Zoek op land, regio of reis

×

Amerika en Canada in Stijl...

Exclusieve Amerika- en Canada-reizen op maat

Een vakantie in Amerika of Canada is uw kans om uzelf onder te dompelen in het epische landschap, de fascinerende natuur te ervaren en te ontspannen in de kosmopolitische steden. Wilt u zeker weten dat het u onderweg aan niets ontbreekt? Onze Amerika- en Canada-specialisten stellen graag voor u die reis samen, waarbij u overnacht in de mooist gelegen en beste accommodaties. Denk hierbij aan een uitmuntend stadshotel, een exclusieve lodge in de wildernis of een uniek chalet in een van de verlaten baaien langs de kust van British Columbia. Wij ontzorgen u vanaf de boeking van de reis tot na thuiskomst en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Onze Amerika- en Canada-specialisten hebben veel van de eersteklas accommodaties in USA en Canada zelf bezocht. U kunt dus niet alleen vertrouwen op persoonlijke aandacht en service, maar ook een uitmuntende kennis van uw reisbestemming.

Natuurlijk laten we u het op uw eigen manier doen. U kunt door de Rocky Mountains wandelen of ze bekijken vanuit een comfortabele treinwagon aan boord van de wereldberoemde Rocky Mountaineer. Misschien wilt u peddelen langs gigantische ijsbergen in de ongerepte wateren van Newfoundland, of liever vanuit een comfortabele lodge de dierenwereld van West-Canada bewonderen?

Wij bieden geen standaardreizen. Omdat elke reiziger uniek is, stellen wij graag in overleg met u uw reis samen. Dit doen wij na een persoonlijk gesprek; telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis. Hierbij nemen wij uitgebreid de tijd om uw reiswensen te bespreken. Na enkele dagen sturen wij u dan een eerste voorstel voor de reis.

Onderstaand geven wij u enkele voorbeelden van onze exclusieve reiservaringen in Amerika en Canada.

Meer weten? Maak een afspraak met onze Amerika- en Canada-specialisten.

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!