Zoek op land, regio of reis

×

De ultieme roadtrip...

De ultieme roadtrip

De USA is de bestemming bij uitstek voor een roadtrip. Er gaat niets boven het verkennen van de levendige steden van Noord-Amerika en de adembenemende natuurwonderen tijdens een klassieke Amerikaanse roadtrip.

Stelt u zich eens voor dat u over de schilderachtige snelwegen van de VS rijdt in een luxe SUV terwijl u van de ene geweldige ervaring naar de volgende rijdt, dat is toch de ultieme vakantie-ervaring!
De enige keuze die u nog moet maken, is wat uw volgende Amerikaanse roadtrip wordt! Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

California Roadtrip

Langs de kust van Californië kronkelt de Highway 1 langs spectaculaire uitzichten en heerlijke stranden. Een paradijs voor surfers. De weg doorkruist leuke plaatsen als Santa Barbara en Monterey en brengt u langs immense sequoiabomen en door vruchtbare wijngebieden. Een bezoek aan een wijnhuis is dan ook een must tijdens uw roadtrip door Californië. In Los Angeles kunt u de sterren zien op Hollywood Boulevard, een bezoek brengen aan een van de attractieparken of genieten aan het strand, terwijl u in San Francisco kunt genieten tijdens een stedentrip inclusief een fietstocht over de Golden Gate Bridge of een bezoek aan de oude gevangenis van Alcatraz. Voeg hierbij de prachtige natuur van Yosemite National Park en de verlatenheid van de Mojave Desert en u ontdekt waarom Californië de bestemming is voor uw roadtrip.

The Rockies Roadtrip

In de staten in de Rocky Mountains vindt u nog het 'echte Amerika'. Het is het echte Wilde Westen, het land van cowboys en indianen, van kuddes bizons op uitgestrekte prairies, maar ook van de nationale parken als Yellowstone National Park en Grand Teton National Park. Dit is waar Lewis en Clarke op ontdekkingsreis gingen, waar Custer en Crazy Horse vochten bij Little Big Horn en het gebied dat Butch Cassidy en de Sundance Kid onveilig maakten.

De staten Montana, North Dakota, South Dakota, Wyoming en Idaho promoten zichzelf niet voor niets als 'The Great American West'. Hoogtepunten van dit gebied zijn ongetwijfeld Yellowstone National Park en het aangrenzende Grand Teton National Park. Yellowstone National Park is een geothermisch wonder met kleurrijke bronnen en spuitende geisers, terwijl in Grand Teton National Park hoge bergtoppen het beeld bepalen. Beide parken zijn het leefgebied van beren, bizons, elanden en dikhoornschapen.
In South Dakota komt u oog in oog te staan met de presidenten bij Mount Rushmore en ziet u de immense afbeelding van de indianenleider bij Crazy Horse National Monument. In Custer State Park leven meer dan 1500 bizons. De aanblik van een kudde buffels die over de vlakte stormt is onvergetelijk!

Noordoost-USA Roadtrip

Het Noordoosten van Amerika wordt gedomineerd door de 'klassieke' grote steden zoals New York, Philadelphia en Washington DC. Ieder voor zich hebben deze steden een hoop te bieden, maar een combinatie van steden met de rest van de regio maakt een reis door dit gebied des te interessanter. Laat u niet misleiden door de afwezigheid van de bekende nationale parken. De Catskills, de Adirondacks in New York, White Mountains in New Hampshire, de Chesapeake Bay in Maryland en het Acadia National Park in Maine zijn prachtige natuurgebieden. En juist de combinatie van intrigerende steden, prachtige natuur en de Atlantische kust maakt deze regio tot een afwisselende vakantiebestemming.

GoAmerika - de Amerika-specialist

Wij begrijpen dat u bij het boeken van een reis naar Amerika niet over een nacht ijs gaat. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en gaan graag met u in gesprek om die reis samen te stellen die precies aan uw wensen voldoet.

Op deze website vindt u een groot aantal reizen ter inspiratie. Maar er is meer! Vindt u op deze website niet de reis van uw keuze? Neemt u dan contact met ons op voor een reis op maat. Onze bestemmingsspecialisten helpen u graag met het samenstellen van de reis, die volledig aansluit bij uw wensen! Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Maak kennis met ons team

Het reisaanbod...

©2023 Go Amerika - All Rights Reserved | De specialist op het gebied van fly-drives en roadtrips door de USA!