellowstone, in de levendige stad Jackson, ligt het Anvil hotel. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van het Grand Teton Nationaal Park. Elke kamer beschikt over een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een zithoek waar u zich na een drukke dag kunt ontspannen. In de omgeving kunt u diverse buitenactiviteiten ondernemen, zoals skiën, paardrijden en fietsen.

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City

Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is gunstig gelegen in het hart van Salt Lake City en bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden van het historische Temple Square en de internationale luchthaven van Salt Lake City. Geniet van een frisse duik in het binnenzwembad, kom tot rust in de sauna en schuif s' ochtends aan bij het heerlijke en uitgebreide ontbijt. Het Crystal Inn Hotel & Suites Salt Lake City is de ideale accommodatie om kennis te maken met Salt Lake City.

Bryce Canyon Log Cabins

De knusse cabins van Bryce Canyon Log Cabins liggen in het plaatsje Tropic op ca. 15 minuten rijden van Bryce Canyon National Park. De cabins zijn volledig uit hout opgetrokken en hebben een mooi vrij en rustig uitzicht op de omgeving. Uw cabin is ruim beschikt over airconditioning. Op korte afstand liggen enkele restaurants, maar u kunt ook zelf inkopen doen bij de supermarkt aan de overkant van de weg en gebruikmaken van de barbecues op het grasveld. Tip! Haal bij de supermarkt aan de overkant van de weg uw ontbijt en geniet er van voor uw huisje!

Hyatt Place Lake Powell

Het Hyatt Place Lake Powell is één van de nieuwste hotels van Page en één van de beste overnachtingsplaatsen nabij Lake Powell. Het hotel is prachtig gelegen. Vanaf het hotel heeft u een geweldig uitzicht op het woestijnlandschap van Arizona. In een kleine 10 minuten bereikt u de Horseshoe Bend en ook Lake Powell ligt op korte rijafstand. Het hotel heeft ruime, modern ingerichte kamers, een restaurant en bar met buitenterras en een zwembad.

Yavapai Lodge East

Yavapai Lodge Grand Canyon is een middenklasse accommodatie midden in het nationale park. Het ligt op korte loopafstand van de rand van de Canyon en het biedt comfortabele kamers in motelstijl, met airco. Er zijn meerdere eetgelegenheden, waaronder een onlangs gerenoveerde taverne en een groot restaurant in cafetaria-stijl.

The View Cabins

Een accommodatie met karakter en unieke ligging. De cabins van The View Campground zijn ingericht in de stijl van het Oude Westen en bieden een werkelijk prachtig uitzicht op Monument Valley. Elke cabin heeft een eigen terras, zodat u optimaal van het uitzicht kunt genieten.

The Strater Hotel

Het historische Strater Hotel (Historic Hotel of America Founding Member) is een van de iconische hotels van het Westen en een prominente bezienswaardigheid in het centrum van Durango, Colorado. Het ligt twee blokken ten noorden van de Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad, een uur van Mesa Verde National Park, enkele uren van het Four Corners Monument, en diep in het hart van de ruige San Juan Mountains en de San Juan Scenic Skyway. Het Strater Hotel is versierd met prachtig handgemaakt houtwerk, antiek behangpapier en de grootste collectie Amerikaans Victoriaans walnoten antiek dat gebruikt wordt om het hotel en de gastenkamers te versieren. Het Strater Hotel werd 95 jaar lang uitgebaat door de familie Barker en is nu in handen van Ross Garrett en zijn familie. Het nodigt u uit om het beste van het Oude Westen en een iconisch hotel in Durango, Colorado te ervaren.

SCP Colorado Springs Hotel

SCP Hotel Colorado Springs is ideaal voor een bezoek aan Colorado Springs. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen. Geniet van een trendy omgeving met een groot aantal voorzieningen die speciaal zijn ontworpen voor reizigers zoals jij. SCP Hotel Colorado Springs ligt dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Colorado Springs zoals Evergreen Cemetery (2,8 km). Het is daardoor ideaal voor toeristen.
De accommodatie biedt ook een zwembad om je verblijf prettiger te maken. Gasten die met een voertuig aankomen, kunnen gebruikmaken van gratis parkeren.
Reizigers die van filet mignon houden, zijn bij Walter's Bistro of Mackenzie's Chophouse aan het juiste adres. Je kunt tijdens je bezoek ook naar een Indisch restaurant gaan, zoals Little Nepal Indian Restaurant & Bar.
Als je tijd over hebt, raden we World Arena, Expanding Minds Unlimited - The Colorado Springs Children's Museum en Quail Lake Park aan. Dit zijn een aantal populaire attracties op loopafstand.

Reistip Rocky Mountain States van reisspecialist Corrina Flink

"De Rocky Mountain States zijn het Wilde Westen van Amerika! Ik raad u daarom aan om tijdens uw reis door deze regio minstens één keer een 'cowboy experience' te ervaren. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een verblijf op een ranch of tijdens een bezoek aan een rodeo. In Cody wordt in juni, juli en augustus elke avond de Cody Nite Rodeo gehouden. Of stap in Yellowstone National Park zelf op een paard en rijd naar een authentieke Old West Cowboy Cookout bij het kampvuur."

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!