Zoek op land, regio of reis

×

Camperreizen Canada...

Verken Canada met uw eigen huis op wielen

Wat is er fijner dan 's morgens midden in de natuur wakker worden en op pad gaan met uw eigen huis op wielen? Onderweg stoppen bij dat uitzichtpunt op een helderblauw meer in de Rocky Mountains en genieten van versgezette koffie. Houdt u van de natuur en kamperen? Dan is een campervakantie in Canada is dé manier om het land te verkennen. Style in Travel werkt voor de camperhuur Canada met een aantal gerenommeerde verhuurmaatschappijen, die verschillen in kwaliteitsniveau en het soort campers dat wordt aangeboden. Kijk hieronder bij de verhuurmaatschappij voor meer informatie en de verschillende campertypes.

Gratis routeadvies
Extra bij Style in Travel! Boekt u uw camperreis Canada bij Style in Travel, dan kunt u gratis langsgaan bij één van onze routespecialisten voor een persoonlijk routeadvies voor uw camperreis. Locatie: Randstad.

Camperreizen inclusief gereserveerde campings
Camperreizen in West-Canada zijn zeer populair. Zeker in de maanden juli en augustus raden wij u aan uw campings reeds vooraf te reserveren. Dat voorkomt teleurstellingen, omdat veel campings reeds lang van te voren zijn volgeboekt. Ook in andere maanden is het wel een prettige gedachte als uw overnachtingsplaats reeds geboekt is. Style in Travel helpt u hier graag bij.
Wij stippelen dan met u de route uit en reserveren alvast uw campgrounds in West-Canada. Volgens een vaste route of een route op maat. Ook ontvangt u dan van ons een Nederlandstalig routeboek voor uw reis, alsmede een handige app.

Camperreis op maat
Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van onze camperreizen. Wilt u een andere camperreis? Vraag ons dan om een voorstel op maat voor uw campervakantie Canada.

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!